Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Loc de dat cu picioru' (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84043)

iiii 10 Sep 2012 07:35

acum ar fi frumos sa facem un egal cu andorra..

ma amuza optimismul oamenilor din presa sportiva! faza gen : rio venim!!!

Medicate 11 Sep 2012 13:58

Am incredere in tricolori...am putea ajunge la baraj! Andorra va primi in seara asta vreo 4-5 boabe sa-i saturam de tot!
Stiu ca meciurile grele abia luna viitoare le vom disputa, dar sunt optimist! De mult nu m-am mai bucurat pentru nationala noastra...incerc sa fiu mai roman decat romanii ! :)

iiii 11 Sep 2012 14:08

da frate medicate, sa vedem si sa vedem. sanse sunt dar sa nu ne umflam in pene. iti dai seama ca multa lume doreste romania back la mondiale,dar pentru asta e nevoie de multa munca din partea jucatorilor, apoi presa asta sportiva care e de cacat, sa nu ii mai pupe in dos tot timpul dupa un meci cu rezultat pozitiv.

uite de exemplu ce scandal a iesit ca de ce nu e si sanmartean la lot . asta e decizia lui piturca, el stie mai bine, dar sa vedem ce si cum.

Medicate 11 Sep 2012 14:21

Da, boss, am inteles ce zici!
Dar...romanul tot timpul este nemultumit! Daca nu am fi batut Estonia, ar fi tipat, injurat, urlat, etc. etc. ca suntem prosti, incompetenti, nu avem antrenor, jucatori, fizioterapeuti, etc. Acum nici cand castigam nu e bine: "am jucat cu o echipa de desculti, pfff ne speriam de astia, etc." Niciodata nu va fi bine. Sa apreciem victoria cu Estonia, sa apreciem si victoria de diseara cu Andorra si sa apreciem si alte rezultate bune, nu sa aruncam de fiecare data cu pietre in jucatori, antrenori, etc.

Ziceai de Sanmartean...eu nu l-as lua la nationala daca as fi antrenor. E indolent, figurant, etc. E talentat, dar puturos si trece de la o stare la alta foarte rapid. Nu e un jucator pe care sa-l ai in echipa, poate strica atmosfera oricand. Nu mai avem caractere pozitive in lotul actual...hai sa le dam pace sa creasca. Perioada de tranzitie de la o generatie la alta vad ca n-a incetat, eu mai am rabdare cu ei!

iiii 11 Sep 2012 14:30

sti zicala aia? sa nu ne imbatam cu apa rece!
ca bati estonia, da, e un rezultat pozitiv, cele 3 puncte sunt in dreptul romaniei, dar estonia e un adversar net inferior! daca bateam turcia la istambul sau olanda la ea acasa. atunci pot zice ca da! bravo tricolorilor!!!

Medicate 11 Sep 2012 14:33

Net inferior ? Nu cred. Au ajuns la baraj, sunt peste noi in clasamentul FIFA, eu zic ca e mai multe decat echitabil rezultatul obtinut. Las' ca-i articulam si pe turci si pe olandezi :) ca inainte de Euro 2008 cand le-a bagat mingea-n poarta Goian :> ! Chiar am sperante la primul loc in grupa ! Nu mi-e frica, nu mi-e frica de Bau Bau :) !

iiii 11 Sep 2012 14:35

:))
niste cifre si un clasament nu insemana si adevarul! :D
daca erau mai buni, iti dai seama ca scorul putea fi invers,

zice acum unu la radio, ca s-a dus la national arena sa ia bilete, si casele inchise si cica vb cu unu de la bgs, si ala ii zice : "s-a dat numai un inel" si cica nu mai sunt bilete, dar bisnitarii sunt pe posturi.

Medicate 11 Sep 2012 14:36

:)) Stau hienele la panda dupa lesuri !

iiii 11 Sep 2012 14:38

dap.
dar eu nu inteleg ceva
de ce mama masii, meciu asta cu andorra, care e un meci simplu... nu l-=au facut in provincie? cluj, piatra neamt, ploiesti, etc?
de ce? ca sa vanda bilete la un singur inel si apoi sa zici ca nu vine lumea la meci? macar in provincie era stadionu plin, ca se venea la meci.

Medicate 11 Sep 2012 14:41

Am citit o stire cum ca s-ar fi vandut 8000 de bilete si au suplimentat la casele de la Arena Nationala bilete. Se asteapta undeva la 15-16000 de suporteri!

iiii 11 Sep 2012 14:57

tzaka paka
nu ma duc la meci ! tu mergi?

Medicate 11 Sep 2012 16:30

:) Sunt la munca pan' mai tarziu, deci...niet! Cred ca voi prinde a doua repriza p-acasa !

iiii 11 Sep 2012 16:53

am inteles am inteles :D
oricum daca nu le dam mai mult de 5 , suntem varza

ghost90 11 Sep 2012 18:26

Gigi Becali a spus că Andorra nu are nicio şansă, pentru că nu are în lot nici un jucător de la Steaua.

chuckyfan 11 Sep 2012 18:55

nu le dăm cinci nici în cele mai optimiste vise ale mele. maxim 3 și poate luăm unul.

suntem cei care au reușit să bată san marino cu 1-0 . Andorra e peste San Marino.

bremen1980 11 Sep 2012 19:00

4-0

ghost90 11 Sep 2012 22:40

Cine e pe primul loc?

chuckyfan 12 Sep 2012 06:55

http://www.fifa.com/worldcup/prelimi...ngs/index.html

noi suntem, olandezii au golaveraj 6-1 , au luat un gol de la unguri. noi avem 6-0.

iiii 12 Sep 2012 07:36

deci...

1 la mana, am baut Andorra nu Olanda
2 la mana, nu inteleg de ce a facut schimbare de portar.
3 la mana , in urmatoarele 2 meciuri cu Olanda si Turcia, daca scoatem un punct avem valoare!

Pupaila 12 Sep 2012 09:51

Originally Posted by iiii:

deci...

Cica se accidentara portarul. :)

chuckyfan 12 Sep 2012 09:52

deci...

a sunat nea jiji la pauză:)

batem pe turcia și poate batem și olanda

Pupaila 12 Sep 2012 09:59

Originally Posted by chuckyfan:

a sunat nea jiji la pauză:)

batem pe turcia și poate batem și olanda

Bre,daca nu mai bagi unul de la noi iei bataie. :))
E greu sa batem una din acestea,chiar daca avem un lot bunicel nu prea stim cum sa ne folosim de el. :-?

t0nka 12 Sep 2012 10:13

Originally Posted by Pupaila:

deci...

Cica se accidentara portarul. :)

de la vant sau se impiedicase intr'un smoc de iarba mai tare?

iiii 12 Sep 2012 10:14

care accidentare? cum de? eu cred ca lobontsel se plictisea sa stea intre buturi, si a zis ca vrea un scaun.

bremen1980 12 Sep 2012 10:17

Originally Posted by bremen1980:

4-0

Cat as fi castigat oare daca as fi pariat pe scorul asta ??? :(( Ce cota o fi avut ??

iiii 12 Sep 2012 10:20

nu mare... :D era cam evident ca le dam destule

ce ma intristez e ca ungaria l-a dat 5 si noi 4

Medicate 12 Sep 2012 10:27

Diferenta aia de un gol intre scorurile noastre si ale bozgorilor se va achita dupa ce-i ardem cu macar 1-0 la Budapesta ! :)

iiii 12 Sep 2012 10:38

evident ca ii ardem.

eu astept meciurile cu turcia si olanda... dar mai ales cel cu ungaria de la noi de acasa...
parca vad ca o sa iasa pe strazi razboi civil

ghost90 12 Sep 2012 11:00

Gata.Pe 22 martie la Budapesta.Sau unde dracu' s-a juca.Mai vine cineva?iiii?

vave 12 Sep 2012 11:22

ghost, oare pe unde erai aseară? :))

iiii 12 Sep 2012 11:23

e de mers
m-ar tenta un gand sincer sa fiu, acolo o sa iasa grav de tot.
autobuz , tren masina mica nici nu ma gandesc , o gasesc apoi arsa.
e noroc de tine ghost ca e aproape cluju de budapesta... dar deh...

ghost90 12 Sep 2012 11:32

Originally Posted by vave:

ghost, oare pe unde erai aseară?

Prin centru, cantam pe terasa dupa victoria Romaniei si a Olandei :D.

e noroc de tine ghost ca e aproape cluju de budapesta

Acuma sunt totusi vreo 400 km.Baietii rai de la "U" au inceput sa faca liste, m-am trecut si eu provizoriu.Oricum cred ca o sa iasa urat de tot :D.

iiii 12 Sep 2012 11:33

eu sa vad cu cine vb de pe aici, si e posibil sa ajung. si cand ma gandesc ca la anu pe vremea asta vine ungaria aici :D whhahhahaa>:)

AndreiStefan 14 Sep 2012 00:31

eu sa vad cu cine vb de pe aici, si e posibil sa ajung. si cand ma gandesc ca la anu pe vremea asta vine ungaria aici :D whhahhahaa>:)

gasesti tu 2-3 pletosi puturosi lesinati pe jos prin centru vechi.

E bine ca mergeti, adevarul e ca bete de steag de rezerva, s-ar putea sa ducem lipsa acolo:))

Medicate 14 Sep 2012 09:16

Replica de prost gust, venita din partea unui papa-lapte! Inteleg ca-ti plac manelele dar nu trebuie sa jignesti! In cadrul acestei rubrici se discuta doar despre fotbal...si din cate am observat, discutia este una civilizata!

chuckyfan 16 Sep 2012 21:26

mă enervează îngrozitor analiștii ăștia de fotbal care umplu canalele de sport.

Meciul CSM Iași - Steaua, la pauză pe digi: Steaua a jucat prost, nu au arătat tot ce pot, jucătorii dezamăgesc.

Acum, ce echipă normală ( nu din Germania ), când vede că adversarii nu joacă nimic și conduce, încearcă să dea tot ce are mai bun? + că vine meciu cu stuttgart, care e mult mai dificil.
oameni idioți. important e ca o echipă să nu facă asta când are în față adversari puternici, nu petarde gen Iași.

reivan 17 Sep 2012 20:40

Originally Posted by chuckyfan:

mă enervează îngrozitor analiștii ăștia de fotbal care umplu canalele de sport.

Meciul CSM Iași - Steaua, la pauză pe digi: Steaua a jucat prost, nu au arătat tot ce pot, jucătorii dezamăgesc.

Acum, ce echipă normală ( nu din Germania ), când vede că adversarii nu joacă nimic și conduce, încearcă să dea tot ce are mai bun? + că vine meciu cu stuttgart, care e mult mai dificil.
oameni idioți. important e ca o echipă să nu facă asta când are în față adversari puternici, nu petarde gen Iași.

Decat sa ma uit la cacatu` ala de talk show de pe digi mai bine ling covoru.

ghost90 17 Sep 2012 22:51

Pana unde ajunge dragostea pentru un club.

http://www.youtube.com/watch?v=n6aLE...eature=related

AndreiStefan 18 Sep 2012 01:16

Originally Posted by Medicate:

Replica de prost gust, venita din partea unui papa-lapte! Inteleg ca-ti plac manelele dar nu trebuie sa jignesti! In cadrul acestei rubrici se discuta doar despre fotbal...si din cate am observat, discutia este una civilizata!

Te-ai alaturat si tu "Fratiei"? Frate Medicate, nu mai fi asa de dur, ca ma dai pe spate..."barbat" cu fusta, tocuri si replici de bancuri rasuflate #-o

chuckyfan 18 Sep 2012 06:11

don't feed the troll...

btw, ce face cfr în seara asta?

iiii 18 Sep 2012 07:31

Originally Posted by AndreiStefan:

Originally Posted by Medicate:

Te-ai alaturat si tu "Fratiei"? Frate Medicate, nu mai fi asa de dur, ca ma dai pe spate..."barbat" cu fusta, tocuri si replici de bancuri rasuflate #-o

ba asta cu nume de membru trei sud est , razvratitule, de ce nu ne lasi mataluta in pace? de ce existi?

ghost90 18 Sep 2012 10:43

Nu maine joaca frana?

iiii 18 Sep 2012 11:05

maine joaca :D nu azi...
oricum daca ar fi sa joc la pariuri, as miza pe braga...

doamne ce stadion au aia...:-O

ghost90 18 Sep 2012 12:28

Peluze din piatra? :D

iiii 18 Sep 2012 12:37

aia... da!
ideea mi se pare faina... :D

ghost90 23 Sep 2012 17:02

http://www.101greatgoals.com/gvideos...hester-united/

Incredibil.Fergie sper sa mori cu arbitrii ma-tii de gat.

PS Daca mizeriile de fotbalisti cu salarii de sute de mii de euro iti provoaca scarba, performanta la handbal este cu adevarat notabila.Felicitari fetelor de la U Jolidon pentru calificarea in grupele Champions League.

Kriss_Kringle 23 Sep 2012 20:05

De toata jena arbitrul,care inainte de penalty-ul ala inexistent la care a alunecat Valencia mai de unul singur,a arbitrat destul de prost.Total nedrept rezultatul dar e tipic mizeriilor din Manchester sa castige asa.
Pe de alta parte,ma bucur ca n-a pierdut Arsenal.:D

ghost90 23 Sep 2012 20:24

Originally Posted by Kriss_Kringle:

Pe de alta parte,ma bucur ca n-a pierdut Arsenal.

Si eu.Apropo, Kriss nu stii cate suturi pe poarta a avut Manure?

Kriss_Kringle 23 Sep 2012 21:03

Pe Flashscore la statistica arata ca au avut 3 suturi pe poarta dar eu am vazut doar 1,care a si intrat in poarta(Rafael).Cum ziceam,tipic pentru ei sa dea gol din singura ocazie si sa primeasca mocangeala de 11 m dupa aia.

ghost90 23 Sep 2012 21:12

Mda.Eu stiam de doua daca il pun la socoteala si pe cel din penalty, transformat de tarfa banilor.

All times are GMT +2. The time now is 01:12.