Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Cel mai recent film vizionat. (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84967)

Supastar 10 Jun 2006 21:44

Surplus: Terrorized Into Being Consumers
documentar.
titlu nepotrivit, doar tangential era vorba despre "terrorized into being consumers"....oricum, un documentar impotriva societatii de consum... montaj foarte bun (scene repetate pentru efect sonor si alte kestii ok) si coloana sonora tare (gotan project si alte cele)
trebuie sa recunosc ca si eu le dau dreptate la fazele impotriva "mindless consumerism"-ului, asa ca eu unul am vibrat la majoritatea scenelor... desi, evident subiectiv si de stanga, documentarul nu ezita sa o prezinta pe o tanara din cuba care a ajuns in anglia si era innebunit dupa McD, MTV etc., fara a o pune intr-o lumina proasta neaparat.
foarte bun si convingator ca documentar subversiv, m-a lasat putin in ceata gandindu-ma "ok! consumerism sux! now what??" pt k nu mi-a prezentat decat 2 alternative (si pe astea cam vag): una e gen Cuba (cartele de rationalizare blablabla...) si alta e back to the primitive stuff (a.k.a. primitivismul)... thanks but no thanks!
Poate nu e cazul sa cer documentarului s-mi dea si alternative.... poate asta e treaba mea... daca vreau...

crin3l 11 Jun 2006 08:25

The Notebook - 8.5/10 - Un film emotzionant care are o idee originala.Poate i-ash fi dat mai mult daca actorii ma emotzionau mai mult , fiindca se putea acest lucru.Deci totushi un minus pt actori shi regizor.

Nightwane 11 Jun 2006 11:47

Originally Posted by crin3l:

The Notebook - 8.5/10 - Un film emotzionant care are o idee originala.Poate i-ash fi dat mai mult daca actorii ma emotzionau mai mult , fiindca se putea acest lucru.Deci totushi un minus pt actori shi regizor.

:w00t: :w00t:

NUUUUU!!!! NU FILMU' ASTA!!! DOAAAAMNE AJUTOR!

M0n0 11 Jun 2006 13:22

The Shining - 10/10. Cel mai bun horror pe care l-am vazut, no doubt...Fara masti sau monstri inutili...doar un tip cu o privire exceptional de nebuna si care are un topor. E mai degraba un horror psihologic pentru ca nu te sperie sangele sau eu stiu, scheletele sau altceva ci anticiparea, suspansul in care te tine capodopera asta + "privirile" pe care ni le ofera Jack (great acting btw in this one) + urmaririle, situatiile in care sunt pusi protagonistii + excelenta replica pe care o stie toata lumea: "Here's Jonny!" - genial.
Iar cireasa de pe acest infricosator tort o reprezinta Stanley f-ing Kubrick, numai un om ca el putea sa scoata ceva asa de infricosator din viata reala.

drudu 11 Jun 2006 13:37

La flor de mi secreto 7/10: cel mai slab almodovar din cate mi-a fost dat sa vad... si am vazut vreo cateva in ultimele saptamani. singurele scene care au reusit sa nu ma plictiseasca a fost certurile savuroase dintre rossy de palma si chus lampeavre, si m-am mai oprit din cascat si la scenele de dans, in rest numaram secundele ramase pana la final... nu mi-au placut mie toate filmele lui in aceeasi masura, dar nu m-a luat somnul la nici unul pana acum... well, there's a beginning for everything

Bulumulu 11 Jun 2006 13:56

bullet - julien temple 1996 6/10
incepe foarte bine, dar se sleieshte pe drum :( pacat... mickey rourke in rolul unui jewish convict junkee, cateva replici (la inceput) very mishto... daca puteti, uitati-va doar la primele 20-30 min ;)

Sinnerman 11 Jun 2006 15:31

Mrs. and Mr. Smith sau Mr. and Mrs. Smith sau...

...în fine, nu mi-am dat seama care-i care. Important e faptul cã o bunã parte din film avem domestic violence. Which is good! Unu la mînã, dacã aveam pe tot parcursul filmului domestic violence, gen Angelina lovind þîþele lui Brad respectiv Brad lovind-o pe Angelina în oo -sau invers- era ºi mai bine! Da' n-avem, deci nu e bine.
Doi la mînã, filmului îi lipseºte scopul (vezi mai sus) ceea ce nu e bine. Dacã ar fi avut vreun scop (vezi mai sus) ar fi fost bine. Da' n-are, deci nu e bine. În concluzie, Brangelina distruge visele.

M0n0 11 Jun 2006 16:51

Casablanca - 10/10. Din toate filmele clasice cred ca acesta e pe primul loc. O poveste de dragoste imposibila combinata cu oleaca de politichie (film american facut chiar in al doilea razboi mondial...confilctele cu germanii se vad clar aici), cu actori memorabili (Ingrid Bergman, o frumusete pura si tanara iar Humphrey Bogart, un american cu o voce dominanta dar calma in acelasi timp). Am auzit aici o groaza de replici care au ramas in istorie, poate unele chiar folosite si in scop intentionat in alte filme ca un fel de omagiu pentru cel mai memorabil film romantic din istorie. Merita vazut chiar si de cei de teapa lui Rick Blaine (inima rece numai la suprafata).

MinRep 11 Jun 2006 18:53

Wow, M0n0, patru de 10 consecutiv... Nu m-ar tine sufltul sa dau asa note... :D

M0n0 11 Jun 2006 18:57

Originally Posted by MinRep:

Stiu...nici eu nu sunt genu care sa puna note de 10...aiurea oricum nu le pun :D ... dar eu zic ca fiecare din astea 4 excela la ce isi propun...si deci merita :P chiar daca nu e un 10 curat la fiecare dintre ele...
Vroiam sa vad si Cei 7 Samurai ... dar traducerea e decalata la cd-ul 2 si 3...si eu nu stiu japoneza sau chineza :D (ce-o fi).

Cinemania 12 Jun 2006 00:02

El viento (2005)

Unul din filmele acelea complete. Federico Luppi si Antonella Costa, un cuplu perfect. Replica cea mi tare: "(...) I miss the wind". Singura modalitate de intoarcece in trecut se realizeaza prin intermediul amintirilor, contopite de multe ori cu regretele.

qwerty 12 Jun 2006 13:17

GLORY ROAD (2006)-nota 9/10 -Un film foare interesant care mie mi-a placut in mod deosebit.O poveste foarte frumoasa.Un antrenor de baschet pregateste echipa colegiului formata in mare parte din jucatori de culoare cu care reuseste sa catige titlul national in 1966.

MinRep 12 Jun 2006 20:05

Originally Posted by M0n0:

Originally Posted by MinRep:

Stiu...nici eu nu sunt genu care sa puna note de 10...aiurea oricum nu le pun :D ... dar eu zic ca fiecare din astea 4 excela la ce isi propun...si deci merita :P chiar daca nu e un 10 curat la fiecare dintre ele...

Nu sunt mare fan "Casablanca", dar in rest iti dau dreptate. "The Shining", "Raiders of the Lost Ark" si "Once Upon a Time in the West" reprezinta apogee ale genurilor carora le apartin. (dar tot as gasi 'fisuri' in fiecare dintre ele :P)

Terror_IST 13 Jun 2006 07:35

Am vazut si eu "Glory Road" acum cateva saptamani si mi-a placut (fiind si un impatimit al jocului de baschet) dar nu i-as da decat 6/10. Productie Jerry Bruckheimer, actiunea este dramatizata constient (ca in majoritatea filmelor despre sport) iar regizorul incerca sa dea jocului o doza mai mare de dinamism, spectacol & actualitate prin intermediul unui montaj rapid. In realitate echipa lui Don Haskins a castigat fara mari probleme campionatul dovedind contrariul la ceea ce se credea in acea vreme: cei de culoare stiu cu mingea dar nu au capacitatea psihica de a se concentra in conditii de stres. Deoarece vorbim de SUA anilor '60 - '70, rasismul si muzica buna vin ca parte integrata, ca si in "Remember the Titans" (cele doua filme vin pe aceeasi filiera, in pre-productie "Glory Road" purtand numele "Remember the Titans 2: Slam Dunk"). Josh Lucas cred ca s-a descurcat destul de bine (initial Ben Assfleck a fost propus pentru rol) desi nu-l poate ajunge pe Sam Jackson din "Coach Carter" (oricum e un decalaj destul de mare intre cele doua povesti). Surprinzator de imbatranit mi s-a parut Jon Voight in rolul antrenorului rivalilor din finala. . De retinut replica antologica a antrenorului secund pe care o reproduc aproximativ: "Imagine colored players in the national league". Cred ca un Jordan, Johnson, Carter, Bryant sau James au zambit lung in cazul in care au vazut acest film.

qwerty 13 Jun 2006 08:39

Un Unfinished Life (2005)-nota 8/10.Un film bun care merita vazut, cu o distributie de exceptie (Robert Redford,Morgan Freeman,Jennifer Lopez).

M0n0 13 Jun 2006 19:11

Monty Python & The Holy Grail - 8.5/10. Complet minunat si complet absurd. O comedie care chiar nu s-a luat in serios nici cand a fost facuta si nici cand este vizionata si tocmai asta o face o comedie iesita din comun, dar o comedie facut cu cap, reusita. Sunt atatea momente amuzante ca iepurele nebun sau comunitatea anarhista-sindicalista care vorbeste in termeni politici si enomici de te da pe spate sau francezii care pazesc castelele si chiar animatiile care sunt complet lipiste de logica...iata deci stropul de geniu a lui Monty Python. Pana si genericul de la inceput e marfa...

Sinnerman 13 Jun 2006 21:31

Easy Rider - '69.
Dennis Hopper
--------
Îl percep un 'Rebel Without a Cause' actualizat perioadei specifice. Adicã un film mai mult decît miºto. Atît personajul lui Fonda cît ºi cel al lui Hopper mi-au amintit de sus-numitul 'Rebel...', ambele fiind enigmatice, 'rãzvrãtite', alcoolizate, de-un ºarm aparte, ce naiba! M-au enervat hipioþii, da' i-am ºi îndrãgit pt. asta. Probabil ãla le era rolul. ªi soundtrack-ul fu ok: de la Steppenwolf pînã la Hendrix ºi pînã la The Byrds, mi-au plãcut toate. S' trãieºti, nenea Hopper! :love:

qwerty 14 Jun 2006 09:19

Something New (2006) nota 7/10.O comedie romantica foarte placuta.Un fel de Cenusareasa,femeia bogata si de succes se indragosteste de gradinar.Mie mi-a placut filmul, e bun de vazut intre doua meciuri.

M0n0 14 Jun 2006 14:58

Date Movie - 5/10. E o porcarie absurda, asta stie toata lumea...dar impreuna cu cativa amici si un castron de popcorn te face sa razi fara gres (eu unu am ras la unele faze, dar ziceam "ce prostie" in acelasi timp). Filmul nu e unul serios si nici nu vrea sa fie luat in serios. Asa ca in loc sa-l criticati (prea serios) mai bine distrati-va si uimiti-va la cate tampenii se pot gandi americanii...

qwerty 14 Jun 2006 15:17

Over the Hedge (2006) nota 10/10.Un film excelent pentru toate varstele.Nu ai cum sa spui ca nu ai ras sau ca nu ti-a placut.

M0n0 14 Jun 2006 19:29

11:14 - 7.5/10. Destul de bunicel, original, actori bunicei...totul e un roller-coaster in jurul unui eveniment. Totusi, ca sa fim realisti, chestia asta nu se poate intampla in viata reala nici in vecii vecilor, dar pentru asta exista televiziunea si cinemau (Sa ne indeplineasca cele mai mari vise/dorinte/whatever). In fond e aceeasi poveste de ~30 minute spusa in 90 de minute. Clar dupa o ora povestea devine evidenta. Dar faptul ca e destul de original si ca e distractiv merita vizionat...

europe_east 14 Jun 2006 20:05

Match Point -- superb....feel like listening to Traviata now. scenariul beton. ideea geniala.... muzica geniala. scarlet geniala. la fel si actorul care-l joaca pe tom f bun. galeriile din londra superbe ca fundal pentru actiune.

qwerty 14 Jun 2006 20:16

The Omen (2006)-nota 7/10.Destul de interesant asemanator cu Copilul infernului.Cam slab sfarsitul,cand il tine de mana pe presedinte.Nu ma asteptam la asa ceva dar din pacate nu e cu happy-end. :lol:

RinTinTin 15 Jun 2006 08:19

Originally Posted by qwerty:

The Omen (2006)-nota 7/10.Destul de interesant asemanator cu Copilul infernului.Cam slab sfarsitul,cand il tine de mana pe presedinte.Nu ma asteptam la asa ceva dar din pacate nu e cu happy-end. :lol:

Slab de tot ca acting. Liev Schreiber joaca zici ca e o scandura, Julia Stiles se straduieste, insa scartzaie.. Mai salveaza ceva Mia. La niste faze no thrills, insa misto filmat..
Asa si-asa, 7/10 spre 6/10..

crin3l 15 Jun 2006 21:27

Pt cei care cred ca omul a ajuns pe luna - 10/10 .Ii dau 10 pt ca este un film documentar foarte bine realizat care dupa parerea mea ar face orice om sa fie aproape sigur ca omul nu a ajuns pe luna.Eu sunt 99% de acest lucru.Sunrt prea multe dovezi care arata acest liucru.

KORBEN 16 Jun 2006 02:26

asa...
1. asterix si obelix - misiune cleopatra 5/5
pentru francofoni, francolfili si iubitori de asterixi si obelixi
nu in ultimul rand pentru toti iubitorii de frumos pentru ca apare si monica bellucci

delicios, savuros, etc
una dintre celel mai si in litera si in sipiritul benzi desenate ecranizate ever

2.inside man 4/5
super surpriza placuta
film despre ny ca patchwork multi-cultural (ca orice film de spike lee as a matter of fact) in care in loc sal puna pe main character sa zika fuck si toate minoritatile ni le arata si cu cele bune si cu cele rele...
un protagonist impecabil jucat (denzel washington, dar care ca personaj mi-a fost antipatic) si un antagonist senzational scris (probabil si jucat eu nam vazut mare lucru din clive owen)
jodie foster (sexy la taior ca de obicei) dar ca personaj absolut inutila
final scartait, atat am de reprosat
dar un film antrenant, angrenant, si placut

3 zombie honeymoon 4/5
asta da drama de interior despre un cuplu cu probleme in mariaj
el si ea "just married"
el si ea pe plaja
(ea seamana cu lara flynn boyle dar with some titz)
apare un "oceanic zombie" (asa e trecut pe generic) si vomita in gura lui sange.
de aici el incepe sa se zombiefice treptat
ea il iubeste el o iubeste
chiar si dupa ce un obez care facea jogging e eviscerat de el in cada casei de vacanta
foarte ambitios, bizaroid dar finalul (mult prea patetico-poetic) nu mi-a picat bine

KORBEN 16 Jun 2006 02:42

underworld2 5/5
sau mai pe romaneste (lumea de dincolo2: evolutia in jungla... cel putin asa scria la scala)
viata (vampiriloa si a varcolacilor) e un meci la serieB
mult mai putin digerabil (si mai slab, admit) decat primul dar ,ult mai cinstit, sanglant, brutal si enjoyable
cel mai mult mi-a placut (pe langa kate b. in latex negru) cum ajung ei in munti si chiar langa ei tot in munti e locul in care a fost exilat cu 300 de ani in urma un xcronicar al vampirilor dupa care trebuie sa ajunga la un transoceanic parcat intr-un port, care judecand din film e tot in munti
pure entertainment
(mai ales finalul, a la universal soldier)

qwerty 16 Jun 2006 11:56

Lucky Number Slevin (2006) nota 10/10.Un film super cu o distributie beton.Actiunea te captiveaza din primul moment si te tine in suspans pana la sfarsit.Un rol neobisnuit pentru Lucy Liu.

ulrich 16 Jun 2006 14:04

"rainy dog"-t.miike(1997).il ocolisem pana acum(stiama ca e un miike atipic,asa ca...).surprins din nou de brutalitatea si animalitatea gandirii orientale.de ce a murit femeia aia?era singurul personaj conturat,sensibil...si inlaturat intr-o singura linie de script.de ce? :?

KORBEN 16 Jun 2006 21:09

poseidon 3/5
not good
but not that bad
in fine poate si faptul ca am vazut (partial, pana limita suportabilitatii a fost atinsa) x3 si pacacala se intoarce ma face sa nu zik 2/5
deci
supprtabil
dar un cliseu ambulant
singurul lucru care ma enervat cumplit afost voma de sobolan hranit cu voma si fecale de copil connor care ma jur daca murea dadeam un 5/5

qwerty 16 Jun 2006 21:29

JUST MY LUCK (2006) nota 5/10.Foarte slab.O tipa foarte norocoasa isi pierde intr-o zi norocul atunci cand la un bal saruta un tip foarte ghinionist.Tipul devine foarte norocos iar ea foarte ghinionista. :lol: Sfarsitul e tare de tot ca ei se tot sarutau si-si pasau norocul de la unul la altul. :lol:

M0n0 18 Jun 2006 19:46

Tsotsi - 8/10. Saracia din om duce la disperare...disperarea la un copil. Da...chiar asa. Are cateva momente bune spre foarte bune, muzica e buna. Ca sa revin la prima idee, un gangster din Africa fura o masina si in masina se gasea un copil. Sa zicem ca merita un Oscar (pentru cel mai bun film strain) , oricum actorul principal face o treaba excelenta.

qwerty 19 Jun 2006 11:13

RED EYE (2005)-nota 4/10.Subiectul filmului e foarte slab iar actiunea lipseste cu desavarsire.In afara de cateva alergaturi prin casa (Jack fugea dupa Lisa pe urma Lisa fugea dupa Jack)nimic interesant.Sunt cateva scene prin film la care te infunda rasul.Cea mai tare e aia de la final cand teroristi trag cu agheul in hotel iar apoi il arunca in apa.

M0n0 19 Jun 2006 12:22

Dog Day Afternoon - 9/10. Cel mai bun film despre un jaf armat intr-o banca pe care l-am vazut...si e cu siguranta personajul principal este facut in mod special pentru Al Pacino pentru ca astfel de roluri il reprezinta si dupa moartea sa. Filmul e foarte bun...are un tempo foarte bun, nu se grabeste, prezinta lucrurile in detaliu. Se transforma putin intr-o telenovela cand e descoperita cealalta sotie a lui Sonny (rolul lui Al Pacino in acest film) si nush...parca o lasa mai moale in a doua jumatatea filmului. Oricum e un film antrenant, care are momente grozave, cateva din acestea sunt chiar foarte amuzante. Merita...

KORBEN 20 Jun 2006 07:39

the breed 3/5
pe cat de fascinant (include bai ling, estetica a la brazil, vampiri si o chestie foarte subversiva, semn de egal pus intre vampiri si evrei) pe atat de ratat la anumte faze
dar un worth seeing mai ales pt fanii copiilor noptii
alexander paul (sau paul aleander, whtvr) e din nou njemuritor doar ca nu ca highlander ci ca vampir...
si exista un plot (a la x-men dar in sensul bun) despre acceptarea celor diferiti si cei diferiti sunt vampirii si totul e acut cu look de 1940 vara si cand ii vezi te gandesti la evrei si holocasut si cartierele ale in are tariau ei
si cred ca e un film cam rasist dar cum totul se termina cu bine pentru vampirii-evrei (desi un negru a facut de acaco situatia si bai ling era sa moara, superba de ea) deloc controversat

KORBEN 20 Jun 2006 07:48

Azucena 5/5
:love: :shock: :love: :shock: :D :love: :(( :w00t: :w00t: :w00t: :love: :P :) :o :happy: :w00t: :love:
Existã filme atit de proaste incit ar fi o mare imbecilitate sa nu se bucuri plenar de ele. Azucena este cea mai savuroasa si dementa drama cu refugiati si relatii (sexuale si de amor) inter-etnice care s-a facut vreodata si trebuie vazut ca sa fie crezut.

Pana sa apara Nicoleta Luciu in film facem cunostinta cu Azucena si ascultam opera Trubadurul de pe VHS. Cred ca in contractul Olimpiei Olari era specificat ca la maxim 3 secunde de la intrarea in cadru sa ramâna la bustul gol. Diana Munteanu este personaj negativ deci nu face prea mult sex si cind face isi tine sutienul pe ea.

Nicoleta Luciu iese din baie si zice “I am a virgin.” V-ati socat? Stati putin. Ca sa compenseze pentru acest neajuns se ofera sa presteze “oral love” unui granicer care o salvase. Nicoleta Luciu este Dolly (da si eu m-am gândit la Dolly Parton), o indianca transfuga din Republica Moldova in drum spre Londra.

Dupa care un granicer moldovean vrea sa o violeze drept care Nicoleta fuge la bustul gol prin casa si isi apara podoabele mamare de mâinile hulpave ale moldoveanului cu un cutit.

Mircea Muresan este autorul serialului Toate panzele sus si marele exhibitor de sani (si ce sani, ah, Nicoleta!!!!) al cinema-ului autohton (Miss Litoral si A doua cadere a Constantinopolului). De altfel cred ca deja putem vorbi de tehnica sanilor in contrapunct cu tot restul actiunii. Si, slava domnului filmul nu este parazitat de nici unul din obsesivele inutilele si inesteticele nuduri masculine care sunt foarte in trend in cinema-ul bastinas recent.
Un film MI-NU-NAT.

RinTinTin 20 Jun 2006 10:28

Originally Posted by KORBEN:

Azucena 5/5
:love: :shock: :love: :shock: :D :love: :(( :w00t: :w00t: :w00t: :love: :P :) :o :happy: :w00t: :love:
Existã filme atit de proaste incit ar fi o mare imbecilitate sa nu se bucuri plenar de ele. Azucena este cea mai savuroasa si dementa drama cu refugiati si relatii (sexuale si de amor) inter-etnice care s-a facut vreodata si trebuie vazut ca sa fie crezut.

Pana sa apara Nicoleta Luciu in film facem cunostinta cu Azucena si ascultam opera Trubadurul de pe VHS. Cred ca in contractul Olimpiei Olari era specificat ca la maxim 3 secunde de la intrarea in cadru sa ramâna la bustul gol. Diana Munteanu este personaj negativ deci nu face prea mult sex si cind face isi tine sutienul pe ea.

Nicoleta Luciu iese din baie si zice “I am a virgin.” V-ati socat? Stati putin. Ca sa compenseze pentru acest neajuns se ofera sa presteze “oral love” unui granicer care o salvase. Nicoleta Luciu este Dolly (da si eu m-am gândit la Dolly Parton), o indianca transfuga din Republica Moldova in drum spre Londra.

Dupa care un granicer moldovean vrea sa o violeze drept care Nicoleta fuge la bustul gol prin casa si isi apara podoabele mamare de mâinile hulpave ale moldoveanului cu un cutit.

Mircea Muresan este autorul serialului Toate panzele sus si marele exhibitor de sani (si ce sani, ah, Nicoleta!!!!) al cinema-ului autohton (Miss Litoral si A doua cadere a Constantinopolului). De altfel cred ca deja putem vorbi de tehnica sanilor in contrapunct cu tot restul actiunii. Si, slava domnului filmul nu este parazitat de nici unul din obsesivele inutilele si inesteticele nuduri masculine care sunt foarte in trend in cinema-ul bastinas recent.
Un film MI-NU-NAT.

Bwhahaha. Did you choke the old bishop or not?
BE SINCERE

M0n0 20 Jun 2006 10:49

Ice Age 2: The Meltdown - 8/10. Foarte bun ca un sequal dar totusi nu s-a ridicat la nivelul primului film. Primu a avut mai multe chestii care atingea coarda sentimentala a spectatorului (pusti pierdut si gasit de animale salbatice care in sfarsit a fost inapoiat tatalui sau) pe cand acesta are mai mult suspans, mai multa actiune. In acesta din urma se vede si diferenta de tehnologie folosita chiar daca nu difera asa de mult. Dar totusi e un film excelent de vizionat, care nu te plictiseste in nici un fel. Un plus gigantic ii vine faptului ca vedem mai mult din Scrat...That squirrel is crazy! Inca un plus este ca s-ar putea sa vedem si un Ice Age 3...wich is allways good...

Nightwane 22 Jun 2006 07:27

Survive Style 5+

Ca si cum ai baga hashish, marihuana SI LSD. Toate de-o data. Genial si uber-funny.

Night of the Lepus

Killer rabbits. Killer effing rabbits. RABBITS, man! Huge, gigantic RABBITS. Killer rabbits. Rabbits, man, they creep me out. Penibil dar genial.

Slumber Party Massacre 1

Rather boring dar funny pt ca e atat de prost jucat. Merita vazut o data.

Zombi 4 - After Death

Nu, nu e ZombiE, e Zombi ca asa a vrut Lucio Fulci (god bless his italian soul) cand a facut Zombie Flesh Eaters (a.k.a. Zombi 2). Asta nu-i facut de Fulci si se vede. Dezamagitor dar are o scena absolut geniala cand o tanti gen Diana Ross ii papa pe unii. The Gore is pretty lame.

Nails

Rather ok, desi cam artsy-fartsy. Mi-a adus aminte de Schramm al lui Buttgereit (numa' ca Schramm e muuult mai misto). Nu e de aruncat dar nici a priceless masterpiece nu e.

The Dead Pit

Stupid si penal, i loved it. Zombies printr-un spital or whatever. Aiurea rau de tot. Pur stil '80s.

Organ

LOVED IT. totally japanese-ish si foarte foarte cool. De rumegat de multe ori.

Eko Eko Azarak 1

Un horror dragutz, curatzel si corect. It's a feel-good movie!

omu 22 Jun 2006 10:43

wicker park: awesome movie, mi-a placut mult, m-a facut sa imi dau seama de multe chestii chiar daca la prima vedere nu pare in stare de asa ceva: ei bine, e un film interesant despre un tip logodit si care ajunsese sa caute inele de casatorie care vee intr-o zi la magazinul unde lucra o fata si se indragsteste, o urmareste si mare parte din film este realizat pe imbinarea dintre ralitate si iluziile lui, pe care el le crede adevarate. oricum super filmul, nu dau detalii poate il vedeti si voi ;)

Pitbull 22 Jun 2006 11:21

Iar s-a bulit topicu' ästa...
Afarä scrie ultimul post "Omu", înäuntru väd "Mono". :huh:

Pitbull 22 Jun 2006 11:23

Mda... Ca sä väd ultima paginä, trebuie sä postez ceva aiurea, si pe urmä sä dau sä-mi väd propria aiurealä.

Pitbull 22 Jun 2006 11:25

Na, acum merge!
Se pare cä ultima paginä se deschide numai de la patru mesaje-n sus (adicä-n jos)...

Nightwane 22 Jun 2006 11:42

SI TOPICU' ASTA L-AI DISTRUS!!!!!

Pitburg rau.

MinRep 22 Jun 2006 11:44

:lol:

E clar ca thread-ul asta a devenit prea mare pentru forum-ul CineMagia (hi-hi-hi). Deci eu propun sa asteptam pana ajunge la pagina 200 (sa stabilim un record, nu de alta), apoi sa-l inchidem, sa-l lipim cap de afis pe prima pagina si sa deschidem unu' nou!

Pitbull 22 Jun 2006 11:56

Originally Posted by Nightwane:

SI TOPICU' ASTA L-AI DISTRUS!!!!!

Pitburg rau.

Foaie verde de urzici,
Astäzi KORBEN nu-i aici!

Sinnerman 22 Jun 2006 18:51

Pãcãtoºilor!

I saw Saw!

Am aºteptat una ora jumãtate (1, I) ca sã-ºi taie ºmekeru' ãla picioru'. Una ora jumãtate, mama mia! De la începutul filmului aºteptam scena ºi o primesc în ultimele 10 min. din film. Asta unu la mîn...picior.
Doi la picior: Saw aduce puþin (cam mult) a Se7en ºi aici mã refer la Jigsaw & John Doe. In any case, Doe cîºtigã.
Saw e ceea ce e, nu ceea ce vrea sã fie. Unui astfel de film nu-i ºade bine cu etiketa de thriller psihologic pe frunte. Eu voiam sînje. Mult. ªi nu mi s-a oferit. Risipã de idee.

And I saw Saw II!

ªi mai prost decît primul. Finalul e un big no-no. În cel mai rãu caz îi fãceam lui Jigsaw o skimbare de sex, plastic surgery or smth, da' în nici un caz nu o lãsam pe femeea aia moºtenitoarea lui. Dacã tot ai de gînd sã faci o serie de astfel de filme, pãi lasã-l în 'mnezeii lui pe omorîtoru' iniþial, or else you'll spoil the fun (adicã exact ce s-a petrecut în seria Friday the 13th, în care, la un moment dat, un copkil ia locul lui Jason - da' numai pt. un film. Parcã.). ªi nici aici n-avem destul sînje. Mama dracu'.

Saw distruge visele. :hmm:

qwerty 22 Jun 2006 21:40

IMAGINE ME AND YOU (2006) nota 7/10.Un BROKEBACK MOUNTAIN dar nu atat de profund de data asta cu femei.Filmul incepe prost cu o nunta dar pe parcurs devine interesant si incepe sa te captiveze.Nu e cine stie ce dar e fain ca e cu lesbiene. :lol:

drudu 22 Jun 2006 22:09

Whisky - 9/10
ca si cum ai arunca o privire intr-o cutiuta muzicala si ai vedea 3 figurine dansand: la inceput distant, mecanic, apoi tot mai aproape, tot mai uman, ca la sfarsit sa se departeze din nou si sa auzi capacul cutiei inchizandu-se...

apartamentu104 22 Jun 2006 22:48

Hoodwinked - mult prea tare frate!!! 10/10

Un film de animatie excelent care continua actiunea din mult prea cunoscuta poveste a scufitei rosii, furnizand niste intorsaturi neasteptate dar pline de umor. Pot afirma cu siguranta ca este cu mult mai sus decat celebrele Ice age sau Shreck, desi din punct de vedere al graficii este un piculet mai inapoi.
Un must see pentru iubitorii genului.

All times are GMT +2. The time now is 15:26.