![]() |
Originally Posted by Gaandalf:
|
Originally Posted by Oloriel:
he'z goin' to buckharest ca sa cumpere carti...lucky pig! ;) :D |
Originally Posted by raptor:
:( vreau si io...(bani)pt asta!!!!!! |
imi spuneti shi mie cam cat costa cartile?
|
700.000 ...
|
Originally Posted by BeNnY:
YOU WERE SUPPOSE TO KEEP THE SECRET!!!!!!!!!!!! :(( |
Originally Posted by Undomiel:
Presimt ca "vaga aia idee" tzine de Sariel. Dar n-ai dreptate. Bine, daca ar fii dintre ele 3 sa aleg un personaj cu care m-ash asemana, ea ar fi alegerea, dar oricum din chestia ce am scris-o(inca e in lucru), nu Sariel ma caracterizeaza. :D |
intradevar ma gandeam la Sariel.adica ma gandeam ca ai construit personajul tau dupa tine.se pare ca m-am inselat.ea era cea rebela si asa mai departe.mi se parea intruchiparea ta.desi mi se parea ciudat faptul ca ea era o romantica(pot sa spun asta?),iar sincer tu nu pari asa.cam asa te vad eu de la distanta.nu te cunosc.si nu fac referiri doar la nicknameul tau.o parte din ea tot o ai.acu m-ai facut curioasa.cu cine din ce ai scris te-ai identifica?legolas apare in povestea ta?cat aia scris din ea?si cand e gata? :w00t: scuze ca pun asa multe intrebari.
DAR E SI PENTRU RESTUL... |
Originally Posted by Undomiel:
Cu cine m-ash identifica...that's my secret! :) Da, Legolas apare, definatelly, Am scris 100 shi ceva de pagini, dar am abandonat, vreau s-o rescriu...MAI BUNA...cand e gata...HABAR N-AM!!! |
Originally Posted by Demona:
daca apare si el am emotii... sa nu cumva sa nu ramana tot singur!!!! :x |
Originally Posted by BeNnY:
cam scump.... :( |
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
Mai bine iti iei un Terry Pratchett sau un HP... |
shi totusi ce carte costa 700.000 lei?
|
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
ORICARE!!!!!FIECARE!!!!!!!!MAJORITATEA!!!!!!!!!!!! !!!11 |
Originally Posted by Demona:
Peste 2 sapt. ma intorc la Buc shi ma duc sa imi cumpar ce imi cade in mana ... :w00t: |
Originally Posted by ogto:
|
da' dc sunt asa scumpe? eu am vazut "the hobbit", in aeroport, cu 120.000 lei.
|
dar cat vrei sa fie?, eu unul zic ca merita 700000
am vazut in orhideea (un supermarket din buc.) two towers-3200000 iar in acest pret intra dvd ( cu nu stiu cate cd) plus cartea in engleza iar cartea era super klumea facuta |
Nu stiu...
Sunt originale? Oricum, arata bine |
nu cred ca merirta 700.000. In anglia toate cartile de tolkien (in afara de oferte) costa 7 lire (6.99 lire), deci costa in jur de 450.000
|
All times are GMT +2. The time now is 15:36. |