![]() |
Originally Posted by Judex:
|
Originally Posted by Gospin:
Sper ca romanii sa mai rupa si plasa din cand in cand, nu numai scaune si ce le mai iese-n cale... |
scaune, albitri, garduri... si lista poate continua!
|
Eu zic ca putem invinge Luxemburg ul. Ce spuneti?
|
Ce sa spun? Nu mai sunt sigur de nimic. Am luat noi bataie si de la Insulele Feroe :|
|
Originally Posted by Gospin:
Ma duce cu gandul la Hooligans 8-> |
Eu ţin cu Portugalia. :D Şi mai e şi în grupă cu Danemarca şi Norvegia. >:)
Franţa mă enervează, în România nu mai cred [nu sunt microbistă de fel, dar gust campionate europene sau mondiale]. |
Portugalia mi se pare una din cele mai nesuferite echipe, dupa Italia. :P
|
Originally Posted by vave:
Originally Posted by miercuri:
Nu stiu de ce am o vaga impresie ca voi confundati echipa Portugaliei cu Cristiano Ronaldo... :) |
Oricum nici Portugalia nu a făcut mare brânză în ultima vreme.
Originally Posted by SoX:
Nu are nicio legătură cu el. Ţin cu echipa de la europenele din 2000. Atunci îmi plăcea de Figo cum juca. Acum mi se pare că joacă bine Deco. |
Originally Posted by miercuri:
@vave, da 8->, Figo was a great player two! |
O grupa a sperantelor.
Bosnia nu e Serbia. Belarus nu e Lituania. Albania nu e Austria. Franta e Franta. Romania cine-o fi in preliminarile astea ?! |
Originally Posted by Cinemania:
Nimeni. :| |
deja?
|
eu m-am plictisit de atatea amanari...nu ne-am calificat in 2004, dar ne calificam in 2010....nu am reusit in 2010, dar sigur o facem in 2012....si uite-asa ne trece viata si noi tot asteptam o calificare...
|
Unii asteapta de si mai multa vreme sa retrogradeze Gloria Bistrita.
|
Originally Posted by Cinemania:
a, da, gloria bistrita e fenomenul fotbalului romanesc. cum nu retrogradau pe vremuri moreniul sau fc olt, asa nu va cadea nici bistrita in B, cat timp va trai jean padureanu. |
Originally Posted by keepwalking:
|
|
Si Milan si Manchestor, doua echipe abjecte. They deserve eachother.
|
All times are GMT +2. The time now is 13:11. |