Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Asculta, Noteaza si Posteaza (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=97674)

omudindulap 30 Sep 2013 19:11

Originally Posted by MikkaelWolfganger:

Ca tot i-am terminat pe astia de la Weezer/
Wezzer-Perfect Situation

Se7en

Nu-s neaparat un fan al genului, dar mai ascult si asa ceva, de exemplu, baietii astia.

Deliric cu Silent Strike ii iar o combinatie interesanta ori Amenintarea (Kazi Dragonu` Chimie). Sunt cativa baieti care chiar scriu misto, prefer oricand 'muzica' asta (cand e bine facuta) unui trance/dance whateva.

Tyson_Kyd 30 Sep 2013 21:31

Se vede ca nu stiti prea multe despre cultura hip hop si ce simbolizeaza ea :| ! RUN DMC and Aerosmith - Walk This Way

Twinsen 30 Sep 2013 21:56

Originally Posted by Tyson_Kyd:

Se vede ca nu stiti prea multe despre cultura hip hop si ce simbolizeaza ea :| ! RUN DMC and Aerosmith - Walk This Way

Excelent simbol a culturii hip-hop, o piesa mixata cu hard rock. :| Nu stiu ce-mi mai pierd timpul in discutii de astea.

ghost90 30 Sep 2013 22:20

Originally Posted by Twinsen:

As asculta mai degraba manele decat hip-hop.

Aaaa, nu nu, gata, oprim aici orice discutie.

Tyson, 9 pentru piesa.

omule, mie imi place mai mult Dragonu', din era asta, post Specii sa zic asa :D.Spre exemplu:

http://www.youtube.com/watch?v=AzxghTQDSfY

Tyson_Kyd 30 Sep 2013 22:33

Ador piesa asta, cel mai bun featuring de anul acesta .
10 pentru piesa ghost90 ;) .
Cedry2k - Idealuri (cu Bitza si Raku)

White1 30 Sep 2013 22:39

6, imi place vocea lui Bitza.
Sa mai schimbam foaia 8-|
God's Gonna Cut You Down

Tyson_Kyd 30 Sep 2013 22:44

7, destul de bun Johnny Cash .
Stevie Wonder - Part Time Lover

MikkaelWolfganger 01 Oct 2013 09:24

Guerilistii aia nu imi plac de nicio culoare(Norzeatic & Co).Mi se par prea artificiali si nelalocul lor in peisajul de hip-hop.Hipsteri raparisti.Bleah...Same opinion about Subcarpati.La Bitza vocea nu rasare, accentul face insa toti banii.

Pentru Wonder...8.

Michael McCann-Icarus...Main theme-ul de la Deus Ex:Human Revolutions.Excelent joc, recomand ,pasionatilor de gaming de calitate.

Tyson_Kyd 01 Oct 2013 09:33

6

Common - The People

Adel1na 01 Oct 2013 22:30

10
Ador piesa asta Tyson :-* !!
Empire of the Sun - We Are The People (HD) :x

MikkaelWolfganger 02 Oct 2013 09:41

9/10

The Dope Show

Tyson_Kyd 02 Oct 2013 10:23

7
HipHopLive: Gani - Bine / Intrinsec / Conventii sociale / Alerta
Armonie tata ! Gani este bestiala :| !!

MikkaelWolfganger 02 Oct 2013 10:37

Armonizeaza si tu cu un link corect.

Twinsen 02 Oct 2013 11:12

L-am armonizat eu. Pacat ca nu pot armoniza si melodia...

MikkaelWolfganger 02 Oct 2013 12:33

Stai sa armonizez si eu.Cu o fata frumoasa nu se face primavara.1/10

Cu 2 insa...
Whitin Temptention feat. Tarja Turunen-Paradise

Tyson_Kyd 02 Oct 2013 20:34

Armonizeaza si tu cu un link corect.

Stai chill ca link-ul este bine armonizat :)) . Poate am gresit vreo tasta sau ceva, dar eu cand intru in el imi merge :-? . Intr-adevar Gani este o fata draguta si e adevarat ca nu doar cu o fata faci primavara, dar nici cu ce-mi arati tu mie nu se face primavara .
Ai un 5 din partea mea pentru piesa ce-ai armonizat-o . Imi place Tarja, dar nu sunt un mare adept al genului . Era mai impresionanta la Nightwish . Observ ca nu digerati nici rimele bine lucrate ale unei adevarate fete in rap, va bag ceva mai ostil : Ombladon- Tot noi feat. Motzu... s-o digerati pe-asta :)) !

Chelbos 02 Oct 2013 22:56

Ombladon- Tot noi feat. Motzu... s-o digerati pe-asta :)) !

7/10

pentru cunoscatori :D :
Shonky - Cluborama

MikkaelWolfganger 03 Oct 2013 09:15

Link-ul a fost armonizat un moderator, in speta Twinsen.Vezi ca scrie acolo jos "edited by Twinsen".Noi nu prea digeram ce postezi tu in general :)).Incearca si tu alte zone muzicale.Daca o tii numai cu alde Gani(care nici ea nu cred ca stia ce canta) sau Smokey and KREM(pe care prefer sa ii uit), sa stii ca nu o sa primesti prea multe aprecieri(cel putin nu de la mine) ;).

Ah, era sa uit.Sa nu crezi ca are cineva ceva cu tine.Pur si simplu nu imi place muzica pe care o arunci in sectiunea asta :)

Pentru Chelbos.Nu mi-s cunoscator.6.5/10

Ca tot le-a aparut astora filmul.Master of Puppets.

Twinsen 03 Oct 2013 09:55

8.5

Missing (live)

Warning: Somewhat cheesy J-Rock, probabil fetelor le-ar place mai mult. Dar instrumental + voce la inaltime.

Tyson_Kyd 03 Oct 2013 10:39

Link-ul a fost armonizat un moderator, in speta Twinsen.Vezi ca scrie acolo jos "edited by Twinsen".Noi nu prea digeram ce postezi tu in general :)).Incearca si tu alte zone muzicale.Daca o tii numai cu alde Gani(care nici ea nu cred ca stia ce canta) sau Smokey and KREM(pe care prefer sa ii uit), sa stii ca nu o sa primesti prea multe aprecieri(cel putin nu de la mine) ;).

Ah, era sa uit.Sa nu crezi ca are cineva ceva cu tine.Pur si simplu nu imi place muzica pe care o arunci in sectiunea asta :)

Pentru Chelbos.Nu mi-s cunoscator.6.5/10

Ca tot le-a aparut astora filmul.Master of Puppets.

Mi-am dat seama ca link-ul a fost editat, am si spus "poate am gresit vreo tasta" :)) . Stiu ca nu aveti ceva cu mine, nici eu nu am vreo problema cu voi :)) . Nu are rost sa pun alt gen de muzica, voi le schimbati din ora in ora, am zis sa pun si eu ceva mai complex si extravagant, dar voi nu digerati aceasta complexitate . Ascult cam toate genurile muzicale in afara de manele, muzica populara, house romanesc, tampeniile asiatice si ce scot mai nou ultimele generatii de rock-eri .
Spre exemplu, piesa postata de Twinsen este o abureala, nu stiu cine poate asculta asa ceva !
1 pentru tampenia aia . David Guetta & Chris Willis ft Fergie & LMFAO - Gettin' Over You (Official Video)

White1 03 Oct 2013 10:53

5, mai bine ii dai tot cu hip-hopul :P
Mystic Queen

Twinsen 03 Oct 2013 11:03

Spre exemplu, piesa postata de Twinsen este o abureala, nu stiu cine poate asculta asa ceva !

Apoi deh, aburitul ala a vandut peste un milon de albume intr-o cariera de 10 ani. N-o stiut sa se retraga la timp si acum mai da cate un concert la care vin 10.000 de oameni sa faca misto de el. Pacat de el, nu se poate compara cu Gani si Cedric2k.

MikkaelWolfganger 03 Oct 2013 11:09

Ma intreb cate albume a vandut LMFAO si cati oamenii vin sa faca misto de ei :))

Twinsen 03 Oct 2013 11:23

8

Mesaj Impotriva Rockerilor

White1 03 Oct 2013 11:31

:)) Vad ca inca explorezi lumea fascinanta a fratilor Oprisan. Sau ce sunt ei.

varu 03 Oct 2013 11:34

1

Puneti bai & voi muzica. :P
Tot una de 2 minute & ceva

MikkaelWolfganger 03 Oct 2013 11:40

9/10

Nutshell

Twinsen 03 Oct 2013 13:01

7

Shmechere

Eu ii rog pe aia ce nu inteleg muzica sa nu-si mai de-a cu parerea. Valorile noastre trebuie cunoscute si apreciate.

iiii 03 Oct 2013 20:41

adevarat twinsen :D magna cum laudae 10 plus.
dar inainte de toate , ca sa nu mai fie baliverna inutila despre genuri si pareri , topicul se numeste.... asculta, noteaza si posteaza... nu asculta , noteaza si comenteaza apoi posteaza .

tom and jerry orchestra

Tyson_Kyd 03 Oct 2013 21:46

Apoi deh, aburitul ala a vandut peste un milon de albume intr-o cariera de 10 ani. N-o stiut sa se retraga la timp si acum mai da cate un concert la care vin 10.000 de oameni sa faca misto de el. Pacat de el, nu se poate compara cu Gani si Cedric2k.

Nu se compara cu Cedry2k si Gani . Ai auzit de termenul Underground ?! O fi vandut el un milion de albume in Asia, in Europa sau prin America nu stie nici dracu' de el :| ! Daca ne gandim bine, LMFAO au facut vreo 5-6 hituri ascultate de vreo cateva zeci de milioane de oameni... nu 10.000 ! Lasa tampeniile si revino la realitate !

Twinsen 03 Oct 2013 22:03

Pustiu' Tyson, pe threadul asta ascultam melodia postata inainte, ii dam o nota si *apoi* propunem o alta melodie. Si ia-o mai incet cu jignirile daca nu vrei sa ajunga in underground si mesajele tale. :)

Adel1na 03 Oct 2013 22:22

Pustiu' Tyson, pe threadul asta ascultam melodia postata inainte, ii dam o nota si *apoi* propunem o alta melodie. Si ia-o mai incet cu jignirile daca nu vrei sa ajunga in underground si mesajele tale. :)

Scuze ca ma bag, dar ce jigniri :-/ ?! Cred ca stim toti ca acest thread a fost facut doar sa postezi, asculti, notezi si postezi la randul tau, daca dau cateva pagini inapoi sigur gasesc astfel de discutii purtate de alti utilizatori . :)) buna aia cu "mesaje underground" ! nu-i inteleg contextul :| .

Adel1na 03 Oct 2013 22:26

9 pentru Haarp ! Se observa absenta lui Cedry2k, Pacha si Carbon . UB40 - Kingston Town

MikkaelWolfganger 04 Oct 2013 09:31

Originally Posted by iiii:

dar inainte de toate , ca sa nu mai fie baliverna inutila despre genuri si pareri , topicul se numeste.... asculta, noteaza si posteaza... nu asculta , noteaza si comenteaza apoi posteaza .

Dar mie imi place baliverna inutila :-S...ma rog, nu cea propusa de Twinsen si Tyson, dar in fine.

N-am fost niciodata un fan prea mare al astora de la UB40.6/10

Grimes-Visions

Namaste 04 Oct 2013 14:49

Originally Posted by Adel1na:

:x

6
imbatranesc, bai. :-<

tanti sau nenea

Tyson_Kyd 05 Oct 2013 13:23

4
MaƮtre Gims - Bella

iiii 06 Oct 2013 10:45

1
dumb

Twinsen 06 Oct 2013 22:49

7

Flown Away

MikkaelWolfganger 07 Oct 2013 08:35

6/10

Habar n-am de ce m-a prins melodia asta.

Emanuelle and the Last Cannibals

Tyson_Kyd 07 Oct 2013 17:45

Frumos :-bd !! 4
Deliric1 - Povesti cu noi ft Cedry2k

omudindulap 07 Oct 2013 20:59

5,5-6

Cantus in memory of benjamin britten

Tyson_Kyd 09 Oct 2013 08:30

6
Mr. Levy feat Cedry2k - Lasi sau eroi (official video)

Twinsen 09 Oct 2013 09:10

Mr. Tyson, threadul asta nu se numeste "Asculta, Noteaza si Posteaza Toata Discografia lui Cedry2k". Dar ma rog, daca asta te face fericit... :-/

Tyson_Kyd 09 Oct 2013 10:11

Mr. Tyson, threadul asta nu se numeste "Asculta, Noteaza si Posteaza Toata Discografia lui Cedry2k". Dar ma rog, daca asta te face fericit... :-/

=)))) daca n-ai observat (se vede cu ochiu liber), piesa ii apartine lui Mr. Levy, nu lui Cedry2k . Intr-adevar... muzica lui Cedry2k ma incanta :)), dar am postat o piesa ce mi-a venit pe moment :) .

White1 09 Oct 2013 10:16

6
Immortal

MikkaelWolfganger 09 Oct 2013 10:37

Exact asta am vrut sa ii zic si eu.Tyson, un camp muzical mai deschis ar fi indicat, ti-am mai spus.Daca nu e melodia lui Cedry2k, trebuie sa fie un feat. cu Cedry2k.La ce sa ne asteptam dupa ce termini toate melodiile lui Cedry2k si feat. cu Cedry2k?La toti cantaretii pentru care a compus Cedry2k(sper sa nu se fi apucat si de sportul asta).Daca iti place atat de mult Cedry2k,marcheaza direct aici albumele lui si roaga-te sa fie cineva atat de rabdator incat sa le si asculte.Da-o incolo de treaba ca mi-ai omorat zilele cu tot hip-hop-ul asta al tau si cu Cedry2k.Vezi de cate ori am folosit Cedry2k?Asta e pentru ca de vreo 4 pagini de topic, Cedry2k nu lipseste.

10 pentru White.

Dazed and Confused

Tyson_Kyd 09 Oct 2013 10:57

10 pentru Led Zeppelin, nu credeam ca am sa te vad ascultand asa ceva Wolf :-/ ! Pana la urma e treaba mea daca vreau sau nu sa postez piese hip hop :| . Daca iti place, asculti si notezi, daca nu-ti place, nu te bagi . Voi continuati sa postati cantece de leagan si din cand in cand mai postati si cate o piesa memorabila, iar eu continui sa pun hip hop adevarat ! DOC - Cum o facem noi feat. CTC, Cedry2k

MikkaelWolfganger 09 Oct 2013 11:10

De fapt te bagi daca nu iti place.Ideea e sa asculti...Nu e deranjant ca pui hip-hop(sau e oarecum), e deranjant ca e numai Cedry2k.Ce ar fi daca fiecare dintre cei care posteaza s-ar apuca sa ii dea inainte cu un singur artist?Care ar fi farmecul topicului?Fa asa un exercitiu de imagintie: eu postand doar Horia Moculescu.

Tu numesti ceea ce postezi tu memorabil?:-O

Ma rog, ne pierdem in discutii.

3/10

Human Behavior

White1 09 Oct 2013 11:28

7, not really my type
Aveam de gand sa pun Lullaby dar cum pe mine hip-hopu' m-a invatat sa tin cont de parerile altora...
Amen & Attack
Nu-i nici Zeppelin si nici memorabila dar merge dimineata in loc de cafea.

Tyson_Kyd 09 Oct 2013 11:29

De fapt te bagi daca nu iti place.Ideea e sa asculti...Nu e deranjant ca pui hip-hop(sau e oarecum), e deranjant ca e numai Cedry2k.Ce ar fi daca fiecare dintre cei care posteaza s-ar apuca sa ii dea inainte cu un singur artist?Care ar fi farmecul topicului?Fa asa un exercitiu de imagintie: eu postand doar Horia Moculescu.

Tu numesti ceea ce postezi tu memorabil?:-O

Ma rog, ne pierdem in discutii.

3/10

Human Behavior

Daca iti place si asculti Horia Moculescu, postezi Horia Moculescu omule :)), fiecare asculta ce vrea si posteaza ce vrea :| . Stiu ca pentru multi este deranjant si obositor sa asculti hip hop, dar macar in hip hop este adevar ! N-am spus ca ce postez eu este memorabil :-/ . Am spus ca "din cand in cand mai postati si voi cate o piesa memorabila" :) .
8 pentru Amen & Attack .
TV

All times are GMT +2. The time now is 18:07.