![]() |
Cat s-o mai abureasca la Arsenal fara sa fie cat de cat aproape de un trofeu ??? Chelsea in cel mai obosit an a luat CL ,MU e ba la titlu ba in semifinalele CL ,s.a.m.d.
|
Nu i-as fi reprosat nimic daca pleca la oricare alta echipa in afara de Manure.Nu se face asa ceva!E lipsit de coloana vertebrala si onoare plecand la echipa pe care o urasc cu pasiune de cand ma uit la fotbal.
Eu ii urez sa aiba aceeasi soarta ca Hargreaves iar Nasri chiar o sa rasufle usurat pentru ca i-a luat altcineva locul ca cel mai urat jucator care a plecat de la Arsenal. |
Putea sa ajunga pentru Arsenal ceea ce este Gerrard pentru Liverpool acum.Aici se vede lipsa de caracter dintre un jucator care pune suflet acolo unde joaca si se ataseaza de tot ceea ce inseamna un club de fotbal si o tarfa masculina.Pacat, mare pacat.Mama si ce atac avea Arsenal cu Podolski si Giroud...sper sa mai scape un jucator spre Liverpool daca stii la cine ma refer :).
|
Sahin?:))
|
aaa nu, ala-i rezolvat.Se zvonea ca Walcott ar putea ajunge pe Merseyside.Arata bine de tot Liverpool.Cred ca-mi iau gandul de la Walcott ca azi l-a luat pe Oussama Assaidi, de care n-am auzit in veci.
|
no, cu cât bat clujănii sara asta?
io zâc un 2-1 pentru a noștrii. |
Originally Posted by chuckyfan:
si ai nimerit scor exact! :D eu am pierdut 10 lei la pariuri dar deh... asta e! mwe cefere |
Sunt curios daca-n retur cei de la Basel le vor da cu terenul in cap :-? !
|
Nu cred ca mai scapa CFR -ul din mana calificarea .Totusi la cum s-a jucat puteau sa mai dea si aia 4 si ai nostri vreo 3. Frumos meci ,cu atacuri meseriase dar ce aparari varza.
|
din ce am vazut, la 2-1 , cfr a mai avut 1 bara... cand am vazut bara... am zis damn life and all, astea merg in grupe... si am dat pe protestele de la universitate...
medicate... vi azi la 1 berica dupa munci? |
pronosticurile mele
Steaua bate cu 4 - 0 Dinamo face egal Vaslui Inter 0 - 2 |
kiddo, nimerisi numai un scor, cel de la vaslui :D
referitor cu meciul stelei... ekranas care sunt campioni in lituania, au jucat precum o echipa de liga a 2 de la noi... |
2-0 /0-2 /0-2 . Numai la CFR au fost 3 goluri (2-1) .
Pentru ei si calificarea lor :Massive Attack -Three http://www.youtube.com/watch?v=8uW2lucCx_8 |
Stie cineva daca astia de la Digi au scos si campionatul Italiei din grila de programe?
|
grupa e
Stuttgart Copenhagen Steaua Molde |
mda, tre' că-și cumpere fulare și mănuși:D
măcar nu-l mai văd pe cocalarul de Reghecampf cu cămașa în pantaloni. șanse de calificare ar fi, nu-i o grupă foarte complicată. |
Mareatza campioana a Europei - Chelsea a fost carpa de sters ghetele lui Falcao. Trebuia sa vina si vremea cand bula de sapun se va sparge.
|
mda, nu ma asteptam ca, chelsea sa o ia asa de grav dar asta e...
cat despre marele nostru campionat : dinamo rapid au luat bataie, vasluiu si cefere egaluri , tot asa sa o tina |
Si Pandurii au castigat...ce fac "granzii" daca astia o tin tot asa?
|
au pierdut pentru că încă nu au dat de steaua. o să se stingă pandurii, stai liniștit. 2012 e anul Stelei
|
pai ar cam trebui... ca de ceva vreme numai provincia ia titlu... mor cand vad ca titlul ajunge la un marlan care apoi nu mai baga banu in echipa respectiva. gen unirea urziceni si otelul...
|
Steaua s-a vazut ca are probleme cum da de o echipa cat de cat buna(vezi Vaslui). Cat despre Dinamo, sper macar la un loc pe podium+Cupa.:D
|
Originally Posted by Cmd93:
|
vaslui inca e echipa care NU a castigat nimic niciodata. da?
porumboiu e un fel de gigi, dar mai light ! 2-2 cu viitorul... :D |
ok, nu a castigat nimic, dar ultimele 3 sezoane vaslui a fost mereu peste echipele bucurestene terminand pe podium de fiecare data.
|
podiumul nu iti aduce absolut nimic. :D
cate aprticipari in grupele europa league are marele vaslui>? 2 parca ... asa sa nu ne cacam pe noi da? la meciul cu steaua, steaua i-a facut 60 de minute... asa arata o echipa care joaca bine? sa te domine 2/3 din meci un adversar inferior? doi la mana, in ce competitie europeana joaca vasluiu? acum? a? trei la mana, vasluiu era poate departe daca nu il vindeau pe wesley la arabi |
de acord cu tine, insa Cmd93 a zis ca s-a vazut ca Steaua are probleme cand da de o echipa cat de cat buna(vezi Vaslui), eu am vrut sa subliniez ca vaslui e o echipa buna a campionatului, care in meciul cu Steaua a fost dominata clar 60 de min, si doar norocul(sau ghinionul stelei) a facut sa castige, fara merit. Nu am nicio simpatie fata de vaslui.
|
stiu valex , stiu ca esti cu steaua ! :D
si ce ziceti? cate puncte luam cu estonia si andorrA? |
câte puncte să luăm, logic că 6. patriot până ne-o luăm de la o echipă de asta, de amatori.
dă rusescu goluri de se satură:D după cum s-a jucat până acum în liga I, clar Steaua și Pandurii se bat la titlu. Steaua, în momentul de față, și când joacă prost câștigă ( vezi meciul cu oțelul de aseară, nu-mi spuneți că a avut noroc ) cu vaslui s-a demonstrat că Steaua are nevoie de portar. mi-e cam frică cu împiedicații ăia doi de ce o să se întâmple în Europa League... |
eu cu estonia ma indoiesc... totusi echipa estoniei a ajuns sa joace baraj pentru calificare la europenele de anu asta... deci.. dar sa vedem, optimismul din mine moare ultimul.
bine ca nu mai vad personaje gen mutu sau chivu |
probabil 4 :D, avem meci greu in estonia, care apropo este peste noi in clasamentul nationalelor :))
|
mda
si cu cine vrei sa iei 3 puncte in estonia? cu lobont in poarta? |
Originally Posted by iiii:
|
frate tonka , ai uitat de Matel , salageanu , maxim
|
Nu te lua de Voiculet. Nu e jucator rau
|
pe alea 3 puncte le luam in andora, in estonia poate sa iasa orice, e meci de 1x2.
|
Pai doar salageanu e degeaba acolo. Matel e bun , alt fundas dreapta mai bun nu avem , poate doar Rapa. Papp e un fel de Sapunel , amandoi au inceput si centru si au trecut in dreapta , si nu-i bine asa chiar n-ai cum sa-ti schimbi modul de joc atat de drastic. |
nu ca ma iau de voiculet sau nu, dar nu are experienta de echipa nationala.
stai tu sa vina cei mai fitosi din vest, dalde marica lobont etc.... doi la mana , e la prima convocare, cumva daca prinde un loc de titular, sa vedem ce face... oricum , a luat de la steaua in prostie ma jur... bourcenu si tanase, doamne fereste... ma mir ca nu l-a luat si pe stanca.. :) |
batem și pe estonia. simt că în campania asta României îi va merge bine.
btw, cunoașteți vreun jucător eston care joacă la o echipă cât de cât acceptabilă? ( nu căutați acum pe net ). există vreo echipă din campionatul estoniei prin cupele europene? are estonia campionat intern? că e peste România în clasament, asta e noroc. și are doar 7 puncte peste noi. alea-s nimic. |
Pai si ce dac nu are experienta? Daca nici cu Andora nu bagi niste pusti in teren atunci cu cine? Oricum e peste Marica , parerea mea umila , Marica alearga si atat , nu stie sa finalizeze , nu stie sarii la cap , nu gandeste deloc... @chucky , cred ca are campionat intern..wtf. stiu ca-s prin Olanda cativa estonieni , si nu sunt slabi. Au si un fundas central la Metalist , aia care i-au batut pe dinamo. |
reivan... perfect de acord cu tine...acolo sa ii bagi, nu cu estonia
ceachi, de la estonieni stiu un portar, joaca la chiajna parca, dar nu-s sigur |
Da , Lepmets. E al 2-lea sau al 3-lea portar din lotul lor , nu prinde primul 11 |
despre estonia , ideea e ca au jucat baraj, nu mai stiu cine i-a scos dar ideea e ca au ajuns pana acolo... noi nu!
dar cum am mai zis, sunt optimist. sper sa luam 6 puncte. oricum eu astept cu mare interes meciurile cu ungaria :D |
`tu-le mama lor de unguri. Cred ca ala o sa fie singuru meci la care ma bucur sincer daca batem si nu-mi pasa cine a dat gol sau cum a jucat echipa.
|
:)) tre' să le rupem fâșu la unguri. și ei au primul meci cu andorra. bine ar prinde o surpriză:D
|
eu sigur sigur o sa merg pe national arena cand jucam cu unguria, sa vezi ce o sa iasa
eu la tragerea la sorti de zielle trecute de la europa league , ma rugam sa picam cu videoton, dar deh, ne-a picat d-zeu cu molde, dar e ok.. la meciul cu ujpest de acum ceva ani, la sud, si eu tineam banneru ala cu celebrul banc. |
Originally Posted by Valex:
"Vaslui e una dintre cele mai bune echipe de la noi"...ai spus acelasi lucru ca si mine..e una dintre cele mai bune, nu e cea mai buna. Si nu s-a vazut ca are probleme?..Recunosc ca nu am vazut foarte mult din meci, insa am vazut un rezumat mai amplu. Steaua are 2 mari probleme: portarii si faptul ca nu marcheaza din ocaziile pe care le au, are nevoie de 6-7 ocazii ca sa dea un gol sau in cel mai bun caz 2 goluri. Si mai e inca o chestie..dupa ce primesc gol parca sunt blocati, nu mai reusesc nimic (vezi Trnava, Vaslui, chiar si Otelul). Cand spun ca nu reusesc nimic, ma refer la tabela. |
frate ghost,
imi pare rau cand aud ce se intampla la U. Sper sa rezolvati odata problema, si sa stirpiti raul ala numit prodanca din ideea clubului etalon al Clujului. |
Chelsea offers $70M +Torres for Falcao. Atletico rejects the offer, they only want the $70M.
|
v-am spus că-i batem pe eschimoși? v-am spus?
v-ați îndoit de puterea mea de a prevedea viitorul:D prevăd că o să ne chinuim cu andorra, dar o să-i batem. |
All times are GMT +2. The time now is 22:56. |