![]() |
Originally Posted by TAC:
las-ca ma ocup eu de el-da-l prin mssger si il fac public. |
Ce mey ? A aparut deja ytrailer neoficial la The Hobbit ? Now there's a shock! :shock:
|
Bey, poate e in sfarshit chestia aia care am vazut-o eu acum catziva ani pe MCM... :w00t:
|
Originally Posted by Demona:
ce kestie?? ce, a mai fost ecranizat hobbitul??? |
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
Eu cred ca da... Eu cel putzin asha cred... |
Pana la urma filmul acesta in ce an o sa apara?
|
momentan doar pacaleala:
http://www.deadparrots.net/archives/...n_trailer.html http://www.theonering.net/features/n...bbitmovie.html :( si ca sa ii citez: We wantsssssss it, our precioussssssssssss!!! :(( |
German veriosn of LOTR
Originally Posted by Oloriel:
|
la mine a mers!
e bun montajul! te poate pacalii. |
de ce imi este mie frica cand o sa fie gata hobbitul,e ca o sa fie "huiduit",ca nu e la fel de bun si alte chestii de genul asta. :( probabil o sa fie un film doar pentru fani...din pacate...si nu o sa aiba impactul care la aavut lord of the rings...................
|
lasa ca poate o sa faca o trilogie din hobbit.... :P :P :)
|
|
Originally Posted by Mifune:
hahah...asta chiar e buna!!! but i have a question: dc sa fie crucificat? nu ar fi misto sa faca hobbitul din 3 parti? abia am putea sa vedem shi noi mai mult!! :D :D |
Bey, Hobbitul ar putea ieshi "trilogie", daca ar respecta totul ca la carte. Nu ar adapta shi taia shi scoate shi introduce elemente din viziunea regizorului. Poate asha ar ieshi trilogie. Dar atunci ar fi de kkt, pentru ca acelasi lucru l-ar fi putut face si pentru LOTR...cum zice Gollum..."sa avem shi noi mai mult de vazut"... Daca totushi o sa fie facut Hobbitul, sunt curioasa ce iese...cred ca Smaug e elementul cel mai ashteptat de mine...Ussaaaaaah! ;)
|
da' acum serios...zi ca nu ti-ar placea/place ( :P :P ) ca hobbitul sa fie trilogie... :happy: |
|
|
Placea Au decis regizorul pentru The Hobbit? |
Originally Posted by Gaandalf:
Bey, din partea mea sa se intinda pe 6 ani de zile, dar sa shtiu ca fac ashtia filmu`! Dar yeah, itzi dai seama ca mai sunt vreo 4 partzi de Harry Potthead or whatever shi cum ne-am perpeli totzi..fanii ma refer... Cred ca ash face crima thou! :) |
Originally Posted by BeNnY:
Nope. Nu s-a decis inca nimic. Cica PeeJay vrea sa-l faca shi se apuca de el dupa ce termina cu King Kongu`. Faza e ca inca nimic nu e sigur. Inca circula petitzii pe net, ca sa-l se faca Hobbitu` cu PeeJay in frunte. Acuma nu ar fii tragic, ca poate alt regizor ar face un lucru mai bun, dar nah, noi ne-am obishnuit cu el shi...shtitzi voi! :hmm: |
All times are GMT +2. The time now is 15:10. |