![]() |
Ugh, I hate 'em both too ! :)
M-a bucurat victoria Lyonului. Un oras foarte dragutz si intim ! In seara asta tin cu Bayern :D Din aceleasi motive :D Ba nu, si pt ca acum cateva luni, pe un vant puternic (culmea, in oras nici nu sufla) am stat la poarta stadionului lor 15 minute incercand sa conving un moshulika paznic sa ne lase sa intram. Tot ce stia sa zica in engleza era :"No accreditation NO enter" :P Eu nu stiu nici atat in germana. Era antrenament. A doua zi era meci de Champions League. Deci No public visiting. M-am agatat de gard si imi imaginam what's inside. Dupa care colega cu care eram m-a pus sa-i fac poze. Era ziua cand Allianz Arena era roshie. Seamana cu un cauciuc culcat. Ma rog, anvelopa. |
Uite-o:
![]() |
Yup. Cand am fost eu (tot seara era, cam vreo 7-8) nu mai era nimeni in zona (dar batea vantul pe platou, cum am zis)
![]() Si, cu dedicatie pt forumistele microbiste ![]() :)) |
Pacat de Madrid, eram sigur ca la cat s-a investit, incet, incet o sa dezamageasca, dar nu-i nimic, poate isi revin in retur!
Oricum meciul de joi cu Liverpool e cel mai asteptat :D |
Realu poa' sa crape !
Eu tin cu Barcelona. Care e mai mare ca mine cu FIX 90 de anishori ! Not one day less or more. (Her b-day: 29 nov 1889) |
@Chamb
Cand am fost eu era frig al dracului, pe 25 noiembrie... Pe langa asta, nemtii au dat chix fix la capitolul organizare - romani si nemti ne-am imbulzit la intrare mai ceva ca-n Romania!!! Si, apropo de intrari speciale pentru dame, o romanca a solicitat control feminin, tocmai pentru ca se bramburisera toate la poarta, aia nepunand in functiune decat vreo 3 cai de acces la gramada. Altfel, am senzatia ca Alianz Arena e colorata-n rosu cand joaca Bayern si-n albastru cand se produce TSV. @Gospin Am un amic vienez care are boala si pe Urziceni si pe Liverpool. Chiar sunt curios cu cine tine joi. :)) |
@chambord, c'mmon, parca Barca in ultimii 2 ani a castigat exagerat de mult, si desi nu contest calitatile jucatorilor, si jocul incredibil de PASE, au avut de multe ori si noroc.
Anul asta vreau ca Real sa ia UCL, sound fare enough to me, sau daca nu, campionatu'! ps: mereu, din strainatate si dupa Craiova am tinut cu Real Madrid :D, deci suntem rivali aici, apropo, tu din Romania cu cine tii? /:) @Judex, pai mai bine sa nu se uite :D, just kidding! Mi s-a intamplat si mie, acum ceva timp la meciul cu Middlesbrough - Steaua, dar pana la urma am ajuns sa tin cu steaua =)), ba mai mult, mi-a parut si rau ca au pierdut calificarea! |
Originally Posted by Gospin:
Ceea ce mi se pare exagerat insa, este dominatia engleza din Europa. |
Nu ai de ce sa-ti ceri scuze :)
Aici poate interveni subiectivismul.... pt. ca eu nu prea simpatizez Barca, si da, meciul cu Chelsea m-a enervat mult! Cat despre dominatia engleza... pai eu consider ca Premier League este cel mai echilibrat campionat. In afara de faptul ca de cand s-a infiintat 4 echipe mari si tari se bat pt. titlu in fiecare an: Liverpool, Chelsea, Arsenal, Manchester United, acum mai vin din urma si alte echipe cu sanse reale :) |
Premier League este si cel mai bogat campionat din lume, deci intr-un fel nu e de mirare, dar aseara speram ca Milan sa reuseasca sa puna din nou Italia pe harta in fotbalul european. Manchester United insa are mare noroc cu Ferguson, inspiratia lui de a-l scoate pe Nani, care nu a dat o singura centrare decenta, pentru a-l introduce pe Valencia a schimbat soarta meciului, iar miscarile lui Rooney printre aparatorii milanezi la cele doua goluri au fost impecabile. Mai ramane de vazut ce va face Inter cu Chelsea, dar londonezii sunt, alaturi de Barcelona, favoriti pentru a juca finala.
Desi, subiectiv vorbind, tin cu Barcelona, nu mi-a convenit faptul ca ieri Real Madrid a pierdut, deoarece ii consider superiori francezilor si in plus, sunt sigur ca ar avea mai multe sanse in stagiile urmatoare ale competitiei daca vor cadea cu o echipa engleza. |
Originally Posted by Gospin:
Cu Steaua :D Primul meu meci de fotbal, pe care l-am urmarit, a fost la radio. Sparta Praga - Steaua 1-5. Era in 1988. De atunci... ;) |
Incepe şoul...Mai e vreun stelist p-acilea?
|
Originally Posted by omudindulap:
|
Originally Posted by Judex:
|
Mie sa stii ca imi place Universitatea. E o echipa buna la Craiova, dar ceva e putred acolo.
1. Steaua 2. Unviersitatea . . . 18. Dinamo>:) |
Sunt mai multe... putrede, dar e o poveste lunga. Sper macar sa luam un loc de Europa League, daca continuam cum am terminat turul, o sa retrogradam :|
|
![]() ![]() ![]() Duminică 21 februarie, ora 19:30, transmis în direct de Gsp tv. hmm, pronosticuri, comentarii si altele a fi de folos pt. derbi-ul din prima etapa a returului. @Forta Stiinta! :x |
Bafta echipei tale, Gospine. Merita cateva locuri mai sus in clasament :)
|
Originally Posted by SoX:
Poate si cu un pic de subiectivism, cred ca tabela va arata la finalul partidei 0 - 1 |
Hai Craiova!!!!!!!!!!!!!!!!
|
All times are GMT +2. The time now is 02:43. |