![]() |
Originally Posted by MikkaelWolfganger:
Se7en Nu-s neaparat un fan al genului, dar mai ascult si asa ceva, de exemplu, baietii astia. Deliric cu Silent Strike ii iar o combinatie interesanta ori Amenintarea ![]() |
Se vede ca nu stiti prea multe despre cultura hip hop si ce simbolizeaza ea :| ! RUN DMC and Aerosmith - Walk This Way
|
Originally Posted by Tyson_Kyd:
|
Originally Posted by Twinsen:
Aaaa, nu nu, gata, oprim aici orice discutie. Tyson, 9 pentru piesa. omule, mie imi place mai mult Dragonu', din era asta, post Specii sa zic asa :D.Spre exemplu: http://www.youtube.com/watch?v=AzxghTQDSfY |
Ador piesa asta, cel mai bun featuring de anul acesta .
10 pentru piesa ghost90 ;) . Cedry2k - Idealuri (cu Bitza si Raku) |
|
7, destul de bun Johnny Cash .
Stevie Wonder - Part Time Lover |
Guerilistii aia nu imi plac de nicio culoare(Norzeatic & Co).Mi se par prea artificiali si nelalocul lor in peisajul de hip-hop.Hipsteri raparisti.Bleah...Same opinion about Subcarpati.La Bitza vocea nu rasare, accentul face insa toti banii.
Pentru Wonder...8. Michael McCann-Icarus...Main theme-ul de la Deus Ex:Human Revolutions.Excelent joc, recomand ,pasionatilor de gaming de calitate. |
|
|
|
7
HipHopLive: Gani - Bine / Intrinsec / Conventii sociale / Alerta Armonie tata ! Gani este bestiala :| !! |
Armonizeaza si tu cu un link corect.
|
L-am armonizat eu. Pacat ca nu pot armoniza si melodia...
|
Stai sa armonizez si eu.Cu o fata frumoasa nu se face primavara.1/10
Cu 2 insa... Whitin Temptention feat. Tarja Turunen-Paradise |
Ai un 5 din partea mea pentru piesa ce-ai armonizat-o . Imi place Tarja, dar nu sunt un mare adept al genului . Era mai impresionanta la Nightwish . Observ ca nu digerati nici rimele bine lucrate ale unei adevarate fete in rap, va bag ceva mai ostil : Ombladon- Tot noi feat. Motzu... s-o digerati pe-asta :)) ! |
pentru cunoscatori :D : Shonky - Cluborama |
Link-ul a fost armonizat un moderator, in speta Twinsen.Vezi ca scrie acolo jos "edited by Twinsen".Noi nu prea digeram ce postezi tu in general :)).Incearca si tu alte zone muzicale.Daca o tii numai cu alde Gani(care nici ea nu cred ca stia ce canta) sau Smokey and KREM(pe care prefer sa ii uit), sa stii ca nu o sa primesti prea multe aprecieri(cel putin nu de la mine) ;).
Ah, era sa uit.Sa nu crezi ca are cineva ceva cu tine.Pur si simplu nu imi place muzica pe care o arunci in sectiunea asta :) Pentru Chelbos.Nu mi-s cunoscator.6.5/10 Ca tot le-a aparut astora filmul.Master of Puppets. |
8.5
Missing (live) Warning: Somewhat cheesy J-Rock, probabil fetelor le-ar place mai mult. Dar instrumental + voce la inaltime. |
Spre exemplu, piesa postata de Twinsen este o abureala, nu stiu cine poate asculta asa ceva ! 1 pentru tampenia aia . David Guetta & Chris Willis ft Fergie & LMFAO - Gettin' Over You (Official Video) |
5, mai bine ii dai tot cu hip-hopul :P
Mystic Queen |
|
Ma intreb cate albume a vandut LMFAO si cati oamenii vin sa faca misto de ei :))
|
|
:)) Vad ca inca explorezi lumea fascinanta a fratilor Oprisan. Sau ce sunt ei.
|
|
|
7
Shmechere Eu ii rog pe aia ce nu inteleg muzica sa nu-si mai de-a cu parerea. Valorile noastre trebuie cunoscute si apreciate. |
adevarat twinsen :D magna cum laudae 10 plus.
dar inainte de toate , ca sa nu mai fie baliverna inutila despre genuri si pareri , topicul se numeste.... asculta, noteaza si posteaza... nu asculta , noteaza si comenteaza apoi posteaza . tom and jerry orchestra |
|
Pustiu' Tyson, pe threadul asta ascultam melodia postata inainte, ii dam o nota si *apoi* propunem o alta melodie. Si ia-o mai incet cu jignirile daca nu vrei sa ajunga in underground si mesajele tale. :)
|
|
9 pentru Haarp ! Se observa absenta lui Cedry2k, Pacha si Carbon . UB40 - Kingston Town
|
Originally Posted by iiii:
Dar mie imi place baliverna inutila :-S...ma rog, nu cea propusa de Twinsen si Tyson, dar in fine. N-am fost niciodata un fan prea mare al astora de la UB40.6/10 Grimes-Visions |
|
|
1
dumb |
|
|
Frumos :-bd !! 4
Deliric1 - Povesti cu noi ft Cedry2k |
|
|
Mr. Tyson, threadul asta nu se numeste "Asculta, Noteaza si Posteaza Toata Discografia lui Cedry2k". Dar ma rog, daca asta te face fericit... :-/
|
|
6
Immortal |
Exact asta am vrut sa ii zic si eu.Tyson, un camp muzical mai deschis ar fi indicat, ti-am mai spus.Daca nu e melodia lui Cedry2k, trebuie sa fie un feat. cu Cedry2k.La ce sa ne asteptam dupa ce termini toate melodiile lui Cedry2k si feat. cu Cedry2k?La toti cantaretii pentru care a compus Cedry2k(sper sa nu se fi apucat si de sportul asta).Daca iti place atat de mult Cedry2k,marcheaza direct aici albumele lui si roaga-te sa fie cineva atat de rabdator incat sa le si asculte.Da-o incolo de treaba ca mi-ai omorat zilele cu tot hip-hop-ul asta al tau si cu Cedry2k.Vezi de cate ori am folosit Cedry2k?Asta e pentru ca de vreo 4 pagini de topic, Cedry2k nu lipseste. 10 pentru White. Dazed and Confused |
10 pentru Led Zeppelin, nu credeam ca am sa te vad ascultand asa ceva Wolf :-/ ! Pana la urma e treaba mea daca vreau sau nu sa postez piese hip hop :| . Daca iti place, asculti si notezi, daca nu-ti place, nu te bagi . Voi continuati sa postati cantece de leagan si din cand in cand mai postati si cate o piesa memorabila, iar eu continui sa pun hip hop adevarat ! DOC - Cum o facem noi feat. CTC, Cedry2k
|
De fapt te bagi daca nu iti place.Ideea e sa asculti...Nu e deranjant ca pui hip-hop(sau e oarecum), e deranjant ca e numai Cedry2k.Ce ar fi daca fiecare dintre cei care posteaza s-ar apuca sa ii dea inainte cu un singur artist?Care ar fi farmecul topicului?Fa asa un exercitiu de imagintie: eu postand doar Horia Moculescu.
Tu numesti ceea ce postezi tu memorabil?:-O Ma rog, ne pierdem in discutii. 3/10 Human Behavior |
7, not really my type
Aveam de gand sa pun Lullaby dar cum pe mine hip-hopu' m-a invatat sa tin cont de parerile altora... Amen & Attack Nu-i nici Zeppelin si nici memorabila dar merge dimineata in loc de cafea. |
Daca iti place si asculti Horia Moculescu, postezi Horia Moculescu omule :)), fiecare asculta ce vrea si posteaza ce vrea :| . Stiu ca pentru multi este deranjant si obositor sa asculti hip hop, dar macar in hip hop este adevar ! N-am spus ca ce postez eu este memorabil :-/ . Am spus ca "din cand in cand mai postati si voi cate o piesa memorabila" :) . 8 pentru Amen & Attack . TV |
All times are GMT +2. The time now is 18:07. |