![]() |
Originally Posted by Galadriel_queen:
Nu s-ar fi trezit din "betzia Inelului". Probabil lucrurile puteau fi shi mai complicate daca nu murea. Deja il vad cum se batea shi cu Gollum shi cu Frodo pentru Inel. Cadeau totzi 3 in vulcan... |
Originally Posted by Demona:
loool superba faza :lol: ...sunt de aceasi parere cu tine PS: imi raspunzi si mie la intrebare? e in topic! |
Cred ca asta e cea mai aproape de adevar... P.S. Yey... 2000 de mesaje si o schimbare ( o astept si pe a doua :hmm: ) |
cred ca ajungi si tu la 2004 de mesaje in ritmul asta
chiar, mai este cineva cu peste 2000? |
Originally Posted by Ionutz55:
Gaandalf are peste 2000. Dar eu detin recordul mesajelor pe zi. acum am vreo 65 mesaje pe zi. :w00t: |
il cam uitasem pe Gandalf :( , dar oricum benny este al doilea
tu detzi recordul deocamdata ca esti de cateva zile dar intro saptamana sa vezi ce scad mesajele :lol: |
Ba nu. TLD e inaintea lui benny cu 2200 mesaje (dar e dupa Gaandalf) :D
|
|
off topic: da ce ati patit de v-ati skimbat asa de multi avatarul?
|
Originally Posted by Oloriel:
Bun...Nu exista cam nimic despre Eldarion, fiul lor. Cica ajunge rege dupa moartea lui Aragorn. Shi intradevar, despre fiice zice numai ca unamed. De aia mi-am luat libertatea sa le creez dupa cum am vrut eu. Zic ca 3 fiice ii sunt destule lui Aragorn shi Arwen. Numele lor inseamna fiecare cate ceva. Cea mare Gwanthi - frumusetze, mijlocia Sariel - e de fapt "fiica amaraciunii"; "sare" - amaraciune; cea mica Aerlinn - imn. Well clar ca aia mare era cea mai frumoasa, aia mijlocie turmentata de idei etc, aia mica cea mai inocenta cu glasul de "privighetoare"...moshtenire de la Arwen(doar a strigat Aragorn dupa ea Tinuviel...) Cam asta e povestea. Nu exista nimic despre ele...cate au fost...etc...ade that up! |
Originally Posted by BeNnY:
Locu` 5. Buuun... |
Ok Demi Thx!
banuiam dar ma gandeam ca tu ai mai multe carti si in vreuna este asa ceva by the way: Legi mai apare si altundeva afara de LOTR? |
Eldarion - Dunedain... Fiul lui Aragorn II Elessar shi Arwen Evenstar. A devenit rege al Imparatziei Reunite dupa moartea tatalui sau Aragorn II Elessar. Dupa ce a devenit rege - Arwen Evenstar, mama lui l-a lasat sa conduca singur retragandu-se in tzinuturile pustii din Lothlorien. Dupa o perioada indelungata Arwen s-a stins hi ea din viatza. Shi cum Eladrion era fiul lui Aragorn care a fost crescut de Elrond, shi mama lui fiind "bazata" elfilor ... Eldarion a fost denumit lord al tzinuturilor elfilor de pe Middle-Earth. De aia il shi cheama Eldarion - Eldar - descendent of ELDAR ...
|
Originally Posted by BeNnY:
|
Originally Posted by Gaandalf:
:D fara cuvinte: http://www.glyphweb.com/arda/e/eldarion.html |
Yeah...I suck! Legi nope. Apare taica-sau, daca nu ma inshel, in "The Hobbit"... Traisca "Arda"... :D |
am vazut desenele de pe siteul tau.mi-au placut foarte tare.dar un desen cu eldarion o sa bagi?:) mie mi-a placut cel mai tare de Aerlinn.pare asa inocenta,parca seamana cel mai tare cu Arwen.din cate ai scris acolo,pare si caracterul meu(desi nu cred ca stiu sa cant asa cum zici tu ca stie ea) :P tu cu care dintre ele te indetifici?am o vaga presimitire la partea asta,de aia te intreb... :) :happy: |
Encyclopedia asta faciliteaza mult cautari - numai k sentimentul pe care il ai knd citeshti din carte nici nu se compara cu cel de a citit din PC ... |
Hey...no problem
numa' ca citeam ce ai scris si imi parea ff cunoscut pt ca citisem si io inainte pe Arda! :D De undeva trebe sa ne informam, ca pana ajungem sa avem si noi in Romania o colectie completa a cartilor lui mai este. |
|
All times are GMT +2. The time now is 15:36. |