![]() |
Originally Posted by vave:
Si e Kylie cu Slow :(( So sensual!!! :(( |
ok :D
prima proba din aceasta seeaaraaa (parca as fi Dan Negru =)) ) Cand ati facut-o prima data? cum? unde? :) o sa incep eu, ca sa nu ziceti ca's carcotas A fost ceva spontan, total neasteptat, dar binevenit. Pe undeva prin Valcea, la o ruda in vizita :D, if you want more details, use MASTERCARD :)) chiar nimeni? :-w chiar asa pudici? :-O |
Sory, scoate fontul verdana si scrie in cel standard, pls. De aceea nu merg linkurile, pt ca integreaza [/font] in url-ul piesei
|
Originally Posted by Chambord:
Ok, ma dezbrac de Verdana :)) |
... and uuuu we love what we see :P
|
:-* And because I know that you like it hot ;) ... http://www.youtube.com/watch?v=WQIvhotZSUw |
B-) chilli hot :)
|
Originally Posted by Gospin:
asa de pudici? :-O |
Fetele ?!
|
nice :)
ce se intampla? a dat rusinea in voi ? =)) |
Mi se pare totusi delicat sa vorbesti despre ceva atat de intim si de special. Cele mai frumoase momente din viata le pastrez sub o cheitza de argint in inima :P si nu vorbesc despre ele. Primul sarut, primul sex, prima oara cand ai plans privind un apus de soare pe o stanca de munte, etc, etc ... i love this memories too much to spoil them by words ... si oricum n-a fost ceva atat de aventuros ca la vave (locatia: pat ... si tremuram ca varga). Daca mi-ar fi spus sa mergem pe malul apei sau in padure sau ceva de genul ... as fi fugit mancand pamantul =)) ... i'm some man, ha ? :))
|
Haideti mai bine sa ne apucam de sexu ala ca iar ne-apuca miezu noptii ne****ti :))
Si dupa aia povestim cum a fost, daca tot insista Gospin :P |
yeah, i'm good right ?:D nu degeaba m-am uitat la Bela Tarr recently :)) |
ok, acu vine partea cand ar trebui sa ne dezbracam, nu ? :)) |
Da, e mai fain asa, sa jonglezi cu frazele dar sa dezvalui putine, asta o sa tina topicul erect, nu confesiunile ce l-ar blegi de tot
|
Lipseste maharul de Judex :)
|
Nu esti inca dezbracat?!? Pai ce astepti: sa venim noi sa o facem pentru tine?!? Mai mai mai... |
i got a confession ... i met a cougar when i was in Athens . : ) Teaching Yoga made her look like 25 or something
|
Si filipineza X(
Where IS she ? |
Originally Posted by hellsteed:
O sa scoata el capul imediat de unde il are varat si o sa impratie replici cu generozitate |
All times are GMT +2. The time now is 22:59. |