![]() |
tot am cautat topic despre fix alert... deoarece n-am gasit:
Fix alert de florin piersic jr. (din spatele lui florin piersic jr.) Pentru a incepe cu un verdict: filmul e surprinzator de ok. Acestea fiind spuse pot incepe sa critic. In primul rand nu am inteles unele elemente ale "mizei in scena": de ce alb-negru? (poate s-a vrut usor neo-noir) si de ce montajul atat de alambicat? Asupra raspunsurilor la aceste intrebari nu atarna ghilotina, se poate la fel de bine ca raspunsul la ambele sa fie "de aia!" Merge si asa... N-are rost sa povestesc nimic din el nici pentru cei care nu l-au vazut cause i would be giving away the surprise. Asta e cununa filmului: modul in care se dezvaluie povestea complicata (mai mult de montaj decat de complexitatea situatiilor) si intentiile personajelor. Cea mai buna scena din film (replici bune si jucata foarte bine) e cea in care doi indivizi dubiosi joaca un fel de septica americana. Delicioasa! Si dorina chiriac (pentru cei dintre voi care o suporta. eu, din motive personale, nu o suport ca persoana si mi se pare enervanta in tot ce face) are si ea o scena buna, desi cam lunga. Aici e si una din problemele filmului, desi nu dureaza prea mult (1ora si jumatate) si nu e nici chiar plictisitor, se simte cumva prea lung. Si coloana sonora! muzica! jalnica! potrivita in montaj, dar foarte nepotrivit artistic/cinematografic/cum-vreti-voi. Bineinteles, se poate baga lejer bisturiul in os si ii se pot reprosa destule filmului. Cele cateva rasturnari de situatii sunt, daca nu chiar previzibile, cel putin cunoscute. filmul incearca sa fie original la fiecare pas (de cateva ori ii si reuseste), dar uneori devine obositor. Pana spre sfarsitul filmului au dominat cadrele fixe si lungi printre care s-au rasfirat niste cadre din tot felul de pozitii, nu nemaifacute, sa le spunem neconventionale. In ultima parte a filmului s-a incercat ceva foarte interesant. Din clasica reluare la sfarsit, a scenelor care sa inchege actiunea si sa explice totul, s-a ajuns la un fel de reluare a filmului formata dintr-un montaj complementar. Pe o muzica foarte buna, energetica se trece din nou prin tot filmul cu scene din unghiuri revelatoare (adesea complementare) si cu cadre scurte cu multe taieturi. Intentie laudabila, dar realizare usor obositoare. (a propos, nu oricui ii reuseste sa lase muzica sa mearga minute bune si multe si lungi!... (asta e pt cinemania k tot innebunea nevinovatii care cer filme cu adolescenti! ;) )) Filmul, desi cu neajunsuri evidente, lasa totusi o impresie pozitiva dupa vizionare! |
Corpse bride..... tot animatie (parca as fii nebun).....dar tot 10 din 10.
pur si simlu superb....(sau poate sub influenta berii.) ma intreb insa daca s-a vrut a fi doar o banala comedie oarecum morbida sau mai mult.... daca nu convine nu supara nici o contradictie. ( de ce e lumea de dincolo asa de colorata pe cand cea de aici asa de gri....sa ma mai uit de cateva ori?? ) p.s. tineti cont de bere si nu fiti foarte duri. |
Bride of the monster 5/5
Caracatita gigantica de cauciuc ca pet, un doctor (in energie atomica) dotat cu capacitati hipnotice, o ziarista bagacioasa, paranoia legata de utilizarea stiintei (atmoice in mod special) in scopuri machiavelice, Lake Marsh, o teorie absolut sublima despre cum ar fi travesat nessie oceanul pentru a ajunge intr-o banala mlastina (sau lac) din usa Irepetabil si inoubliabil Plan 9 from Outer Space 5/5 Variatiune very low budget pe tema din The Day the Earth Stood Still (extraterestrii vor sa ne avertizeze ca am mers cam prea departe, gen paranoia epocii atomice si a deceniului nuclear) Sublim, atroce, ravisant (cine draq mai pune masa de bucatarie in mijloc de nava cosmica???) Vampira… :love: :love: :love: :(( House of the Dead 2 3/5 :love: :shock: :D :(( :w00t: :love: :shock: :D Extrem de enjoyable si entertaining De fapt mismash (asumat as zice) Colaj de idei secvente sau citate din Resident Evil2 (oarsul-capcana care va fi ras de pe fata pamantului, patrula militara), Dawn of the Dead (fac ce faceau si in timpul vietii), Day of the Dead (armata, supravietuitoarea din prima casa a mortilor captiva intr-un laborator) Reanimator (infectarea ca experiment) Alone in the Dark, etc Lipseste secventa mega be hyper cool de lupta Lipsesc si zombie zburatori In fine la zombie le-au crescut dinti MARI si sunt ceva mai rapizi decat standardul genului, exista o secventa antologica, o eviscerare Si desi nu musteste de nihilism sau cinism se indreapta in directia in care trebuie Very very likeable Uwe boll rulez |
HotD2 nu e de Uwe Boll.
Zombies zburatori si cu dinti mari vezi si in Zombi 4. |
@ nightwane
da, stiu de hotD2: dead aim e responsabil unu, michael hurst ceeace nu inseamna ca uwe boll doesn't rule zombi4 nam vazut. ink |
Originally Posted by MinRep:
Behehehehe. |
I'm very serious... :P
Runaway Jury - 6-7/10: Orice film care se concentreaza pe un proces are toate sansele sa devina plictisitor, mai devreme sau mai tarziu. Totusi, cine a montat "Runaway Jury" a facut o treaba buna, pentru ca a reusit ca faca un film antrenant, bine gradat, care ascunde (bine!) o poveste subreda si tendinta (normala, de altfel) de a fura din filme clasice (precum "Anatomy of a Murder", "Twelve Angry Men" etc.). E drept, actorii isi fac treaba, unii bine, altii chiar foarte bine. Pacat doar de Dustin Hoffman, care se cam pierde in peisaj. |
cel mai recent film vizionat
Auditia
e doar al doilea film japonez pe care l-am vazut (fara sa pun la socoteala filmele anime). e super tare filmul, insa nu-l recomand celor care se sperie usor |
Barfuss (2005)
Al treilea film regizat si produs de talentatul Til Schweiger. Mult mai bun decat primele 2. Comedie usoara cu putin iz de drama a la Deutsches Kino. Pe alocuri neverosimil. It was fun though. 6.5/10 The Upside of Anger (2005) Un film bun mai degraba datorita distributiei excelente. O Joan Allen suparata pe viata si pe toata lumea din jur - i-a stat foarte bine. Evan Rachel Wood mi-a placut si ea mult. Kevin Costner la fel ca in ultimele filme in care a jucat. 6.5/10 |
dr strangelove (or how i learned to stop worrying and love the bomb)
5/5 cel mai atipic kubrick...vonnegut-ian d'a dreptul bizar de profetik la capitolul 'un texan de cacat va aduce apocalipsa" si, paradoxal, singurul film de the uber-overrated kurbick pe care l-as revedea cu placere |
Originally Posted by KORBEN:
|
si nici uber-overrated nu e
|
Malibu's most wanted (6/10) - slabutz dar mi-a placut totushi de actori...
|
Originally Posted by crin3l:
One of the worst movies i ever glimpsed. Nu pot sa zic "seen", n-as fi rezistat. |
The Dukes of Hazzard - 5+1/10. Nu e cine stie ce...cascadorii cu masina destul de marfa, este si o poveste dar slabuta. +1 ii revine Jessicai Simpson, dar bine ca nu a avut prea multe replici. Si masina a fost marfa...Just a one time thing, just for fun...
|
Carne Tremula - 10/10 Joder, chiar mi-a placut atat de mult incat ii dau un 10. Doua triunghiuri amoroase care te atrag in complexitatea relatiilor dintre personaje, atat de bine construite incat nici un personaj nu ramane pe dinafara, toti au parte de momentul lor de dramatism si de clipa lor de pasiune. Nu e tocmai filmul pe care l-as alege intr-o zi caniculara de iunie, it's way too hot...
|
Superman Returns ... :sleep:
... si cum spuneam, NIMIC NOU; cred totusi ca am ras mai mult decat la Scary Movie in schimb. Cand il ai pe mana ca personaj pe "Omul de Otel" + o groaza de bani, te apuci sa iei aceeasi poveste din primul Superman, o mai cosmetizezi un pic cu efecte speciale aduse la zi si cica R E L A N S E Z I seria Superman. Sa fim seriosi! Voiam sa-l vad iar pe Lex Luthor in personaj negativ principal :sick:? NUUUUUUUUUU!!!! Si toate din vina lui Bryan Singer care s-a dat cu fundu' de pamant ca sa regizeze el Superman. A facut o balarie de remake la primul film din serie. Chiar nu ma asteptam sa fie atat de idioti. The same story oameni buni!!!! Damn!!!!! Si e si mai prost chiar :x. Sa fi luat ca exemplu ce a facut Christopher Nolan cu BATMAN Begins. Parerea mea :hmm:. Dezamagitor pentru mandria mea de fan Superman :(( . 4/10 (doar pentru ca e cu Superman) |
Paths of Glory - 9.5/10. Cum poate fi un film asa de serios si asa de plin de amuzament sadic si trist in acelasi timp...numai un om poate face asa ceva ... Kubrick. Filmul prezinta un eveniment care s-a petrecut in I R.M. in Franta. Probabil scena mea preferata din film nu este atunci cand zboara obuze deasupra capetelor francezilor (de fapt e pe locul 2) ci atunci cand Christiane Kubrick (that's right...e sotia lui Stanley) canta in bar si toti francezii se transforma din baieti galagiosi in oameni singuri cu juma' de lacrima in ochi (top notch scene right there!). Oricum filmul este plin de astfel de momente exceptionale chiar daca sunt asa de rapide si dupa unii nesemnificative...dar ele sunt acolo...si vor fi pentru totdeauna pentru ca filmul este un clasic al genului dar si in general. Kubrick rullz!
@Ghita... eram sigur ca asa o sa faca fara sa ma uit la film... m-am uitat doar putin pe site-u lu SuperDude asta...si vad poze de cand e el mic...si fuge, etc... si exclam...Asta e remake! Eram 80% sigur...mersi m-ai linistit, Ghita... |
Lord of the Flies- '63
-Peter Brook Foarte miºto. Subliniazã excesiv de mult ideea cã la rãdãcini sîntem tot animale ºi cã în momentul în care pãºim într-o lume în care legile nu mai au nici o valoare, revenim la starea de care ne e fricã cel mai mult: sãlbatici. Cred cã doar Cannibal Holocaust mai exploateazã kestiile astea atît de miºto. E a doua oarã cînd zic miºto. Acum a treia. Punkt. :love: |
Shakespeare: "scenaristul" bun la toate
She's the Man sau Iubesc pe cine nu trebuie, cea mai stupida si mai cliseistica comedioara de colegiu :sick: pe care am vazut-o in ultimul timp; macar sa fi fost si cea mai grosiera, stiam o treaba ;) . Tragic este ca intriga este luata din "Marele Will" ("A douasprezecea noapte"), care, fiind plecat sa moara putin, nu a avut nimic de comentat. Sad, but true...
|
Originally Posted by Sinnerman:
Incearca si "Batoru Rowaiaru" (Battle Royale). |
PRIDE AND PREJUDICE (2003) nota 5/10.O comedie foarte slaba am tot asteptat sa rad dar nu am avut unde si tot asteptand s-a terminat filmul.
|
Originally Posted by qwerty:
Mda, aducera in zilele noastre a unor subiecte din clasici precum Shakespeare (v. mai sus) sau Jane Austen (in acest caz) rareori reuseste. O exceptie cat de cat notabila care imi vine acum in minte este Cruel Intentions (1999), dupa Legaturi periculoase de Choderlos de Laclos. Si Clueless, tot dupa Austen, mi-a placut acum 10 ani, da' nu stiu daca mi-ar mai spune ceva acum. Revenind la filmul de care vorbeai, pe langa lipsa de umor as adauga lipsa de sarm a protagonistei, Kam Heskin, care mi se pare una dintre cele mai stresante tinere actrite de la Hollywood. :sick: |
The Good, The Bad and the Ugly - 10/10. Or should I say The Good, The Better, THE BEST! Cu totii am auzit de filmul asta chiar daca nu toti l-au vazut...acestia din urma nici nu stiu ce au pierdut. Au pierdut cel mai bun western din istorie. Toate se combina perfect...regia lui Sergio Leone (tata westernului), cu muzica si cu actingul actorilor de prima mana (Clint Eastwood/The Good, Eli Wallach/The Ugly si Lee Van Cleef/The Bad). Scena de la sfarsit e una dintre cele mai memorabile scene din industria filmului facuta vreodata si, din nou, nu trebuie ratata. Pe multi ar speria lungimea lui...dar odata ce ai apasat play nici nu iti dai seama cum zboara timpul pentru ca e una dintre cele mai captivante si superbe povesti puse vreodata pe o pelicula. Nu spun ca e cel mai bun film facut vreodata dar cu siguranta e CEL MAI BUN western facut vreodata. A MUST SEE!!!
|
Napoleon Dynamite
prins pe HBO, nu m-am putut abtine sa nu-l revad...filmul asta e prea bun |
Originally Posted by Terror_IST:
E pe lista-mi de asian extremes deja :D . Mulþam oricum! Pee Wee's Big Adventure - '85 Early Tim Burton baby! Dacã nu mã-nºel, e primul lung-metraj al lui. O comedie diferitã de toate celelalte filme ale lui Burton. Se resimte totuºi atmosfera fairy-tale like ºi, o secvenþã animatã, scurtã de vreo 30 de sec., te convinge cã ºi-a bãgat ºi Tim coada. Pee Wee e un Mr. Bean care kiar are umor. Puþintel gay, puþintel childish, amuzant ºi -de ce nu?-, entertaining kiar dacã la un moment dat tinde sã plictiseascã. Întreg filmul e construit pe cliºee - realmente copilãreºti-, care-i dau farmecul aparte, în cele din urmã. Ele pot deveni - ºi kiar devin în unele locuri-, oarecum frustrante, mai ales în prima jumãtate de orã a filmului - pînã de obiºnuieºti cu toanele ºi stilul lui Pee Wee. Meritã privit cel puþin o datã. |
vazut "the heart is deceitful above all things" si nu mi-a placut mai deloc. asia argento e fermecatoare oricum si oriunde, ca asa e ea, dar filmul pare mai mult un exercitiu de rebeliune al unui adolescent. si oarecum si un experiment sadic la adresa spectatorului. how far can we go. daca pentru asia genul asta de chestii imi imaginez ca sunt exercitii de supravietuire, o inteleg ca face filme, in loc sa mearga la psiholog, dar pare ca n-a ajuns la nici o rezolutie, si e la fel de confuza ca si cand a inceput filmul. ma rog, poate n-am inteles io. e adevarat ca aproape am adormit de vreo doua ori in timpul filmului, dar orisicat.
|
Barry Lyndon - 10/10. Scriu cu placere despre acest film pentru ca este un film unic si exceptional. O poveste despre razboi, dragoste si putere. Kubrick (m-am convins, e cel mai bun regizor care a existat vreodata) reuseste prin imensul talent sa ne introduca in acea epoca, secolul XVII ca si cum ar exista chiar acum undeva in Anglia, pentru ca o face cu asa aparenta usurinta incat nici nu simti. Si totusi, cu toate ca a fost nominalizat, filmul nu a primit premiul pentru cel mai bun film si nici pentru cel mai bun regizor cu toate ca le merita fara ezitare. In schimb a primit la departamentul arte orice Oscar posibil, motivul fiind evident. Barry este un om cum nu a mai fost altul, curajos, destept, si frumos la fel ca Irlandezii din ziua de azi, vezi Colin Farrell (primul care mi-a venit in minte). Ceea ce e cu adevarat interesant este ca chiar si in acea epoca vedem lucruri care se petrec in ziua de azi (copiii bogatasilor sunt rasfatati pana la moarte ;) , si pe atunci lumea se casatorea pentru bani, se gaseau homosexuali si atunci, cine ar fi crezut...si multe altele. Cu toate ca filmul acesta este extrem de rar, rog cu caldura sa il cautati (eu personal l-am gasit pe torrente) pentru ca este un film, din nou, exceptional peste masura. Cu toate ca are 3 ore nu e plictisitor o secunda. Uimitor!!!
|
To Kill a Mockingbird - 9/10. Este un film bun si important. Este vorba despre doi copii Jem si Scout si tatal lor Atticus Finch. Atticus este un avocat care apara intr-un caz important prin subiectul pe care il atinge dar si extrem de tensionant (pana si eu aveam emotii la declararea verdictului, chiar daca intr-un fel ma asteptam) pe un negru acuzat de viol si violenta fizica. Subiectul pe care il abordeaza cazul este in primul rand rasismul, care in anii '30 era inca o problema in America, dar in '62, cand acest film a fost lansat a avut un impact imens, pentru ca pe atunci se "incheia" problema rasismului in America. Atticus este un erou, un erou suprem, chiar daca nu are puteri supranaturale. Consider ca scena din tribunal face filmul si este baza si punctul culmimant al filmului.
|
Originally Posted by M0n0:
Nu..Barry Lyndon este un cartofor, un aventurier fara scrupule, un parvenit. |
@sinnerman...ah, pee wee....ce vremuri, ce film... l-am revazut recent si mi se pare filmul cu cea mai mare doza de suspans facut vrodata...parca in fiecare moment te astepti ca de dupa masca de prostut simpatic si ciudatel cu bicicleta sa iasa pedofilul, obsedatul, maniacul, masochistul, celenteratul falic, minuitorul de drujba...daca ar fi dupa capul meu(prost), as reedita filmul, cu ajustarile sus-numite altoite fix pe ultimele 15 minute.
|
Originally Posted by Bogie:
Totusi el a reusit in viata si a pierdut lamentabil in final...A avut momentele lui de glorie totusi unde ti-a aratat ca e mai mult decat om (scena duelului cu fiul sau vitreg) |
Originally Posted by M0n0:
Shall We Dance - 6/10: mi-e lene si frica sa comentez pe marginea filmului asta... |
It's All Gone Pete Tong
XXI-st century Beethoven. Mockumentary a la Spinal Tap (dar mai amzuant), cu un strop de Citizen Kane si dependenta infatisata ca o marmota uriasa. Pacat de finalul cheesy. Aparitii ale lui Carl Cox, Paul van Dyk si Tiesto, deci marfa. 8.5/10 |
Originally Posted by Bogie:
...un personaj perfect |
Originally Posted by MinRep:
din pacate asa e :) n-o spun ca sa atac filmul lui Milos...Doamne fereste...filmul e in top 3 la mine...Barry Lyndon a avut ghinionul sa candideze in acelasi an |
Ultimul film..............
Ultimul film vizionat a fost X-men 3:Ultima confruntare, care merita o nota de 8.60 pentru actine, pentru drama o nota de 8 iar pentru romantism cam un 9 si ceva.Este un film de circa 4 stele cu nominalizarea lui Hally Bary extraordinara in rolul lui Storm. PERFECTO
|
"Ultima printesa"
N-am mai ras asa de foarte mult timp. Desi are unele cadre frumusele si ideea nu mi se pare chiar rea, este execrabila realizarea. Imaginea, efectele sunt slabe, replicile la fel. Cred ca daca ar fi beneficiat de alta echipa in spate, ar fi putut iesi ceva cu adevarat fermecator. Pentru a realiza imaginea de basm e nevoie de ceva mai mult... Mi-a placut, dar se putea mult mult mai bine. :sleep: L-a mai vazut cineva? |
Originally Posted by kali:
dap. pe mine nu m-au dat gata efectele (avand pe raboj si 'legend of zu', care e cam in aceeasi idee de penal, era si greu) ci faptul ca era dublat (abominabil) in engleza. era ca si cum ma uitam la un sunday early jackie chan special pe protv. totusi mi-au placut anumite chestii ce tin, cum ai zis si tu, de idee si daca eu unul n-am chiar regretat timpul pierdut si banii (ca la scary movie 4) n-as recomanda filmul la toata lumea. o avea si slabiciunea mea pentru wuxia un rol prin toata treaba asta. p.s. : cecilia cheung e ok si villainu' la fel da' dong-kun jang ala m-a enervat in tot ce am vazut eu cu el de la coast guard la 2009. |
The Devil Wears Prada
Correction. Diavolul poarta mai multe chestii, nu doar de la Prada. Oh well. It's rather ok for a chick flick. And i hate chick flicks. Oricum ma asteptam la mai mult date fiind pretentiile fashionistice pe care le presupunea filmul. In nici un caz nu este a glamorous extravaganzza, nici macar glamorous nu este. In afara de Meryl Streep care este an enchanting goddess. I-ar fi trebuit mai mult fashion decat doar niste firme aruncate randomly prin dialoguri. Astept cu nerabdare ecranizarea de la ''Confessions of a Shopaholic''. Tot chick-flick o sa fie da' macar ala sigur o sa fie funny. Daca se face. |
chiar in seara asta am avut ocazia sa vad, in sfarsit,' barry lyndon'.
desi am apreciat mai mult alte filme de kubrick, nu pot nega extraordinara atentie acordata cadrelor , actorii excelenti si sarabanda lui handel...acum mi se pare ca voice-over-ul si impartirea in capitole a fost o sursa de inspiratie puternica pt 'dogville'-ul lui lars... iulia blaga scria intr-un articol cum ca 'the duellists' al lui ridley scott ar fi mai bun decat 'barry lyndon'.desi l-am vazut pe primul mai demult, tin sa mentionez ca in ciuda imaginii exceptionale din the duellists[care e mai impresionanta decat cea din filmul lui kubrick] si a povestii aparent mai antrenante, prefer eleganta si detasarea din barry lyndon. imi pare rau doar ca nu l-am vazut mai devreme... |
Annie Hall - 8/10: well, mi-a placut mult mai mult decat acum patru ani, cand am vazut filmul prima oara (dar tot nu sunt foarte extaziat). Problema e ca ultima treime ma cam plictiseste, poate fiindca vine dupa poanta geniala cu cocaina (that gets me every time :D).
+ o tentativa de a ma uita la "From Justin to Kelly" pe HBO, da' mi s-a facut greata dupa vreo 5 minute. |
Originally Posted by coquelicot:
P.S.: Imaginea lui Kubrick/Alcott e superba in "Barry Lyndon". Mai ales datorita scenelor cu lumanarile, s-ar putea sa fie filmul despre a carui imagine s-a vorbit/scris cel mai mult. P.P.S.: You might also wanna try "Tom Jones". |
V for Vendetta - 9/10. Un film care iti ramane in ganduri si vrei neaparat sa mai discuti despre el si cu altcineva, sa impartasesti entuziasmul si povestea extraordinara. Hugo a reusit sa creeze unul dintre cele mai momorabile si sper, clasice personaje din filmele bazate pe benzile desenate. Un personaj poetic, inteligent, carismatic si totusi cu sange rece. A fost ales in special din cauza felului cum l-a interpretat pe agentul Smith, aici e exact opusul, se vede umanul si totusi robotul, monstrul din el. E superb! Si Natalie reuseste un rol bun si ne surpinde in special prin faptul ca isi taie parul, dar mai sunt si alte momente. Povestea filmului e legata de politica si modalitatile de conducere din lume. Vedem ca felul cum este condusa America (din perspectiva fratilor Watchowski) nu are viitorul, decat unul plin de razboi...iar cel din Anglia este o combinatie dintre comunism, monarhie si nazism. Filmul acesta nu trebuie urat pentru ca e pana la urma un film, un film inspirat dintr-o banda desenata si chiar si asa are un mesaj: Guvernului trebuie sa ii fie frica de popor, nu invers...
|
intr-adevar, scenele filmate la lumina luminarilor chiar sunt incomparabile[parca asta a fost filmul care-a rezolvat pt prima data problema filmarii la lumina lumanarilor, right?], dar mie mi-a placut mult folosirea luminii naturale in the duellists si probabil unele scene erau mai bine 'luminate' decat altele din lyndon.
oricum cred ca astea sunt singurele filme in care intre cei 2 regizori ar putea exista vreo comparatie[celelalte filme ale lui ridley fiind, indeed, prea slabe ca sa se apropie de kubrick] voi incerca sa vad si 'tom jones' daca am ocazia, thanks for the recommendation :) |
Find me Guilty - 8/10. Un film 100% placut si pe placul tutror. Are umor, drama si suspans. Pana si Vin se descurca foarte bine in rolul lui. Ajuta la reusita filmului si tata filmelor - proces...the father of the Courtroom Drama, Sidney Lumet care a mai regizat probabil cel mai cunoscut si bun film despre un proces "12 Angry Men", deci stim ca nu putem fi dezamagiti. Nici un moment de plictiseala si la sfarsit, cand s-a dat verdictul, am facut ce a facut fiecare acuzat din aceea camera de proces. As fi facut la fel si in cinema sau in orice alt loc. Nu va spun cum ca sa nu stric sfarsitul pentru altii, dar va spun asta, rau nu am reactionat :lol:. Hai vizionare placuta!
|
Der himmel uber Berlin
Suberb, intens si liric. Filmat superb, cu replici/ganduri extrem de profunde. Remarcabila mai ales secventa in care Marion pluteste la trapez ca un inger, in timp ce Daniel sta pe pamant ca un muritor. Si ingerii sunt oameni. 10/10 |
The Fast and The Furious - Tokyo Drift - 5/10. Cel mai slab din serie. Primele doua erau amandoua la acelasi nivel dar cu asta a scazut mult, pacat. Practic nici nu era nevoie de scenariu pentru ca e un film despre masini...deci singurele relici trebuiau sa fie despre masini, dar nuuu, trebuiau sa mai bage o poveste de rahat cu replici pe masura...nu mere. Nici masinile nu is asa iesite din comun pentru ca le-am mai vazut ba in alt fast & furious ba in NFS...masina care iese in evidenta e mustangu de la sfarsit cu motor de nissan...uau. Vizionati-l, daca sunteti fan Underground, dar mie nu mi-a placut driftu in nici unu. Si cine l-a pus pe Vin in ultima scena...ce penibil...
|
Aceste cuvinte ne doare :((
|
Originally Posted by GhitzaCartitza:
|
All times are GMT +2. The time now is 22:48. |