![]() |
|
![]() |
frumoasa-i limba ce-o vorbim:"> !!!
|
Eh, mi-am mai imbogatit vocabularul:))
stromeleag=)) scarbavnic Restu sunt regionalisme des folosite pe la noi:) |
|
Negociere in stil japonez:
Ti-ai putea imagina că o autostradă trece prin clădirea in care locuieşti ? Ei bine, japonezii pot! Autostrada Hanshin Expressway, care leagă Osaka, Kobe si Kyoto trece prin etajele 5-7 ale clădirii Tower Building, astfel încât există magazine, birouri si apartamente până la etajul 4, între etajele 5 si 7 trece autostrada iar de la etajul 8 în sus există tot apartamente. Terenul era deja vândut pentru construcţia clădirii în momentul în care planul urbanistic a fost schimbat pentru a trece autostrada prin acel loc. Proprietarii nu au vrut să cedeze terenul astfel încât s-a ajuns la un compromis prin care aceştia au permis autostrăzii să treacă prin etajele 5-7 ale clădirii. După cum se poate vedea au fost luate măsuri pentru protecţie împotriva zgomotului si vibraţiilor produse de trafic. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
De-asta-i iubesc eu p-astia, is geniali.:))
|
Pe mine ma inspaimanta imaginile astea.As prefera sa traiesc intr`o cabana in munti decat acolo.
|
|
http://www.sptfm.ro/forum/showthread...id=8&page=3264
Grupul suporterilor sponsorizati de Nicolae Badea se va deplasa la Cluj in data de 7 Noiembrie,ora 11.00,cu plecarea din fata hotelului Howard Johnson(Romana),in fata Pizza Hut. Deplasarea se va face cu 5 autocare care au inscriptionat clar KFC si poze cu meniurile de 8 aripioare extra-large special create pentru suporterii care il fluiera pe Giovanni Becali si moderatorii DM care scriu frumos despre proiectul Dinamo. Pretul excursiei care cuprinde si un tur al magazinelor KFC din Ardeal este 0(zero) lei,fiecare participant avind insa obligatia de a prezenta 5(cinci)chitante KFC sau Pizza Hut cu o valoare unitara de minimum 50RON. Avertizam sustinatorii lui G.B si B.C sa nu incerce falsificarea chitantelor cu scannerul pentru ca acestea vor fi verificate cu registrul de intrare-primire al magazinelor respective. Fiecare participant va beneficia de un tricou inscriptionat “Borcea si Becali,homosecsualii.” Locuri limitate, grabiti-va. Seychelles(fan Dinamo) |
Incredibi!. Ce show era pregatit. Probabil ca ar fi fost cel mai spectaculos concert facut vreodata, luand in considerare muzica/per total, chair cel mai bun.
http://vimeo.com/9781683 |
|
helsteed, de ce ar fi initiativa unor stundenti o aberatie?
|
Cine a zis asta ?!
|
pai, ai postat la copy pasteuri...
|
Exact am dat un copy si site-ul cu stirea cu tare si am dat paste pe cinemagia ! Sau ar trebui sa se inscrie in toate cele 3 categorii mentionate in titlul topicului ?
E o stire pe care am vrut sa o impartasesc si altora. |
aaa... ok. nu te enerva. dar credeam ca mai bine i-ar sta la articolul zilei. in fine, e bine si aici.
scuze! |
|
|
Articolul e copiat din Foreign Policy pe septembrie :)
Dar proiectul in sine e o lectie de business (nu stiu daca nemtii au inventat-o dar stiu din "daily work" ca ei stapanesc la perfectie arta: OK suntem rivali, ne dam la gioale cat putem, dar cand unu din noi vede o situatie din care putem extrage maximum doar impreuna oprim cafteala, ne aliem, Mother Germany ne sustine, luam caimacul... dupa care reluam datul la gioale linistiti si cu buzunarele pline) Si acum ma gandesc la Romania si teorema caprei vecinului ... :( |
All times are GMT +2. The time now is 22:54. |