Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Loc de dat cu picioru' (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84043)

iiii 07 Nov 2012 09:29

iti zic eu ghost, asta e un fraierica geamantan care lasa commenturi peste tot... numai ca sa se afle in treaba...
si faza cu echipele romanesti am auzit-o la o gramada de oameni care tin numai cu echipa care joaca bine.

bremen1980 08 Nov 2012 10:24

CFR s-a scufundat aseara dar inca mai are sanse pentru ''primavara europeana''

Am mai prins un pic din Chelsea -Sahtior si e clar ca nea Mircea chiar are echipa spectaculoasa .Daca nu era portarul ala intro zi catastrofala si daca Rat nu dadea aiurea mingea-n corner in ultimul minut Sahtiorul putea chiar sa bata . Ghinion pe nea Mircea -inca un trmvai care-l loveste desi circula regulamentar :D .

iiii 08 Nov 2012 10:55

cfr nu trebuia sa schimbe antrenorul, e a 2-a oare pt andone cand pateste asa ceva... sa fie demis ori inainte de grupe ori in timpul grupelor UCL.
sa dea dumnezeu sa nu mearga nici macar in primavara europeana, sa le fie palma mai usturatoare nenorocitilor ordinari de pazkany si muresan.

bravo celor de la celtic, sa bati barcelona cu 2-1 , cand barca are 89% posesie, e ceva.

si despre nea mircea, ii trebuia un soc sa vada ca nu e chiar buricul pamantului. in ucraina o fi el neinvins dupa 13-14 etape, acolo unde fura si unde are el mismasurile, dar in UCL nu mai e asa.

bremen1980 08 Nov 2012 10:59

Originally Posted by iiii:

cfr nu trebuia sa schimbe antrenorul, e a 2-a oare pt andone cand pateste asa ceva... sa fie demis ori inainte de grupe ori in timpul grupelor UCL.
sa dea dumnezeu sa nu mearga nici macar in primavara europeana, sa le fie palma mai usturatoare nenorocitilor ordinari de pazkany si muresan.

bravo celor de la celtic, sa bati barcelona cu 2-1 , cand barca are 89% posesie, e ceva.

si despre nea mircea, ii trebuia un soc sa vada ca nu e chiar buricul pamantului. in ucraina o fi el neinvins dupa 13-14 etape, acolo unde fura si unde are el mismasurile, dar in UCL nu mai e asa.

O fura Sahtiorul in Ucraina dar chiar are echipa .Am vazut rezumatele si au ratat o gramada de ocazii plus ca la toate capitolele erau peste Chelsea ( posesie ,ocazii ,cornere ) .Ne place sau nu Sahtiorul chir veste echipa de semifinalele CL.Au avut ghinion cu grupa asta ca daca erau in grupa cu AC Milan cred ca aveau 12 puncte deja .

iiii 08 Nov 2012 11:13

stiu ca saktaru are echipa, am vazut rezumatul de la ei, cu chelsea cand au fost net superiori, dar sa vedem.
am pus pariu cu 2 fani juve , ca juve nu iese din grupa, sper sa beau berile!

Kriss_Kringle 08 Nov 2012 13:07

Sahtiorul are nevoie de portar de vreo 2 ani.Nu inteleg de ce isi pune Lucescu baza in Pyatov,cand omu' e o bomba cu ceas.M-am uitat aseara la meci si a facut niste gafe inadmisibile pentru nivelul asta de fotbal.Parca doar ce venise de la echipa a 2a si era debutul lui.
Cu alte cuvinte,daca avea un portar competent,Sahtiorul nu pierdea aseara.

iiii 08 Nov 2012 14:11

asta e kriss, eu zic sa il ia pe ala de la cefere, feigueiras

Medicate 08 Nov 2012 16:17

Spera iiii ca nu iese Juve...dar va iesi, revine Conte pe banca, dupa ce ne-au sapat scarbele din justitia italiana! Care mor de oftica! Milanul si Inter 2 esecuri fotbalistice! Grupa Milanului este cea mai accesibila din tot CL-ul si nu-s in stare de nimic.

In fine, nu am de gand sa intru in polemici cu eventualii sustinatori (necunoscatori) ai merdelor milaneze.

Iiii...cu cea mai mare placere iti dau berea, iar daca Juve pica in Europa League, sa pice cu Steaua :)) sa mergem impreuna la meci!

iiii 08 Nov 2012 16:32

frate medicate, eu imi vreau berile pariate. da? ca dde nu, trebuie sa le dau eu. :)

si daca pica cu steaua, doamne cum ar fi sa scoata steaua pe juve din europa league? shoook :D

hihihiih

oricum pronostic pt diseara : stuttgart - copenhaga EGAL

molde- noi = NOI

Medicate 08 Nov 2012 16:37

Sincer...nu vreau sa ma gandesc in care galerie as sta daca ar pica Juve cu Steaua :) !

Hai sa dau si eu un pronostic:

Stuttgart - Copenhaga: 1-1
Molde - Steaua: 0-3 ( vreau sa boceasca dinamovistii :)) care se tot plang c-am avut noi bulan la tragerea la sorti )

iiii 08 Nov 2012 16:43

dinamo? ce e aia? in ce grupa e?

Medicate 08 Nov 2012 16:44

:) in grupa de foc din fifa sau pes :)) !

iiii 08 Nov 2012 17:15

dinamo? uefa? ucl? cand oare?
hehehehehehheheheheheheheh
cea mai jenibila echipa din forbalul romanesc , sa joace in grupe? haha

Federico 18 Nov 2012 13:05

Acum am vazut si eu nazbatia lui Ibrahimovic.
Aveam un pic senzatia ca asist la o scena bunueliana...

Chambord 19 Nov 2012 16:24

Am uitat sa zic de ea. Am prins-o live ! Si nu vezi asa ceva live decat o data pe deceniu. O leganam pe fiica-mea si mai butonam telecomanda cand dau peste Suedia - Anglia pe sport.ro. Tocmai se pregatea sa bata Ibra o lovitura libera. Ghiulea. 3-2. Raman in continuare pe meci. Dupa cateva minute ... it happened. Comentatorii erau disperati :) Au varsat toata tolba de epitete proteviste. Pt prima oara in viata lor aveau dreptate.

http://www.sport.ro/campionate-exter...o-absolut.html

ghost90 19 Nov 2012 23:12

ASU Politehnica Timisoara - AS Nadrag

:))

iiii 20 Nov 2012 07:38

faina atmosfera de acolo... presupun ca pe aia nu i-a controlat nimeni la intrare.... pe national arena e impsoibil sa faci asa ceva

ghost90 20 Nov 2012 08:20

Acuma nu cred ca in liga a 5-a sunt asa rigori ca si intr-un meci de Europa League :D.Asa cred ca o sa ajungem si noi, nu ca ar fi neaparat un lucru rau.

iiii 23 Nov 2012 09:19

deci...

am dat 30 de ron pe bilet la peluza, inelul 1, peluza sud, am dat 20 de ron pe taxi din centrul vechi pana la stadion... sa vad ce? sa vad o echipa care joaca un fotbal jalnic?

dupa 30 min, sa fi condus cu 4-0 la tine acasa? in fata a peste 50.000 ppl? e rusine ordinara.

la pauza plec, prind N109, full autobuzu.. dar nimeni nu scotea un cuvant... pana cand unu care avea 1 casca in ureche.... zice : << Ai de pwla mea, 5-0>> ... am innebunit!

acum sa vedem ce facem la copenhaga.. acolo e meci pe viata si pe moarte... speram ca molde sa incurce again pe stuttgart.

ghost90 23 Nov 2012 10:35

Chiar crezi ca are sanse, cat de mici, sa nu piarda la Stuttgart, mai ales dupa ce ai vazut aseara?.Calificarea se joaca la Copenhaga, eu zic ca Steaua o sa aiba un meci mult mai greu decat anticipeaza, sau anticipau unii.

iiii 23 Nov 2012 10:39

logic ca molde nu are sanse mari cu stuttgart... mai ales ca aia o sa traga tot meciul sa se califice...
dar la copenhaga o sa ne ia dracu. un egal ne avantajeaza ... dar aia o sa dea totul. o sa fie un meci pe viata si pe moarte. o sa vezi.

ghost90 23 Nov 2012 10:46

Eu, unul, sper sa se califice desi va fi foarte greu.La urma urmei, si un 2-1, 3-2 pentru Copenhaga ar fi avantajos.

iiii 23 Nov 2012 10:50

ideea e ca la copenhaga sa nu pierdem cu 1-0 ca atunci meciurile directe nu mai conteaza, pt ca e egalitate, dar la golaveraj stam praf!
daca ne bat cu 2-1 3-2 e divin! ne calificam noi.
orice egal , ne calificam
daca invingem nu mai vorbim.... :)

bremen1980 23 Nov 2012 11:53

Eu nu inteleg cum ai putut sa pleci la pauza. Pai erai ca la inmormantare la care rudele incep sa se paruiasca si vaduva bine abtiguita mai are un pic si-o arunca pe amanta in mormant sa-i tina libidinosului decedat de cald .Poti sa pleci de la asa ceva ???

iiii 23 Nov 2012 12:32

bremen, dupa ce ca eram plin de draci... mi-a fost frica sa nu mai vad inca 2-3 boabe...

chuckyfan 23 Nov 2012 12:56

n-are nimic că am pierdut. prinde bine și câte un duș rece din când în când. btw, mi se pare mai palpitant când joci calificarea la ultimul meci.

Kriss_Kringle 23 Nov 2012 13:00

SteOaia-Stuttgart 1-5= Muzica pentru urechile mele:D

Nu am vazut meciul dar m-am uitat adineauri la rezumat si parca regret ca n-am vazut in direct macelul asta,mai ales golul lui Sakai,care a fost superb!

Ma bucur ca au pierdut.Bine,eu ma bucur de fiecare data cand pierde SteOaia dar presa ii tot umfla de cateva luni bune,drept urmare au devenit plini de ei si se credeau invincibili.Miercuri seara la Fotbal European,Meme spunea cu aroganta ca o sa bata iar acum cateva etape,transexualul de Reghe se batea cu pumnii in piept ca in locul lui Andone ar fi atacat pe Manure si ca asta e filozofia lui in general.

Asta se intampla cand mananci cacat aiurea.Karma is a bitch!

ghost90 23 Nov 2012 14:13

Kriss, ce acid esti frate :))

Kriss_Kringle 23 Nov 2012 14:20

Doar cu SteOaia,Manure si Farca.:D

reivan 23 Nov 2012 14:24

iiii , tu nu esti fan steaua
adevaratii fani au cantat si la 5-0.
daca tu tii cu steaua doar cand e bine atunci mai bine lasa-te.

iiii 23 Nov 2012 14:52

ai fost la meci?
ti se pare ca ala e un rezultat onorabil? crezi ca am plecat fericit?
crezi ca eram singurul? ce naiba ca la pauza sa golise tot sudu .

omudindulap 23 Nov 2012 15:19

Remember. Cam asta-i diferenta..

p.s. nu am vazut meciul, deci nu stiu ce s o intamplat, daca cei ramasi au cantat/incurajat ori fluierat echipa, nici cati or plecat.

iiii 23 Nov 2012 15:39

omu, nu pot vedea clipul acuma...
dar care e faza cu cantatu? am cantat prima repriza, am incurajat echipa, am fost acolo, am spart bani, am vazut cererea de casatorie, am auzit ca mustata a inceput sa bata lumea pe la nord ca nu canta, dar serios acum , la 5-0 ce sa mai canti? ramai tablou...

eu merg la meci foarte des, si cand nu eram pe primul loc, si cand se protesta despre becali, cand sudu a disparut, am fost si in canteva deplasari , si vine unu sa imi zica ca nu tin eu cu steaua...

omudindulap 23 Nov 2012 15:41

la 5-0 ce sa mai canti?

Ce/cum canta si Timisoara (de-acolo i clipul) la 1-8 :)

iiii 23 Nov 2012 15:49

nu cumparam ideea despre cantat da? ca am vazut eu tot felul de personaje in galerie la steaua care inafara de forza steaua nu stiau da?

dar ieri, eram mai mult indignat de rezultat, de aia am hotarat sa plec... si consider ca bine am facut, ca mai mult ma enervam si ma consumam aiurea pentru ce? pentru o echipa care incepe meciul cu 3 fundasi centrali? sa fim seriosi.

reivan 23 Nov 2012 16:27

cand te duci la un meci de football te astepti la orice , mai ales ca nu jucai cu avanatu` prabusirea.
si daca sa pleci de la meci ca nu-ti mai convine e ceva onorabil atunci onoreaza echipa cu absenta definitiva.

iiii 23 Nov 2012 16:32

1 la mana nu am plecat singur, ci impreuna cu un grup destul de marisor
2 la mana nici in cel mai urat cosmar nu credeam ca o sa fie 4-0 in min 30.
3 la mana meciul nu era gratis da? cand scoti 1.5 mil euro , asa cum s-a laudat steaua., dupa meciul asta , trebuie sa si oferi ceva. nu sa iei 5 boabe in 55 minute
4 la mana nu mi-ai raspuns , ai fost sau nu la meci aseara pe national arena?

reivan 24 Nov 2012 11:39

Am fost in sud si am ramas pana la final din respect pentru echipa , mi se rupe ca am pierdut cu 5-1 , ba chiar cred ca e bun un dus d-asta rece , dar daca esti suporter nu esti cu echipa doar la bine si la greu pleci de pe stadion , vii sa ii sustii , ii sustii , noi nu suntem dinamo / rapid sa intram pe teren sau sa oprim nocturna cand luam bataie .
Cand steua a batut poli cu 8-1 oamenii aia cantau in minutu 90 , asta e respect fata de club , asa cum s-a intamplat si cu cei ce au ramas la stadion. in minutu 90 se canta imnu`.

vave 24 Nov 2012 14:14

Sper că nu vă luaţi acum la harţă că cine e suporter mai adevărat! :-O

Originally Posted by iiii:

...si vine unu sa imi zica ca nu tin eu cu steaua...

iiii, tu ţii cu steaua, eu cu semiluna. :P

iiii 26 Nov 2012 09:15

reivan... si eu tot la sud am fost, si prima repriza am cantat de am ragusit, dar cand am vazut superficialitatea aratata de jucatori, am ramas cu un gust amar. intelegi?
mai ales ca e un meci european... nicidecum un meci amical in care testezi strategii si jucatori.
daca ne bateau cu 1-0 , gol marcat in min 80, dupa ce ambele echipe si-au dat viata pe teren era altceva.

ghost90 27 Nov 2012 14:34

Poate pe viitor ii ridicati si voi un omagiu lui arpi.

reivan 28 Nov 2012 21:30

Frumoasa galerie are U ! intotdeauna a fost asa ,intotdeauna au fost saraci dar mandrii.

iiii 29 Nov 2012 09:21

reivan... in cluju ala sti cum e? echipa care are bani nu are fani, si invers.

reivan 29 Nov 2012 14:31

cluju e full de unguri , aia care sunt unguri tin cu....nici macar cu kefere , tin cu FC Budabesta non existing club si romanii tin cu U
e si normal sa fie invers .

iiii 29 Nov 2012 15:31

sa iti zica ghost cum sta treaba in cluj, el stie mai bine. dar avem aici pe forum, sau aveam o ceferista devenita peste noapte, pacat ca nu mai intra....

ghost90 29 Nov 2012 23:01

Exagerezi cand spui ca Clujul e plin de unguri, eu sincer cred ca maxim 20% ar fi procentul lor in oras.Sunt unguri care tin cu U, chiar destui, chiar pe cel mai iubit jucator de catre galerie il cheama Zsolt Szilaghi.Insa el a declarat ca este roman, dar aici intram in alta problema.De cand ma stiu eu baietii astia ( ma refer la uisti) merg in deplasari sa-si sustina echipa, indiferent de situatie, chiar daca nu au avut performante extraordinare, ceea ce nu se poate spune despre prostituatele visinii care 90% sunt fosti uisti, dinamovisti, stelisti sau rapidisti.La dracu, cum sa nu meri daca iti da Arpi bani de suc si sandwichuri?*** reprezinta un buboi artificial, care se va retrage exact ca Urziceni.Ma incumet sa trec aici o poezie al unui petrolist (de altfel suntem, inca imi place sa cred ca suntem, preiteni buni) de dupa meciul Petrolul- U Cluj, fiind unul dintre cele mai vechi meciuri dintre doua echipe care inca sunt in Liga 1 si pe care cretinii de jurnalisti l-au numit derbyul DIICOT.

Candva si noi am fost ca ei
Erati stelisti –si multi nu stiti
Acuma multi va credeti zmei
Si-i injurati, si-i huiduiti.

Ce vina au saracii fani?
Si cin’ te crezi sa-i huidui tu?
Ca pierd si timp, si nervi si bani
Doar ca sa fie langa U.

Si nu primesc nimic la schimb
De ce sa-i huiduim acu?
Ca pierd si bani, si nervi, si timp
Doar ca sa fie langa U.

Esti prea-ncuiat ca sa observi
N-ai niciun drept sa-i judeci tu
Ca pierd si bani si timp si nervi
Doar ca sa fie langa U.

Si noua de ne-ar merge prost
Si dac-om fi si noi ca ei
Multi veti redeveni ce-ati fost
Tot ciori, tot caini, tot oi sau miei.

Nu zic ca-s eu ala corect
Dar lupilor fatati din oi
Sincer va spun ca ii respect
Pe ei mai mult decat pe voi.

Ei cu echipa lor se duc
Si canta peste tot turbati
Voi bautorilor de suc
Nu stiti decat sa fluerati

Am luat trei puncte cum am vrut
Dar multi s-au comportat abject
Echipa lor azi a pierdut
Dar ei au castigat. RESPECT!

Ardealul e frumos si stiu
Si Clujul e oras frumos
Dar fara ei ar fi pustiu
Si fara U n-ar avea rost.

Inainte de meciul cu *** pe tabela a fost pus un filmulet la care mare parte din "galeria" franei s-a intors cu spatele, asta bineinteles aratand respectul lor imens.Imi permit sa-l postez si ala, nu ca ar interesa pe cineva de aici in mod special.

http://www.youtube.com/watch?v=U8Vzsa4mMoY&feature=plcp

Iuliu Hatieganu :"Scopul nostru nu este acela de a crea campioni, ci oameni sănătoşi. Nu record, ci armonie, nu ură, ci camaraderie; nu victorie personală, ci victoria naţiunii; nu specula, ci jertfa"

Arpad Paszkany : "Daca ne fura arbitru' le zic jucatorilor sa steie pe loc si Dinamo poate sa dea <<cati goluri vor>>"

nezalco 09 Dec 2012 09:29

Astra Campioana ?:-/

ooo333 01 Jan 2013 21:32

Originally Posted by nezalco:

Astra Campioana ?:-/

Steaua campioana:)

Kriss_Kringle 08 Jan 2013 11:42

http://www.goal.com/en-gb/news/2601/...s-that-fifpro-

So true!

ghost90 08 Jan 2013 13:17

Pique =)).
Eu zic ca trebuia sa-l bage acolo pe Benzema in locul lui Falcao, si gata, era totul perfect.

All times are GMT +2. The time now is 23:48.