![]() |
si care e diferenta intre cele 2 inele?
|
Originally Posted by Ionutz55:
haha... :) cum care e diferenta?? pai unul este "THE ONE RING" , iar celalalt este un inel mai putin cunoscut.... |
fie, cum zici tu, dar 250 de lire inseamna totusi peste 10 mil :D
|
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
Cred ca stiu inelul de care vb tu . Am vazut unul la fel ca cel despre care vb Gollum intr-un catalog din Anglia.... merita banii credeti-ma , tot 250 lire costa !!!!!!!!!!! |
sa inteleaga si romanu:D, costa 15000000
|
shi care e problema?...eu daca as fi avut bani, l-as fi luat intr-o clipita.... shi cred ca aceeasi parere o au shi altii... |
Daca :D
|
Originally Posted by ioshi:
in sfarsit ceva on-topic.adica nu pot spune ca erati prea departe de subiect,tot la inele ati ramas,dar...si ca veni vorba de lord of the rings.intradevar filmul a fost unul bun.nu am citit cartile(ca multi dintre voi)si am inteles ca nulte detalii au fost lasate afara.si totusi,a iesti un film bun.ma gandesc cum ar fi iesit daca s-ar fi respectat cartea...la greu.fanii s-ar fi luat de cap! ;) :hmm: |
Originally Posted by Riddick:
Luat de cap putzin spus! S-a mai discutat pe tema asta mult shi bine. Adevaru` e ca, ar trebui sa fim recunoscatori ca s-a facut filmul. Acum shtii cum e...oricat ai..vrei mai mult. Se pare ca shi in acest caz tot regula asta se aplica. Ma rog...poate cand o sa fim moshi shi babe totzi, o sa se ridice alt regizor(PeeJay Jr)shi o sa faca ceva mai bun! Pana atunci, ar trebui sa ne tzinem gura, ca doar numultzumitului i se ia darul... |
ar trebui sa fim recunoscatori ca se face shi "the hobbit"!!! :) 8)
|
nu cred ca the hobbit se va ridica la nivelul lui lotr dar totusi vreau sal vad
|
aici s-ar putea sa ai dreptate...nu cred ca hobbit va face furorim mai ales ca nu este un sequel, ci din contra, este un.....ceva anterior :) ...shi mai ales ca va fi facut tocmai in 2006..... this bites man....i can't wait that long!! :(( |
thatz' called a prequell,honey.hobbitul daca va fi regizat de jackson sau de un altul va fi mai greu de realizat decit lotr.parerea mea e ca o versiune animata-NE-ANIME :sick: bineinteles-ar fi ideala...
|
|
Originally Posted by raptor:
|
pe joi poreste spre mare impreuna cu mai stii tu ce aveam de trimis :? . ;)
|
Inca ashtep[t private message-ul ala cu ce vrei sa scriu. Am destule... Please ask & if possible i shall provide ... :P |
Indiferent de cine va fi realizat, am credinta ca o sa fie. Ce sunt curioasa acum, e cum sa arate Smaug. A beautiful evil Dragon...uh can't wait! Si oricum o sa fie o placere sa il revad pe poor Gollum, in his "oh happy days", when the precious was him. Tampenie o sa fie ca o sa arate iar Wargii shi sincer PeeJay putea sa munceasca ceva mai mult la ei. Sa arate a lupi, nu a hiene sau shacali or whatever... Idea cu desene animate, e dragutza, dar nu`sh, daca e sa se faca prequel LOTR, nu ar trebui sa fie film! Sa faca s desene animate din partea mea...more to watch, dar atunci sa faca si desene animate LOTR...MOOOOOOOOOORE TO WATCH!!! :w00t: |
un prieten d-al meu a inhatat de nu stiu unde un trailer pt. hobbit?!!!!El a citit cartea-deci stie cam despre ce e vorba,insa nu poate sa vada trailerul decit foarte sarit pt. ca are comp. destul ce slab.Joi il primesc pe CD.fingerz crossed-caci zice kum ca a vazut un dragon!!!!)
|
....aham......am gasit un trailer ....cred ca e neoficial de la "THE HOBBIT"........SMAUG e desto; de realizat destul de bine.....cam "incendiar" :)
Raptor.......am gasit SILMARILION audio book :D |
All times are GMT +2. The time now is 17:54. |