![]() |
Pe forum pare mai gingasä si relativ timidä, dar în realitate e o gagicä de viatä, dezghetatä, energicä, vitalä, sigurä pe sine, truly great company.
|
ma tem k ai inkis jocu... :lol:
hai sa zic totush, k e pakt: e notoriu k nea pitbull face pt fiekre, din orice intimplare, fabule evoktoare & poezele impaciuitoare :) |
e autorul singurei dietetice cool ce o cunosc.
|
e un tip f cool asha k n-are nevoie d nicio dietetik 8)
|
el face trafic, dragomara pleak, tv marx minte cu nerushinare
(Incheiat citatul) |
... iar pitbull is fishing for compliments ;)
ps plus k trishezi - era vba sa scrii cva d bine numai dspr mine! |
parafrazandu-l pe sir paul smith, as spune despre als ca e "cool with a twist"
adik asa ceva: 8) :w00t: |
monsieur Pitbull a stat in fata mea la ÉCU ( L'Estate d'Inverno/ The Summer in Winter ) si arunca priviri acide cu tipul de langa mine(implicit din spatele lui-nu-i cunosc numele-shame on me). privirile acide se refereau la domnisoara (al carei nume iar nu il stiu) careia nu ii mai tacea gura la discutia de dupa film. fraza care mi-a ramas in minte in timp ce ea nu intelegea esenta filmului si intrase in polemici de genul "inainte de sex este preludiu" (fraza la care catalin leescu intreaba:"domnisoara, dumneavoatrsa v-ati prins despre ce e vb in film?"-genial) ii apartine tipului de langa mine si din spatele lui pitbull: "data viitoare nu o mai invitam, clar!"...:)
|
Lady B. este o Lady (de categorie A.!) care se cuvine sä afle:
- Domnisoara cu pricina era vestita Irene Marlyne Monroe (aka IMM) - vezi "Vreau sä stiu > Vreau sa fiu actrita") - Tipul care a zis "Data viitoare nu o mai invitäm, clar!" era StefanDo. - Aici scriem despre persoana aflatä IMEDIAT deasupra, nu la trei etaje mai sus. Aceeasi Lady B. este o persoanä cäreia i se solicitä sä spunä cum se poate sä-l idenifice vizual pe Monsieur Pitbull, dar nu si pe Mister StefanDo. ...si e invitatä sä observe jongleriile lui Monsieur Pitbull pentru a conversa aici rämânând on-topic. ;) |
lui pitbull ii place sa auda kestii de bine despre el pt k scrie atat de des pe acest topic! :happy:
|
nu-l stiu pe omul asta
=)))))) (despre mesajele anterioare si ale celui de sus) |
Supastar mi-a spus cândva "vezi cä am onoare, domnule"?
A fost un moment foarte agreabil. (Sau, poate, lui Pitbull îi place chiar mai mult sä spunä something nice-uri despre altii - când e cazul! Si, dupä cum Supi tocmai a constatat, e cazul foarte des!) L.E. Films4all mi-a luat-o înainte. E un tip de caracter si plin de entuziasm. |
.
Un caine rau. (In sensul bun al cuvantului, adica.. musca... spre binele prostimii)
|
un guru?!?!?
|
o lady?!?!?!?
|
a SIN(City)ner? :)
|
o Mandalayana? :w00t: :love: (putem s-o tinem pana imbatranim asa, hai sa trecem si la alt gen de intrebari 8) )
|
intr-adevar mi s-au epuizat toate indiciile. sunt novice ce sa-i faci. despre films4all nu stiu nimic. adevarul doare. :))
|
despre Lady B. probabil ar trebui sa stiu ca e o lady in toata puterea cuvantului si ca iubeste catelusii si pisicutele. Este o fata cu picioarele pe pamant mereu dispusa sa sara in ajutor. Ii place sa citeasca si sa se uite la filme. :)
Genul asta de adevar nu doare. :P |
He gives out films four all the people to see :happy:
(no, zîceþi, acu' :P ) |
Desi cuantumurile lui de inteligentä si caracter sunt foate ridicate, reuseste sä le mentinä într-un echilibru stabil.
|
@planmaker
un prieten in care te poti baza, un om inteligent, un planmaker desavarsit ( cu toate ca el nu stie asta :sleep: ). |
Este un polemist grozav si stie sa aduca valoare celor spuse de el si de ceilalti chiar si atunci cand spune sau citeste aberatii. Un maestru al retoricii :P
|
o tipa cool, care are gusturi misto. si asta e suficient ;)
|
O domnisoara transanta, cu care genul feminin se mandreste pt ca stie sa-si apere cauzele/ideile si atunci cand o face pare ca e imbracata intr-o armura de fier.
:D |
Are destula rabdare sa scrie povesti dupa temele date pe "Atelierul de scenaristica", in rest pare a fi o tipa cool cu gusturi misto :P
|
e visator si aspirant....
si intr-o zi viata se va desfasura conform unui scenariu scris de el.... :D |
ingenuua, ludica, feminina...o tipa de care as putea sa ma indragostesc
ps. salutari din olanda ;) ( jointul asta il fumez cu gandul la tine) |
Silver, taci ca imi ploua-n gura....
Argint viu si extrem de energic in compozitia lui, dar stabil si robust pe dinafara, ca un mit :) |
No matter what, uneori are umor.
|
persoana care face mai mult decat ii sta in puteri ca sa iti dea o mana de ajutor. persoana pe care nu te poti supara indiferent ce-ar face si care nu iti poarta pica pentru micile ironii si rautati d'enfant terrible.
|
Este un punct de echilibru pe acest forum, pentru ca nu intra in conflicte, ci, din contra, mai degraba le aplaneaza.
PS Si, fratilor, face niste clatite buuune de-ti vine sa-ti bati copiii! =)) |
(ca sa continui in acelas stil :P) este un stalp de rezistenta al forumului, face fata foarte onorabil oricarui fel de discutie, este spontana si corecta.
PS this post is approved by senor Bale ![]() |
Originally Posted by corinka:
Eu? Pe bune? :-O ps. cum sunt off topic, nu ma luati in considerare. las locul celor care o cunosc mai bine pe M. ;) |
Era o gluma. Iata primul mesaj din acest thread: http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=86674 :)) Scuze de offtopic, continuati de la Miercuri. |
@klein
are un fel de umor pe care nu pot sa-l descriu, dar e asa de "cool" si mereu da bine pe forum @ miercuri finutza...echilibrata...si nu se teme de filmele horror :D |
Cinemania e un uzer fara fitze.Imi place ca e deschis si fara prejudecati :)
Miercuri are aceeasi pasiune ca si mine pt True blood si Bill si asta e suficient . ;) |
pe Klein tre' s-o iei de nevasta: e desteapta, gateste bine, scrie bine, e artista... i mean it, people
|
eu nu vreau sa ma marit, dar mersi oricum pt petzit. :)
Europe : pur si simplu mon ame soeur. nu am decat complimente. Ps. va rog ignorati-ma pt turul urmator. luati-il pe Cinemania la complimentat. |
mie imi place de a.l.s ca-i generalist,ca Langlois,asea.
|
imi place de serghei pen' ca-i place a.l.s.
imi place a.l.s. pen' ca-i plac filmele mele (si rade la ele). imi place de klein si europe_east ca fac poze frumoase. si sunt suflete pereche (intre ele si uneori si cu mine - intre doua nu te ploua). imi place de cinemania fara motiv (clar). nu-mi place in mod special de mine asa ca ignorati-ma next round, dar, ca sa nu moara jocul propun sa scrie despre el cineva care se admira (sincer). pliz. |
Originally Posted by jactati:
imi place ca avem cateva gusturi comune. ba chiar chiar mai multe, numai ca sunt nedezvaluite. inca. PS: ma repet, va rog sa ma ignorati. Intr-un fel e vina mea ca iar m-am bagat in seama, dar am tinut neaparat sa spun ceva nice about Jactati |
Scuzati-ma, nu mai stiu despre cine sa spun de bine, ca nimeni nu vrea asta... :(
Asa ca o sa spun despre toata lumea ca e minunata si ca ma bucur ca am venit pe forumul vostru (Pe mine va rog sa ma sariti!) |
E o novicä de calitate - si care stie sä deceleze calitatea în lumea din jur! :)
Gata, te-am särit! Am o rugäminte: dacä tot postäm aici, haideti sä respectäm trei reguli ale acestui topic: - sä retinem cä se intituleazä "Say something nice about the person above you", nu "...about all the persons you like on this forum"; - sä nu-l rupem cu "pe mine vä rog sä mä säriti"; cine nu vrea complimente, sä nu posteze (ce tie nu-ti place, altuia nu face - chiar si când e vorba de "say something nice"...) - sä evitäm jocurile de ting-tong (sau... äla de câmp ;) ) cu drägäläsenii reciproce; cine a postat, si apoi e gratulat, sä nu se repeadä sä-si pupe numaidecât pe crestet admiratorul cu un nou comentariu; bunele sentimente sunt implicite. |
staincusca/latrasinumusca...
topicul asta imi aminteste de reclama aia gretoasa cu limbi si coca-cola. numa ca voi n-aveti coca-cola. sau aveti? |
Originally Posted by djinjis:
|
Ce are frumos profilul celui de mai sus? Forum Game!
Sper sa va placa thread-ul, avand in vedere ca eu sunt primul si nu am pe nimeni deasupra mea, va las pe voi sa incepeti!
- no double post! Have fun :) |
asta arata a plictiseala .Dar ok :
Profilul celui de mai sus ,are draci pe el cateodata, si are mult rosu pe nas.B-) |
Am avut acum câtiva ani un topic aici: "Say something nice about the person above you" - e pe undeva pe paginile din dos.
Dar, cum "au trecut ani / si viata s-a schimbat"... Let's go anew: Tigrul albastru - awesome turn-on! :D |
Unlikely Messiah - atata falsa modestie... :D
|
All times are GMT +2. The time now is 17:52. |