Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Fanatic (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=243)
-   -   The miracle i call "Lord Of The Rings" (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=82255)

Ionutz55 11 Jun 2004 19:11

Originally Posted by BeNnY:

Originally Posted by Ionutz55:

din pacate, dar poate dupa ce intram in ue toate chestile astea vor disparea :x

Parca intram in UE doar cu numele si intrebarea era daca emigrand in masa gasim o solutie?

P.S. DE CE DRACU AI SEMNATURA AIA URIASA??? MAI E SI ROSIE!!! :x :x :x Fa-o mai mica sau scoate-o! Probabil c-ai scris asa mare ca sa compensezi altceva care e mic :hmm: :x :hmm:

hmmm, din pacate iar deviem de la subiect dar agresivitatea ta este de necontrolat :w00t:
versurile pe care leam scris la semnatura nu ar trebui uitate si ar trebui respectate, fara idiotzi care cenzureaza tot ce se poate
din melodia jos cenzura cele mai reprezentative versuri sunt primele doua, parerea mea si de asta le-am scris.
vad ca nu te lasi deloc benny... :lol:

Sm�agol-Gollum 11 Jun 2004 21:17

Originally Posted by Demona:

Nah gata copii...haidetzi sa vedetzi ce face un adevarat fan LOTR. Iar in discutzia de azi il avem pe raptor. Artist mare acest baiat dupa cum ne-am dat totzi seama...

Take a look at what HE DID...By the way...el este cel care poarta onorabila opera. Din "surse", am aflat ca "chestia" e facuta din lut, a fost aplicata pe viu...durerosa a fost la aplicarea la pleoape shi greu a fost sa-l scotzi din urechi...cat despre experientza...raptor declara..."a fost stranie..." Shi un advertisment pentru amatori, venita de la artistul insushi: se desprinde greu.nu incercati fara acordul parintilor"

Heare that people?

Romanian Orc

cine e, sau mai bine ce e in poza aia? :shock:

Ionutz55 11 Jun 2004 21:25

cineva cu o masca klumea

BeNnY 11 Jun 2004 23:31

In poza respectiva e raptor cu o masca de lut pe fata :)

Damn raptor! De data asta te-ai intrecut pe tine insuti!

Sm�agol-Gollum 11 Jun 2004 23:56

cine a facut masca? tot el?

BeNnY 12 Jun 2004 00:08

Cred ca da

raptor 12 Jun 2004 10:57

:D Noroc cu oglinda... :D ...look at me now-i'm a star...trust me,a durut sa dau jos chestia aia....

Sm�agol-Gollum 12 Jun 2004 21:09

totusi dc ti-ai pus masca aia?

BeNnY 12 Jun 2004 21:20

Ca sa fie sexy.

Sm�agol-Gollum 12 Jun 2004 21:28

Originally Posted by BeNnY:

Ca sa fie sexy.

vai shi ce sexy era......daca nu eram baiat ma dadeam la el!! :love: :lol: :lol: :lol:

raptor 13 Jun 2004 20:52

Fara chestii din astea! :x Desi...te pomenesti ca ar merge si la fete treaba asta...hmmm :hmm:

Galadriel_queen 14 Jun 2004 16:14

Hello there my Lord of the Rings fans. I hope we will get to talk about something really exciting.

raptor 14 Jun 2004 21:08

Hello there.
Flancul 'lordist' al CineMagiei se intareste cu o noua fana.
Goody!

Sm�agol-Gollum 14 Jun 2004 22:00

as vrea sa o intreb ceva pe noul nostru membru: cine este totusi personajul tau favorit? Arwen sau galadriel?

Galadriel_queen 14 Jun 2004 22:22

Galadriel, evident...

Sm�agol-Gollum 14 Jun 2004 22:28

Originally Posted by Galadriel_queen:

Galadriel, evident...

shi atunci dc la celelalte topicuri spuneai ca arwen e cea mai tare-n clantza?

Galadriel_queen 14 Jun 2004 22:37

Uita-te la celelalte topicuri si o sa afli... :happy: Nu te lasi, totusi, nu? :P

LadyEowyin 15 Jun 2004 07:08

Originally Posted by Galadriel_queen:

Hello there my Lord of the Rings fans. I hope we will get to talk about something really exciting.

we hope that 2. ai grija ca sunt niste copii prosti - ogto si benny care se cred moderatori pe aici. Ignora-i!
Welcome! Enjoy the pride of LOTR!

BeNnY 15 Jun 2004 09:51

Bai distrus-o ce pula mea tot comentezi tu aiurea ma? Macar stii ce e un moderator?

emanuel 15 Jun 2004 12:02

LadyEowyin si BeNny, va rog sa va calmati!
Daca nu va puteti abtine, o sa sterg mesajele voastre, atat de "amabile".

All times are GMT +2. The time now is 15:07.