![]() |
|
|
|
|
Nu suna deloc rau,dar orchestratia e putin cam tenebroasa pentru gustul meu : 8,5
Ia sa incercam ceva mai minimalist (sper sa nu incasez vreun 2 :)) ) Bebe - " Sin palabras" http://www.youtube.com/watch?v=d-tKf-XmT2A |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Originally Posted by marillion:
Asa deci ! :)) Si eu cu piesa asta ma gandeam ca scot al doilea ''plus infinit'' de la tine :P . |
Originally Posted by sigalia:
Prea stylish pentru plus infinit...;) crescendo-ul din a doua jumătate şi finalul au făcut să merite nota, deşi, cu o voce mai bună, putea obţine mai mult.=D> |
8 pentru Choir of young Believers
Riscam sa ajungem in Nirvana daca continuam cu fineturi de astea ,asa ca s-o mai dam si pe ''vulgaritati": Erasure - "I Love To Hate You" http://www.youtube.com/watch?v=QES-eQ4lR5U |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
"Morţii lor de depresii
Toacă nervii obsesiv Şi-n meciul vieţii Joc defensiv" sau cum ar spune Sagace, Carbon, Chimie, Flou Rege sau Tecko Starr, că nu-i disting, "am alergie la prost gust" :) 1 New Order - True Faith |
cam judgementala nota aia - asculta `harp cord -primavara` de exemplu o canta unii din cei de mai sus ;) |
|
Originally Posted by bornfree:
Spunea Frédéric Dard (San Antonio) într-un interviu că el, în comparaţie cu idolul său Louis-Ferdinand Céline, este un căţeluş care se screme să se pişe. Cam aşa sunt şi băieţaşii ăştia care se căznesc să scoată un ban imitând fără urmă de talent BUG Mafia şi Paraziţii. |
Originally Posted by varu:
8 Louis Malle's Le Feu Follet, Takeshi Kitano's Violent Cop, Lasse Hallström's Chocolat, Martin Scorsese's Hugo etc. |
Ma omule... nu stiu care este problema ta si nici nu ma intereseaza, dar faci cea mai tampita comparatie ! Stii macar cum sunau Parazitii si B.U.G. la inceputul carierei lor ? Iti spun eu... de cacat . Si ei au spus chestia asta . Carbon, unul din cei care canta in piesa postata de mine mai sus canta din '97 . Parazitii impreuna cu B.U.G. au inceput in '93 . Nu e mare diferenta de ani, iar Parazitii si B.U.G. dezbat un subiect, Carbon altu . Nimeni nu copiaza pe nimeni . Nu prea esti pus la punct cu muzica rap din Romania si se observa . Nu stii... nu te bagi !
7/10 raku - diferenta d. clasa cu LDoc, A-One, Nwanda, Deliric1, II-Zece, Connect-R |
Ma amuza afirmatia ta cum ca nu-i distingi pe cei din piesa si tin sa-ti explic: Tecko Starr este Dj, iar Sagace este un producator (Dj-ul si producatorul nu canta !), Carbon este cel care canta la inceputul piesei, Chimie este cel ce canta refrenul, AFO/Aforic este cel care canta dupa Carbon, iar Flou Rege canta dupa AFO . Sper ca te-am lamurit :D ! |
Discutati civilizat va rog. Am editat un pic doua mesaje, sper sa nu fie nevoie de mai mult.
|
|
|
8,5 melodia + un bonus de 0,5 pentru partea video = 9
The Cure - "Pictures Of You" http://www.youtube.com/watch?v=UmFFTkjs-O0 |
|
|
|
|
|
|
|