![]() |
eeee nu esti in anglia, iar daca vroiai asa mult trebuia sa le iei din anglia :D
|
pai le-am shi luat din anglia!! am luat lotr shi the hobbit.
|
pai atunci de te ce te mai interesezi atat cat costa
|
pai vroiam sa iau shi alte carti....
|
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
|
ai mai facut rost de inelu ala gandalfe?
|
who wants a Sauron-like claw/metal finger? Gandalf knows w00t i'm talkin' 'bout :D
|
pai baga shi tu o poza, sa vad despre ce este vorba...
|
pai nu-i de vanzare..just bragging about it :P n-are legatura cu LOTR da' Gandalf a zis ca parca e deget d-al lu' Sauron :P
|
ciao la toti.dupa o indelungata absenta m-am intors in randurile cinemagiei.sa speram ca de data asta voi ramane. :) gaandalf si cei care ma cunosc,bine v-am regasit,pentru restul...bine v-am gasit. :)
|
mda super trilogie Lord of the Rings...dar nici catea nu e mai prejos...de fapt as putea spune ca mai intai cartea apoi filmul!Io unu'nu mi-am putut inchipui cum un om poate crea o lume atat de complexa si de completa...restul(trilogia) sunt numai efecte speciale si o minte regizorala extraordinara (*)
|
Sa inteleg k oferi numai O STEA? e imposibil!
|
tot 5* inseamna, pt ioshi cel putin
|
Originally Posted by Nightwane:
Originally Posted by Nightwane:
Cu inelu - am de ashteptat ca nu prea sunt bani. Mi-am luat haine knd am fot la Buc - shi mai am de luat. But the ring will be mine. S-a aranjat deja totul. Just need the money. Welcum back Akasha... |
Originally Posted by ioshi:
|
ne spui shi noua cat costa inelu ala shi din ce e facut?
|
|
Originally Posted by Gaandalf:
200 euro?? holly shit!!! inseamna ca ai face bine shi ti-ai lua shi The One Ring din aur masiv la 250 lire.... :) |
si este la fel ca inelul din lotr?, ca atunci ar merita, daca ar avea inscriptzia pe el
Gollum de ce inel zici tu la 250 lire, dar oricum nu compara dolarul cu lira, ca totusi lira este aproape dublu, daca vb. de lira sterlina |
pai inelul de care vorbesc eu este the one ring, din aur masiv shi cu inscriptie din argint...shi costa 250 lire
inelul pe care vrea sa il ia gandalf este the Ring of Barahir...shi costa 199 euro.. |
All times are GMT +2. The time now is 10:28. |