![]() |
Deci e prea de tot. Imi pica semnalul, imi pica netul, imi pica cinemagia. Mai tre sa pice curentul si sunt fucking happy.
|
Mai sunteti?
|
Still living... :D
|
Sunt si eu, asteptand minunile mamei Omida...:(
|
Mama Omida e in vacanta :P.
Mai sunt doua sperante pentru IB si exista posibilitatea ca Avatar sa plece empty handed :). |
Wouldn't that be somethin' ? >:)
|
Eu tot nu stiu daca vreau sa plece Avatar empty handed, mai bine cu Glob si fara Oscar, iar regula asta se aplica aproape intodeauna.
|
Pai Avatar merita niste Oscaruri tehnice.
|
Da, se subintelege, ma refer la categoriile mari.
|
Hai Quentin!!
|
Mdah.
Let him have it. Vedem noi how they'll settle their accounts in februarie. |
Asta ca sa nu plece cu mana goala? Deci Reitman a luat la scenariu, Cameron la regie, poate ca ia si Quentin la best drama. Doamne-ajuta!
|
De fapt, ca sa fie toata lumea happy, The Hurt Locker va lua pentru best drama.
|
Ca sa iasa o salata buna... :))
|
Sa vedem, sa vedem. Globul e un fel de premiu de consolare. Avatar merita cel mult un premiu de consolare. Iar IB merita categoric mai mult, dar totusi nu-l vad luand un Oscar si parca nici Glob. :( Pur si simplu, nu e genul lor.
|
Glee!!
|
WTF, mai putin si nimeresc mai multe la TV decat filme :)):)). Inglourious Basterds are asigurate nominalizarile la Best Supporting Actor, Original Screenplay, Best Picture si poate chiar si Best Director...daca nominalizarile se si fructifica....hmpf, greu de crezut. Ii dau cele mai mari sanse de a castiga la Best Supporting si Original Screenplay.
|
Cand a zis de Mike Tyson in cel mai challenging role, credeam ca se refera la interpretarea cantecului In the Air Tonight :P.
EDIT: 500 sau Hangover |
I don't hate on The Hangover, ba chiar ma bucur ca am scapat de the overpretentious indie comedy de care ma temeam.
|
Si ai dat peste o comedie overrated :)) :)).
|
All times are GMT +2. The time now is 08:49. |