![]() |
Hip-hop-ul nu e deranjant si nici obositor.Hip-hop-ul mult si fara rost e deranjant si obositor.
Quote:
Ce va mai place sa va laudati...Daca imi zici si care adevar, s-ar putea sa si te cred. White mi-ai adus aminte :). Mad Puppet |
|
Originally Posted by MikkaelWolfganger:
Muzica hip hop nu este deranjanta si nici obositoare, nu pentru mine si cei care o respecta sau pentru cei ce o fabrica . Da, imi place sa pot spune ca ascult muzica adevarata, cu mesaje complexe si adevarate, compusa de artisti adevarati ! Adevarul este deja pus pe piesele pe care le postez, ascultale si incearca sa le intelegi... "s-ar putea sa si ma crezi" ! Nu ma laud cand vine vorba de hip hop :| . 4 Deschide Ochii |
Trist, prietene. Nu realizezi nici macar ca piesa careia tocmai i-ai dat 4 a fost compusa de DJ Shadow, o legenda a hip-hop-ului. Hip-hop pentru tine inseamna niste smecherasi care iti gadila orgoliul ca sa te simti important, destept. "Deschide ochii", eh? Deschide-i tu si afla ca prin muzica asta te amagesti si defulezi frustrari. 99% din cei care vad numai conspiratii si oameni manipulati in jur sunt paranoici, nu vizonari.
Daca ai probleme in viata, principalul motiv esti tu insuti si eventual oamenii apropiati tie, nu politicienii, nu manelistii, nu societatea. Data viitoare cand iti explica Cedry2k cum sta treaba cu universul, arunca naibii boxele pe geam si pune mana pe carti de istorie, stiinta, literatura, arta. Sau macar uita-te la niste filme mai rasarite, ca tot esti pe un forum de cinefili. Dar mai lasa-ne in durerea noastra cu artistii astia, ca ajungi ca pocaitii care vor sa bage dumnezeul lor cu forta pe gatul altora si sfarsesc prin a fi doar sacaitori si ridicoli. |
Originally Posted by Twinsen:
Uite aici o legenda adevarata in hip hop DJ Kool Herc - Let Me Clear My throat ! =))) am spus si subliniez : "voi continuati sa postati cantece de leagan, iar eu postez ce vreau" . Nu am bagat cuiva ceva pe gat, daca iti place ce postez, asculti, daca nu !? nu te bagi :| !! Daca ai asculta macar putin din ce canta Cedry2k, ti-ai da seama ca vrea sa-ti trezeasca constiinta . Tot ce mi-ai enumerat tu mai sus : istorie, stiinta, literatura, arta, Cedry2k dezbate in fiecare piesa :) . Toti hip hopperi buni din romania dezbat aceste subiecte . Nu trebuie sa-mi spui mie ca am probleme doar pentru ca tu nu vrei sa asculti un anumit gen de muzica :)) . Ia si citeste A New Earth de Eckhart Tolle, iti va prinde bine ! Asculta Cedry2k - Clipa Schimbarii 2 . |
Aici nu merge pe principiul nu iti place, nu asculti.Aici merge pe principiul Asculta, Noteaza si Posteaza.Cum sa stim daca nu ne place, daca nu ascultam?Logica asta(:|
Deja incep sa obosesc sa vad cum incepi sa bati campii cu interpretari care mai de care mai caraghioase, ba a postarilor noastre, ba a melodiilor si a liricii lui Cedry2k,ba a hip-hop-ului in general and so on.Ma rog, dai inainte pustiule..Te trezesti tu la realitate curand(sper). Pentru Deliric1(banuiesc ca asta era melodia de notat) .5.5 Birdbrain |
Originally Posted by MikkaelWolfganger:
Eu m-am saturat sa comunic cu voi... vorba fara rost . Nu intelegeti nimic si comentati aiurea . Omule stii ce inseamna "daca iti place ce postez, asculti, daca nu !? nu te bagi !!" ? Eu doar am postat, voi ati inceput sa comentati, eu am incercat sa va luminez si tot voi spuneti ca eu am o problema :| ! Eu n-am cum sa ma trezesc la realitate, sunt deja treaz, voi sunteti ?! 7,5 pentru Birdbrain . D-12 - Fight Music (BET Version) |
Quote:
Quote:
Quote:
Apai daca ai postat ceva memorabil...Post-ul asta e! Twinsen o anticipat binisor.Incepi a suna ca un Mesia neinteles si ponegrit de profani. |
Quote:
=))))) Hai sa radem toti :))) ! Da omule, am pus 3 piese de la Cedry2k si ati inceput sa comentati prosteste, am pus 3 piese ale altor artisti in care aparea si Cedry2k si ati inceput sa spuneti ca acum bag toata doscografia lui Cedry2k :)))) . Poate sunt Mesia si prevestesc apocalipsa =)))) ! Wolf esti mai penibil decat credeam :| ! Am spus eu ca am postat ceva memorabil :-? ?! Va pierdeti in cuvinte :-/ . |
Originally Posted by Tyson_Kyd:
=)) Poate fac parte din apostoli :)) :)) Daca Tyson este Mesia, Twinsen si MikkaelWolfganger sunt proroci... cine-i ghevolasu' =)) ?! 10 D12 si Eminem :D Passenger - Let Her Go [Official Video] |
Draga Tyson, ca moderator pot vedea ca "Adel1na" esti tot tu. Asa ca nu te mai obosi.
|
O fi sora lui :D.
Sa continuam deci jocul. 9.5 pentru Passanger(am postat-o si eu acum ceva zile). Maniac Street Preachers |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Chiar daca nu e tocmai ce ascult eu, imi plac intro-ul si vocea solistei.. 8
http://www.youtube.com/watch?v=IPjG_OKlgic |
Destul de tare, 9/10 . E timpul sa ne mai destindem putin cu raku feat. Rimaru - hip hop didactic .
|
|
|
6
Sun Goes Down (Breaks mix) Warning: cine nu iubeste muzica electronica, o sa se plictiseasca rau... |
|
|
|
Destul de ok, 8/10 .
Beck - Loser |
|
Ziceam si eu ca ma apuc, macar sa-l incerc.N-am mai apucat.Melodie cam scurtuta si cam banala, dar mi-a placut.8/10
Crusader Kings 2..ca tot suntem la rubrica de gaming :D |
All times are GMT +2. The time now is 16:49. |