![]() |
Aaaaaaaaaaaaaa, deci asta e................... =))
|
Futu-ti mortii ma-tii, Gradinescule jegos!
|
Ma pis pe toti cei care se numesc suporteri si se duc la meciuri pentru orice altceva decat sa-si sustina echipa. Stati acasa jegosilor!!!!!!!!!
|
Imi bag pula si-n suporteri si-n arbitrul ala care n-a vazut cum i-a rupt gleznele lui Szekely si-mi bag pula-n toti!
|
Mormantii ma-tii Istvan Kovacs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Steaua Buc. 1 - 3 Ceahlaul Piatra Neamt... :|
Un meci horror, comedie neagra sau parodie...? |
Ca tot am spus eu ''sa inceapa şoul'. Cred ca am fost prost ... inteles. Rusine sa le fie si jucatorilor, si ''suporterilor''.
|
La rece - ne-am cam furat-o. :))
|
De la echipa de pe ultimul loc, acasa. N-ai cu cine. Niste ....
|
Dar i-au rupt gleznele lui Janos...
|
Inainte de inceperea returului, majoritatea spunea ca Steaua a facut cele mai bune transferuri. Numai unul a jucat.:|
|
mda, la cate pretentii sunt la Steaua, dureros sa ia bataie la scor de la ultima clasata!
@omuldindulap, toti suntem increzatori inainte de meci, it happens :) |
Un debut de retur cu stangu'n dreptu', vorba aia.
Sa vina CFR si Urziceni. Alte socuri. |
Credeam ca-mi trece dupa un somn bun... Dar sunt in continuare nervos rau: pe jucatori, pe Baciu, pe Zapata, pe spectatori si, cu voia dvs, ultimul pe lista, nenorocitul de Kovacs!
CFR si Urziceni cred ca ne rup!!! |
Hai Craiova ! Pacat ca nu pot urmari meciul.
|
mda, din nou suntem furati de albitri, la 1 - 0 pt. Dinamo a fost penalty clar (pt. cine a vazut meciu') in rest, nimic nu am de zis.
ps: cine a sters cateva postari de mai sus si DE CE? ca doar eram la topicul de fotbal [-( |
Cica Borcea a zis ca la faza de penalty ar fi fost fault in atac - cica de fapt Costea l-a impins pe Moti. =))
|
Originally Posted by Judex:
|
Eu imi aduc aminte ca in tur a fost invers. Si parca a mai fost si un offside dat aiurea care il lasa pe Niculescu singur cu portarul. Sper sa nu gresesc insa :P
|
Faza cu arbitrul care viciaza rezultatul e clasica. Daca acu ceva vreme a aparut bricheta ca agent hotarator in stabilirea rezultatului final, a mai aparut unul nou, desigur doar pe timp de iarna stelara: bulgarele de zapada. :D
|
All times are GMT +2. The time now is 02:42. |