![]() |
Originally Posted by BeNnY:
hmmm, din pacate iar deviem de la subiect dar agresivitatea ta este de necontrolat :w00t: versurile pe care leam scris la semnatura nu ar trebui uitate si ar trebui respectate, fara idiotzi care cenzureaza tot ce se poate din melodia jos cenzura cele mai reprezentative versuri sunt primele doua, parerea mea si de asta le-am scris. vad ca nu te lasi deloc benny... :lol: |
Originally Posted by Demona:
cine e, sau mai bine ce e in poza aia? :shock: |
cineva cu o masca klumea
|
In poza respectiva e raptor cu o masca de lut pe fata :)
Damn raptor! De data asta te-ai intrecut pe tine insuti! |
cine a facut masca? tot el?
|
Cred ca da
|
:D Noroc cu oglinda... :D ...look at me now-i'm a star...trust me,a durut sa dau jos chestia aia....
|
totusi dc ti-ai pus masca aia?
|
Ca sa fie sexy.
|
Originally Posted by BeNnY:
vai shi ce sexy era......daca nu eram baiat ma dadeam la el!! :love: :lol: :lol: :lol: |
Fara chestii din astea! :x Desi...te pomenesti ca ar merge si la fete treaba asta...hmmm :hmm:
|
Hello there my Lord of the Rings fans. I hope we will get to talk about something really exciting.
|
Hello there.
Flancul 'lordist' al CineMagiei se intareste cu o noua fana. Goody! |
as vrea sa o intreb ceva pe noul nostru membru: cine este totusi personajul tau favorit? Arwen sau galadriel?
|
Galadriel, evident...
|
Originally Posted by Galadriel_queen:
shi atunci dc la celelalte topicuri spuneai ca arwen e cea mai tare-n clantza? |
Uita-te la celelalte topicuri si o sa afli... :happy: Nu te lasi, totusi, nu? :P
|
Originally Posted by Galadriel_queen:
Welcome! Enjoy the pride of LOTR! |
Bai distrus-o ce pula mea tot comentezi tu aiurea ma? Macar stii ce e un moderator?
|
LadyEowyin si BeNny, va rog sa va calmati!
Daca nu va puteti abtine, o sa sterg mesajele voastre, atat de "amabile". |
All times are GMT +2. The time now is 15:07. |