![]() |
tare poza ta ipu :))
|
faina anaemona
|
Da da, stiu si eu ca e faina anaemona. :>
|
Mersi Cham. :">
SoX, vorbim despre poze :| Revenind la topic: In joaca... ![]() |
Originally Posted by copila_satanista:
Mulțumesc, copila! N-ați avut niciodată senzația că într-un meci terenul parcă ar fi înclinat, iar balonul parcă ar fi atras de buturile uneia dintre echipe, ca prin efectul gravitației? Ei bine, fotografia de mai sus oferă explicația, corectând înclinația planului orizontal. (Glumesc. Poza este mincinoasă - de fapt, echipa în roșu a câștigat cu scorul de 101 la 7!) |
Undercover Style
![]() |
Frumoase flori Sox, da puteai sa intorci si tu Tuborgu ala pe-o parte :))
|
De ce? Ti-am deschis apetitul? :> pentru flori? :))
|
Ba Sox nu mai rupe flori salbatice ! :( Pozeaza-le si lasa-le unde sunt ca sa ne bucuram si noi de ele cand trecem pe-acolo ;)
|
Meh, e surprinzator ca aparatul meu inca mai e in viata...
![]() Asta e cu telefonul facuta: ![]() |
One photo of the day, Buty!
P.S. Daca ar citi vave postul asta si-ar da demisia din functia de moderator. :) |
Originally Posted by SoX:
One photo, cu doua aparate diferite :P. Si asa nu am nicio poza worth posting ;). |
Earth can you hear me?!?
![]() Poza e inca calda. Mai mult de atat nu s-a putut... |
Originally Posted by SoX:
Mai sa fie!!! Esti cumva intr-o naveta spatiala?!? SoX broadcasting... "Earth can you hear me?!?" :) Faina foto :) |
Si eu vad acum acelasi lucru :). Pacat ca, cu aparatul meu iese doar un punct galben.
|
Originally Posted by SoricicaMov:
Sunt pe-aproape. Stau la etajul 5 :)) E facuta cu o camera cu zoom de 12X. |
Sori, frumoase ca intotdeauna ultimele tale poze :-*
Nice moon, SoX :) Love happens cont... ![]() |
Noi doi si ceilalti
![]() P.S. Pentru cei care sunt deranjati de pozele cu flori promit ca v-a fi ultima pe care o postez. |
Originally Posted by anaemona:
Sunt de-a dreptul supranatural de frumoase. :-O Her eye can penetrate things. B-) |
![]() Luuuuungă... |
Originally Posted by SoricicaMov:
*envy |
Go Deep
![]() |
SoX,ultima imagine,ai putea sa povestesti mai mult, ce-i asta, unde, cum , e ..curios :)
|
ce-i asta? -> salina, fost adapost in vreme de razboi, "frigider pentru fabrica de branzeturi"
unde -> Turda cum e ? -> turistica, amenajata modern, impresionanta, rece, experienta unica |
Apus deasupra oceanului .
![]() |
multumesc pentru explicatie,
am cautat niste informatie despre locul asta, si pare un loc frumos de vizitat. |
I am here to serve!
|
SoricicaMov la-naltime ca de obicei cu ultimele 3 dar "If i were a painter" e uluitoare.
SoX, bine observata ideea din titlu, schimba radical perceptia, si inspirat si alb-negrul. A mea e o tentativa abstracta, am ales-o pt cromatica; titlul ca de obicie nu stiu sa-i dau... probabil de proasta ce-i... :)) ![]() |
Multumesc, Federico :)
A ta fotografie nu e proasta deloc, ma duce cu gandul la o poveste despre luna ca o mamaliga ce a fost muscata de un varcolac si apoi a cazut din cer intr-o mlastina sinistra, un viteaz s-a aventurat intr-o zi si a salvat luna din apele intunecate pentru ca aceasta sa i se arate apoi cu adevarata sa fata, aceea a unei domnite fragede si iubitoare (daca scriu ca era si "aburinda" chiar ca trecem in alt registru :))) SoX, Go Deep imi place :) I-am putea atasa si ei o povestioara SF ;) |
Mersi pentru aprecieri, Federico. Daca te referi la poza "Noi doi si ceilalti", pe mine ma duce cu gandul la o fotografie facuta unui grup urias de evrei dintr-un lagar nazist accentuat si de papadiile "ciunte" din jurul celor doua din cadrul principal fiind percepute ca evrei subnutriti si schiloditi. De fapt titlul s-a vrut a fi un raspuns la intrebarea "Cati ati mai ramas in lagar"?
@Shory, si eu m-am gandit la acelasi lucru cand am facut poza, de fapt ma suprins placut acea abordare SF-istica din locul respectic. |
Rise of Darkness
![]() |
![]() |
To the rivers of milk and honey
![]() |
|
Vrei sa ne dai martz ? :-?
|
Am jucat o singura data Table :)
Daca e sa va dau, io va dau Miercuri :D |
interesantă vizual poza SoricicăiMov,bune bune perspectivele .
și dacă tot texture, mă împart și eu : ![]() |
ori un căpșor de țestoasă :D
![]() |
Originally Posted by gropitse:
|
Shory debordeaza de imaginatie, nimic nou sub soare...:P
|
Cu realitatea sta mai prost. In rest...
http://www.youtube.com/watch?v=tbZDjnWtK1A |
Shory, nu ne mai chinui ! Zi-ne daca esti pro ... pozele tale sunt faine peste orice limita a bunui simt :P U make the rest of us look cheap :-S
|
Windom... :-* :-* :-* You know how to Unleash The Carnivore (Devourment) >:)
Judex, singurul motiv pentru care nu m-am abonat la realitatea ta este ca noi doi nu vorbim aceeasi limba, eu nu sufar de coprolalie, in rest... toate bune :) Chambord, I wish! Dar mai am multe upgrade-uri de facut. Multumesc oricum! :"> :) :-* |
Si de-aia traiesti in ipocrizia detaliului prefabricat? :D
|
Iti raspund in doi peri si la obiect: decat un Jurrasic Park mai bine un dinozaur imaginat de un maestru origami
|
Cu asta pacalesti doar perceptia semidoctilor vizuali. Maestria vine din detaliul care abia se simte, din sublimul picaturii din ocean, din insesizabilul sesizat pe-ascuns blablabla. :D
Incearca si planuri mai largi, asta voiam sa spun. :P |
Uite bre ca nu degeaba si-a spus Judex! Asta a fost un compliment bumerang. De la mine pentru tine si inapoi la mine :P Dar menit sa te atinga :)
|
Originally Posted by Judex:
Sa-mi bag * daca omu asta nu e absolut ENCICLOPEDIC ! =D> O) |
@Shobo
M-ai atins, m-am excitat.* Mi-ar placea sa vad fotografii facute de tine pe un santier. Vorbesc serios acum. ;) *observi ce finut sunt - coprolaliu cum sunt, daca nu era vorba de tine formulam altfel. :P |
...
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:11. |