![]() |
Un om moare si ajunge la Sf. Petru. Pe pereti vede numai ceasuri si il intreaba ce e cu ele. “Sunt ceasurile minciunii. Fiecare om are cate unul”, zice Sf. Petru. “Cand omul spune o minciuna, limba ceasului avanseaza cu o ora.” Omul intreaba: “Si ceasul acela care nu se misca?” “E de la Maica Tereza.” “Dar ceasul lui Basescu unde e?” “Este in camera lui Iisus. Îl tine pe post de ventilator”.
|
Pfoaaa=))
|
Fotbalul - singurul mod legal de a cumpăra un negru.
*** Terorismul a dat lumea asta peste cap! Mi-aduc aminte de vremurile bune, când puteai sa vezi un bagaj nesupravegheat si sa te gandesti: “Imi bag picioarele, il iau!!!” |
charles.... bancul cu fotbalul mi-a facut ziua mai frumoasa!!! e de tinut minte bancul=))
|
Doi ardeleni taiau lemne, iarna, frig naprasnic.
- D-apoi vere, cum de nu ai luat sapca aia cu urechi... - De cind am avut accidentul, nu o mai port! - Ce accident? - Mi s-a oferit o palinca si nu am auzit.... |
Un ateu se plimba prin padure, aer curat, soare, cantec de pasarele, superb. Apare un urs, ateul fuge, ursul il ajunge din urma si-l prinde de picior, ateul racneste ingrozit:
- Doamneeeee! Timpul se opreste in loc, nici o miscare, tacere, Dumnezeu isi face aparitia: - Auzi, acum pe bune, nu te simti un pic jenat? Toata viata mi-ai dispretuit Numele iar acum imi ceri ajutorul? - Ai dreptate Doamne, sunt un ignorant, dar te rog din suflet, daca nu poti sa treci peste faptul ca am fost ateu, macar fa-l pe urs sa se poarte ca un bun crestin! - OK, se face! zise Domnul. Lumina dumnezeiasca dispare, timpul incepe din nou sa curga, ursul lasa ateul din gura si isi impreuneaza labele a rugaciune: - Doamne, binecuvanteaza aceste bucate! |
Asta cu ateul e de memorat =))
|
-Ce face Tatarusanu cand se trezeste?
-Scoate mingea din poarta! |
Scoţianul citeşte o carte şi din când în când stinge lumina.
- Ce faci? întreabă soţia. - Să întorci paginile se poate şi pe întuneric... Cum bagi 100 de somalezi intr-o cabina telefonica? Arunci un colt de paine. |
-Cum se numeste un paduche pe o chelie????
-homeless. |
Cantecele Andreei Balan au efect curativ. in timpul unui concert de-al ei, un paralizat s-a ridicat si a plecat pe propriile picioare.
- Nu te-am mai văzut de atâta amar de ani. Să ştii că timpul n-a avut nici o influienţă asupra ta. - . . . . ? - Ai rămas la fel de prost! |
Soacra lui Bula inainte de nunta:
- Si ce faceti Bula daca nu va intelegeti? - Stai linistita mama-soacra, eu am luat-o, eu o aduc inapoi. |
Ce au primit vedetele de 1 Martie:
• Oana Zăvoranu a primit un frumos blestem de 1 Martie; • Inna a primit într-o cutie roşie ceva like a Mărţişor; • După cum deja ştiţi, Oana Roman a primit un mărţişor cu de toate; • Pentru Simona Sensual a fost o zi ca oricare alta: a primit, ca de obicei, 500 de euro; • Carmen Brumă a primit de la Mircea Badea un pumn. Ea a spus că iubitul ei a dat-o pe spate; • Alina Plugaru a primit un mărţişor de la 4 băieţi în acelaşi timp; • Nicoleta Luciu a primit de la Zsolt Csergo un mártzsizsor; • Monica Gabor a primit de la iubitul ei o chinezărie; • Andreea Esca a primit un mărţişor cu multe zerouri, dar nu are voie prin contract să spună ce valoare are; • Nikita a primit, dar a şi dat şi a zis că moare de gât cu el; • Oanei Mizil i-a adus Vanghelie un mărţiş-or; • Monica Tatoiu a primit un mărţişor foarte general, simbolizând subiecte din toate domeniile; • Oana Lis a primit un mărţişor de la soţul ei, dar atârnă degeaba, că nu poate să facă nimic cu el; • Mihaela Rădulescu a primit nişte mărţişoare furate de Dani de la maică-sa; • Sânziana Buruiană a primit un mărţişor, dar pentru că şi l-a prins în piept nu se mai vede; • Elena Băsescu a primit nu unul, ci mai multe mărţişoruri; • Elodiei i-a pus Cioacă un mărţişor într-o cutiuţă de lemn şi l-a îngropat la doi metri sub pământ, ca să-l poarte oriunde ar fi ea; • George Copos i-a luat soţiei de 1 Martie nişte bani din portofel; • Cătălin Botezatu a primit un coşar frumuşel şi negru în casă. |
Originally Posted by Chambord:
i swear to god, one day i'm gonna knock his teeth out! |
In armata, comandantul:
- Cei casatoriti in stinga, cei necasatoriti in dreapta! - Si homosexualii? intreaba un soldat. - Incolonati in spatele meu, raspunde comandantul. =)) =)) =)) =)) =)) =)) |
banc de shit wa sorine...
|
BATALION = fratele mai mic al plutonierului Batal Gheorghe
BIOLOG = olog de ambele picioare BIRMANIA = predispozitie maladiva a unui ministru de finante de a pune noi taxe si impozite DOGMA = raspuns pentru intrebarea: "Si ce rasa zici ca e cainele asta?" EXTRACTOR = fost tractor la C.A.P., actualmente piese de schimb in Turcia GHERILA = un mos simpaticut care daruieste copiilor din Cambodgia, Honduras si Peru cadouri dragute: mitraliere, pistoale, grenade, mortiere... HAITI = grupuri de lupi flamanzi care bantuie prin judetul Botosani PITON = peste a carui lungime declarata se obtine din cea reala prin inmultire cu 3,14 PRUDENT = pasta de dinti cu extras de prune RATEU = pateu din carne de rata SCARABEU = cetatean ce locuieste la bloc, la scara B - a doua; din aceeasi familie de cuvinte se cunosc scaraceu si scaradeu SCUMPETE = termen dragastos adresat femeii iubite pe timp de inflatie YETI = filmul lui Spielberg, "E.T.", pe ecranele Iasiului |
TRACTOR = actor cu trac
MONOLOG = olog de un picior SEXOLOG = olog de 6 picioare (de ex. miriapod sexolog) MANIPULARE = manevrarea "sculei" cu ajutorul mâinilor AŢÂŢAT = fără sâni AMÂNAT = fără mâini ÎNCHINARE = transport către China ÎNVINUIRE = procesul de fermentare a mustului! ÎNFOCARE = transformare în focă GHINIOANE = varianta moldovenească pentru ardelenescul „Bine, Ioane” ÎMPRĂŞTIERE = rezultatul procesului prin care beţivii se fac praştie BIZAR = zar dublu MĂCEL = mac mic MICROSCOP= scop mărunt ÎNVIORAT = Prevăzut cu vioară LEŞINĂ = pe unde merge „le tren” MERITORIU = teritoriul ocupat de livadă de meri TUTUN = a-a-armă de-de-de a-a-artilerie ŢURŢUR = Sunetul soneriei, iarnă etc |
Originally Posted by iiii:
cui nu-i place sa nu il citeasca mai iiii:) |
Fetiţa:
"Tata... un băiat de la şcoală mi-a spus ceva ce nu înţeleg....mi-a spus ca am parbrizul frumos, un portbagaj şmecher, nişte sasiuri tari, amortizoare excelente.... Ce înseamnă asta??" Tatăl: "Spune-i aşa... ca eşti încă în garanţie şi de îndrăzneşte să-ţi ridice capota ca sa verifice uleiul, o să-i rup ţeava de eşapament! :)) |
All times are GMT +2. The time now is 07:08. |