![]() |
Originally Posted by t0nka:
|
de costat...nu o sa stim pentru ca suntem MULT prea mici pentru a afla lucrurile care se petrec in spatele "cortinei". o alta stire despre care nu am auzit ABSOLUT NIMIC la "marile noastre televiziuni", a fost intalnirea comisiei trilaterale in octombrie 2010 la bucuresti.
|
:)) Exagerati! Repet, poate sunt naivul discutiei, dar prefer sa cred ca nu e totul ca in cartile despre oamenii care conduc lumea. Au evoluat si "smecherii" si, chiar obsedati de bani si putere fiind, nu pot sa cred ca se mai fac jocurile pe razboaie si pe cuceriri teritoriale.
|
tu ai zis ca esti naivul discutiei :) daca vrei, o sa'ti dau un PM cu niste link'uri sa citesti, sa vezi ca lucrurile citite, se intample in realitate.
|
You guys are hopeless, ca sa nu zic altcumva. Credeti in teoria conspiratiei ca intr-un nou Mesia. Nu v-a trecut vreodata prin cap sa cititi surse stiintifice bine argumentate, cititi in continuare aberatii conspirationiste pe net ca sa va simtiti iluminati.
O conspiratie nu poate implica zeci de mii de oameni asa cum credeti voi. O conspiratie e ceva elitist, secret, cunoscut de un numar foarte restrans de persoane, cum a fost Watergate de exemplu. Voi in schimb cascati gura la niste scenarii in care guvernul SUA plateste zeci de mii de cetateni sa stea la coada la urne. Guvernul SUA plateste mii de pompieri si ingineri sa-si tina gura in legatura cu ce-au vazut in ziua de 11 septembrie. Guvernul SUA plateste mii de persoane prezente la fata locului si supravietuitori pentru a nu divulga ca ansablul a fost detonat. Ca sa nu mai spunem de asa-zisa echipa care a montat explozibilul la fiecare etaj, cei din administratia cladirii, cei din administratia aeroporturilor, cei din turnurile de control. Asa arata o conspiratie infailibila in ochii vostri, iar apoi veniti le spuneti oamenilor rationali ca sunt naivi si usor manipulabili. Vs sugerez sa va familiarizati cu unul din principiile cele mai infailibile din natura - legea parsimoniei. |
Huh!
|
Originally Posted by indiferrent:
|
Originally Posted by miercuri:
|
nu mai stiu cine spunea la televizor ca trebuia incheiat o data cu osama ca mitul lui nu mai era eficient. acum ca el nu mai e (fizic sau virtual) e nevoie de un nou tap ispasitor, ceva sa stranga mania proletara a poporului american. o alta metoda decat dartsu' cu harta ar fi tastarea haotica pentru a scrie un cavant intamplator. mie mi-a iesit ahmadinejad
|
Cred ca vorbiti degeaba despre acest subiect -conspiratii&Usa-.Si daca ar exista nu stiu ce planuri la nivel inalt oricum nimeni nu le poate expune sau sa le dea in vileag.
|
Originally Posted by t0nka:
Sincer, nu conta cine iesea, ambii candidati sunt sprijiniti de aceleasi persoane, de aceleasi familii. |
Originally Posted by danonino:
Cam asta am incercat si eu sa zic. Oricine ar fi fost la conducere, la fel s'ar fi intamplat. Dar vad ca daca citeste lumea despre unele lucruri, e imediat catalogat:| |
nu ca as fi vegetarian. atentie, e crunt.
http://www.youtube.com/watch?v=VXBNcZ12zRM ma intreb cine dracu' lucreaza in asa ceva. |
Si acum, se presupune ca ar trebui sa traiesc toata viata cu spanac si patrunjel?
Acest videoclip e facut de retarzii aia numiti de oamenii de rand "vegetarieni". Imi vine foarte greu a crede ca asa ceva se mai intampla in 2011, in tarile civilizate. Eventual prin Vietnam, America de Sud s-ar putea sa mai gasesti asa ceva. Chestia cu cocosii care sunt omorati in primele zile de viata e o porcarie. Din cate stiu eu cocosii cresc mai mari decat gainile si sunt pastrati pentru carne. |
Da, unele imagini sunt crunte. Cele cu jegosii care dau in animale, incercand sa isi satisfaca lipsurilor copilariei.
Inca o dovada ca omul, din punct de vedere uman, este inferior animalelor. Nu am nici o problema cu taierea animalelor pentru carne. |
Ca tot eram cu lectura pe aici:
Quote:
PS: De unde atata ura pentru vegetarieni? Eu nu sunt in nicio extrema, dar mai bine vegetarian decat mancator de carne peste masura. |
Avem canini in gura. Suntem facuti pentru a manca animale.
|
Noaptea Muzeelor.
Sambata, 14 mai. E "de-a moaca" intrarea. |
Originally Posted by danonino:
|
Guvernul vinde ce a mai ramas din actiunile PETROM-PETROLUL ROMANILOR.
Şeful BVB: Statul VINDE participaţia deţinută la PETROM la finalul lui mai-inceputul lui iunie.
Sursa: The Money Channel Ministerul Economiei va lista pe Bursă pachetul pe care îl mai deţine la SNP la finalul lui mai-inceputul lui iunie, anunţă directorul general al BVB. Valentin Ionescu spune că listarea pachetului pe care statul îl deţine la Petrom înseamnă un plus de lichiditate cu care BVB nu s-a mai confruntat. "Pentru BVB, acest pachet de lichiditate inseamna un plus de lichiditate de aproximativ 500 de milioane de euro, o lichiditate cu care BVB nu s-a intalnit. Dupa listarea FP ar fi a doua ca lichiditate la listare", a precizat Ionescu. ABSOLUT TOATE REZERVELE DE PETROL ALE ROMANIEI SE VOR VINDE IN LUNA IUNIE. Atentat grav la rezervele de petrol ale Romaniei - detinute de PETROM. Siguranta energetica si alimentara sunt grav amenintate de conducatorii actuali: Basescu, Boc, Videanu, Blaga, Marko Bela. Guvernul actual pdl, care mai are cateva luni de mandat, doreste sa vanda rezervele pe care mai le detine statul roman la Petrom. Nastase a vandut in 2004 - 51% din actiunile pe care statul le detinea la PETROM - se pare obligat de intrarea in UE. Vanzarea actiunilor ramase, detinute de statul roman, se doreste a avea loc pe BURSA IN LUNA IUNIE. Absolut toate rezervele de petrol ajung in proprietate privata - companii straine petroliere avide de capital, ce vor scumpi motivat imediat motorina. BENZINA VA JUNGE LA 8 LEI/ LITRU. Guvernul va avea 0% actiuni, deci nicio parghie. http://www.capital.ro/detalii-artico...ru-147095.html PETROM ARE PROFIT URIAS. 1 MILIARD DE EURO ANUAL. |
All times are GMT +2. The time now is 18:05. |