Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Articolul zilei - viata bate filmul (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85009)

Pupaila 14 Jul 2011 21:38

In primul rand citesti printre randuri deci nu ai decat sa vorbesti in plus.
Organismul uman nu e si groapa de gunoi. Se face prea multa tevatura cu slabitul,eu zic ca prin o alimentatie sanatoasa si echilibrata si printr-o motivatie bine stabilita(fiecare lucru are legatura cu sistemul nervos)poti slabi.

rvn 14 Jul 2011 21:55

Originally Posted by Pupaila:

(fiecare lucru are legatura cu sistemul nervos)poti slabi.

ce serios esti! da.ai dreptate.fiecare lucru are legatura cu sistemul nervos.crede-ma, am verificat si eu chestia asta.

Liviu- 14 Jul 2011 23:16

Organismul uman nu e si groapa de gunoi.

Adica sperma nu e alimentatie sanatoasa? :-?

pai daca nu mananci si nu bei apa in ziua urmatoare ce te-ai cantarit eu zic ca slabesti si mai mult de 2 kg.>:)

Asta nu se cheama slabit. Ca daca vrei sa mai te tii pe picioare ghici ce o sa faci? Sa mananci si sa bei. Si daca manaci si bei ghici ce faci?

danonino 14 Jul 2011 23:48

Ati observat ca fetele nu raspund, nu zic nimic, de unde putem deduce ca nu vor sa slabeasca.

ProView 15 Jul 2011 00:32

Originally Posted by danonino:

Ati observat ca fetele nu raspund, nu zic nimic, de unde putem deduce ca nu vor sa slabeasca.

doua femele au raspuns dragonfly si rvn

rvn 15 Jul 2011 08:27

Originally Posted by Liviu-:

tu ne intrebi pe noi sau ai tinut si tu vreo dieta?

iiii 15 Jul 2011 09:11

vedeti ca Eminem nu a crapat. stirileprotv sux. este un virus. grija mare

Liviu- 15 Jul 2011 10:53

Originally Posted by rvn:

tu ne intrebi pe noi sau ai tinut si tu vreo dieta?

Eu il intreb pe el. Cred ca era evident lucrul asta. Din ce a zis el presupune ca nu ar fi sanatoasa. A facut vreun studiu sau si-a folosit el neuronii, a bagat o derivata si o integrala si i-a iesit ca nu-i sanatoasa? Nu vad de ce a trebuit sa fii rautacioasa, era clar ca lucrul asta n-are nimic de-a face cu tine sau cu altcineva decat cu el...

rvn 15 Jul 2011 10:56

daca s-ar omologa ca aliment ai recomanda-o viitoarelor tale paciente?

Liviu- 15 Jul 2011 11:17

Din pacate n-are legatura cu intrebarea mea. Ceea ce ma surprinde e ca m-ai atacat pe mine in conditiile in care n-am vrut sa ofensez pe nimeni, iar urmatoarele doua persoane au facut chiar opusul. Pentru mine e un mister. In momentul asta chiar nu am chef sa ma cert cu nimeni, asa ca te-as ruga sa incheiem si sa asteptam studiul lui Pupaila.

brax 15 Jul 2011 11:55

Unde sunt moderatorii?

Pupaila 15 Jul 2011 21:34

Organismul uman nu e si groapa de gunoi.

Eu m-am referit in general:"> dar daca pana la urma se va dovedi ca acest "tratament" e cat de cat benefic nu am nimic impotriva.:D
Dar eu raman la ce am scris mai sus ca daca vei avea o motivatie puternica vei slabi.

Pupaila 15 Jul 2011 21:37

Originally Posted by brax:

Unde sunt moderatorii?

Stau la terasa :> ce crezi ca se mai incurca cu noi ? :))(just kidding)

rvn 15 Jul 2011 22:38

Eu m-am referit in general:"> dar daca pana la urma se va dovedi ca acest "tratament" e cat de cat benefic nu am nimic impotriva.:D

m-ai atacat si m-ai jignit aiurea. nu citesc printre randuri si nu vorbesc in plus.
la un asa articol,am considerat ca pot comenta in spirit de gluma.din pacate doar tonka,dragonfly si danonino au inteles asta.
pupaila sau pupacila (ca tot n-ai fost in stare sa-ti pui si nick-ul dorit),daca vrei o discutie serioasa despre slabit,o putem face pe privat sau intr-un topic special deschis.
iti pot impartasi experieta proprie.vei ramane uimit de rezultate.si in afara asta,fara sa ma abtin de la nimic.si sa fara sa mananc sperma, direct de pe teava sau cu efort depus.
in schimb,tu n-ai fost in stare sa-ti sustii punctul de vedere.
chiar asa: Liviu te-a intrebat clar: de unde stii tu ca sperma nu e sanatoasa?
inainte de a vorbi in plus data viitoare,te rog controleaza putin tirul.nu e nevoie sa ataci fara sa fii atacat.

anaemona 15 Jul 2011 23:01

Pai chiar e sanatoasa, da nu sperma, lichidul seminal. Contine vitamina C, fructoza, niste derivati de acizi grasi, antioxidanti...ce sa mai, e o alimentatie sanatoasa :))

dragonfly_drk 15 Jul 2011 23:06

ok, ca sa se lamureasca si Pupaila (chiar daca un simplu search pe google ar fi fost deajuns):

http://www.csid.ro/sex/cat-de-nutrit...-fapt-3859577/
http://www.unica.ro/detalii-articole...inal-2955.html

Pupaila 16 Jul 2011 08:13

Eu nu am spus ca nu e sanatoasa eu am generalizat si nu am atacat pe nimeni. Imi pare rau Rnv daca te-am jignit intr-un fel.Eu am vrut sa punctez ca rezultatul obtinut in 8 zile nu e unul prea bun,adica se poate slabi prin alte metode mai bine de atat.
Si apropo cu numele e alta treaba si cred ca aici tu mai atacat.
P.S.: Voi fetele ati incerca metoda ?

rvn 16 Jul 2011 08:50

P.S.: Voi fetele ati incerca metoda ?

uite,acuma m-ai facut sa-mi pun serios problema.
cred ca in viata oricarui om exista momente cand face sacrificii sau lucruri care-l dezgusta,dar din necesitate,nu din prostie sau snobism.
ma gandesc acuma la un singur exemplu:sa presupunem ca suntem diagnosticati cu o forma oarecare de cancer si oncologul care ne trateaza ne recomanda aceasta forma de tratament ca unic remediu.
voi,baietii, ati face sacrificiul asta pentru a salva viata cuiva?

crin3l 16 Jul 2011 21:38

Pai inainte de toate trebuie sa fii om. Eu as face acest sacrificiu si as avea probabil o mare satisfactie personala.

rvn 16 Jul 2011 21:46

Originally Posted by crin3l:

satisfactie

sper ca te-ai referit strict la multumirea de sine ca ai salvat viata unui om.

All times are GMT +2. The time now is 22:23.