![]() |
Un batran cap al mafiei este pe patul de moarte... Isi cheama nepotul la el si-i spune:
- Nepoate, asculta la mine!... Vreau sa-ti las ca mostenire pistolul meu. El iti va aminti mereu de mine!... - Dar, bunicule, mie nu-mi plac pistoalele!... Mai bine mi-ai lasa ceasul tau, 'Rolexul'!... - Asculta la mine!... Intr-o zi tu o sa conduci afacerea familiei... O sa ai o nevasta frumoasa, o gramada de bani, o casa mare si, poate, si cativa copii... Si, poate, intr-o zi cand o sa te intorci acasa, o sa-ti gasesti nevasta in pat cu alt barbat... Si-atunci ce-o sa faci?!?... O sa-i arati 'Rolexul' si-o sa-i zici: - 'Hei, amice, tie ti s-a scurs timpul!... E randul meu!'...?! |
Sotul vine acasa din delegatie si sotia are TREI barbati in casa.
Nu stie unde sa-i ascunda asa ca ii baga repede in trei saci si ii pune pe balcon. Sotul vrea sa-si aprinda o tigara, vede sacii si intreaba: - Ce e cu sacii astia? - A fost mama ta in vizita si ne-a adus cate ceva... Sotul da un picior la primul sac si dinauntru se aude: - Guitz, guitz, guitz! Sotul zice: - A, un purcelus... e bine! Da un picior la al doilea sac si aude: - Muu, muuuuuu! - A, un vitelus... hmmmm Da un picior la al treilea sac si nimic. Mai da inca un picior, mai tare si nimic. Ia o lopata si incepe sa dea in sac cu ea. Deodata sacul se deschide si iese tipul revoltat rau: - Tampitule, daca tac inseamna ca ti-a adus ma-ta cartofi! =)) ************************************************** ******************************************* Un doctor dupa o zi de munca se duce la un restaurant sa manance.Vine chelnerul si zice: -Am picioare afumate cu cartofi la cuptor,rinichi murati si ficat in sange. Doctorul enervat zice: -Ba eu am venit aici sa mananc nu sa-ti ascult problemele! :)) |
Originally Posted by nikkolle:
:)) good one |
Într-un laborator, doctorul îi cere asistentului:
- Dă-mi sticla cu diacetilamidonapidol! - E goală, domnule doctor. - La naiba! Iar mi-au băut coniacul! ************************************************** - Domnule doctor, cred că eu vorbesc în somn. - Ce vă face să credeţi asta? - Păi în fiecare dimineaţă mă scol răguşit! :)) |
Un tip cu amanta in pat... la un moment dat suna cineva la usa.
Amanta, calma, ii spune sa fie linistit ca e sotul, dar rezolva ea! Se duce la usa deschide si spune: - Aaa, Iubi! Ce bine ca ai venit... du si tu gunoiul!... si ii pune galeata de gunoi in mana. Sotul pleaca. Amantul se imbraca si pleaca linistit si pe scari isi zice: 'Si frumoasa si desteapta...' Ajunge acasa, suna la usa, ii deschide sotia: - Aaa, Iubi! Ce bine ca ai venit! Du si tu gunoiul!... Ia tipul galeata, coboara scarile si in sinea lui isi zice: 'Si urata si cu tupeu...' =)) ************************************************** *********** Sotul intra in pat si-i sopteste sotiei la ureche: "Sunt fara chiloti"....... Sotia: "Lasa-ma sa dorm, maine am sa-ti spal o pereche"!!!!!! =)) =)) =)) |
- De ce a rămas celebru Napoleon? întreabă profesoara.
- Fiindcă avea o memorie formidabilă, răspunse elevul. - Poţi fi mai clar? - Da. Pe statuia sa scrie: "Pentru memoria lui Napoleon". ************************************************** ************ La şcoală, la ora de fizică, îi întreabă profesoara pe elevi de unde vine curentul. Toată lumea rămîne liniştită, numai Bulă cu mîna pe sus. Profesoara îl întreabă: - Spune, Bulă, ştii de unde vine curentul? - Da, din cocină. - Cum aşa, Bulă, din cocină? - Păi, de fiecare dată cînd ni se ia curentul, tata spune: "Iar ne-au oprit porcii ăia curentul!" :)) =)) |
Cata no offense dar (:|
-Am o problema. Sotia a aflat ca o insel... -Nu-i nimic, sotia ta este o femeie puternica. -Stiu,de asta mi-e frica! |
Discutie intre prieteni:
– Ma insor! Cum as putea sti ca viitoarea mea sotie este virgina? – Apoi, arata-i scula: daca zice ca-i penis atunci e virgina, daca zice ca-i p*la atunci sa stii ca nu e. Zis si facut. O scoate si intreaba: – Stii ce e asta – Bineinteles. E un penis – Bravo iubito! Ma temeam ca o sa spui ca este o p*la!!! – Imi pare rau dragule dar o p*la este de 2 ori mai mare.. =)) |
Un om conducea masina pe un drum. Dupa o curba, vede o creatura mica si verde agitandu-se pe marginea soselei. Curios, opreste.
- Buna ziua! Eu sunt un homosexual exilat de pe Marte si m-am ratacit pe aici. Ma poti ajuta cu niste apa? Milos din fire, omul ii dadu apa. Dupa un timp, vede iarasi pe marginea drumului o chestie mica si verde facand cu mana. Opreste. - Buna ziua. Eu sunt un homosexual exilat de pe Saturn. Nu te supara, ai putea sa-mi dai ceva de mancare? Gasi prin masina un sandvis si i-l dadu. La nici un kilometru departare, o alta creatura albastra se agita din nou pe marginea drumului. Opreste si intreaba: - Tu, homosexual mic si albastru ce mai vrei? - Actele... la control! |
Un automobilist este oprit de un politist. Agentul ii spune ca a depasit limita de viteza, ii cere permisul si citeste:
Politistull: Ooo… domnul Lucian Blaga. Poftiti carnetul inapoi si va rog sa ma scuzati. Soferul: Dar ce s-a intamplat? Politistul: Eeeeh… mai citim si noi! --------------- Un profesor filolog se plimba pe la munte. La un moment dat vede un cioban cu oile la pascut. Cum era el pierdut pe gânduri, îl întreaba pe cioban: – Ancestralule pastor, în posesia dumitale se afla aceste minunate patrupede paracopitate? – Indubitabil! ----------------- - Soldat, in timpul ultimului atac, in loc sa inaintezi spre inamic, ai alergat sa te pui la adapost in spatele frontului! - E adevarat ca am alergat inapoi, dar nu ca sa ma pun la adapost, ci ca sa-mi iau un avant mai mare! |
Originally Posted by charles:
ultimul imi place , cica isi i-a avant :)))) da sigur :)) !! |
Se duce o femeie la doctorul stomatolog si se aseaza pe scaun cu picioarele desfacute.
Doctorul se uita mirat: - Doamna, ati gresit cabinetul, ginecologia e a doua usa pe dreapta. Femeia nimic… isi desface si mai mult picioarele. Doctorul: - Doamna, v-am mai spus… Femeia: - Dumneata i-ai pus barbatului meu placa-n gura, dumneata s-o scoti de aici! =)) =)) |
Sotul vine acasa seara putin cam vesel. Nevasta ii pune farfuria cu mancare in fata, el o vede, si o arunca pe geam.
Nevasta cand il vede, ia masa si o arunca si pe asta pe geam. - Ce faci nebuno? De ce ai aruncat masa? - Pai am crezut ca vrei sa mananci in gradina=)) =)) =)) |
Omletă de burlac: deschizi frigiderul, te scarpini la ouă, închizi frigiderul =)) =)) =))
|
Originally Posted by nikkolle:
=)) Trueeee =)) Dar parca tot mai bine fara femeie in casa;) |
Ce ar fi lumea fără bărbaţi? Plină de femei libere, fericite şi... grase.
|
flavio... amice...
ce zici tu , e un banc? o gluma? o constatare? o frustrare? un raspuns la un banc? nu acum pe bune... dar nu te pot intelege, poate ai tu un altfel de umor... dar eu nu rad! |
Flavio,baiatul de culoare indoielnica,ne cerem scuze ca inca existi.
|
frate ghost... ce acid esti...
trebuie sa recunosc ca faza cu , "culoarea indoielnica " mi-a placut =)) |
De ce barbatii cu BMW-uri au succes la femei? Simplu, ele citesc printre randuri... Be My Wife!
|
All times are GMT +2. The time now is 07:57. |