![]() |
Originally Posted by ghost90:
Cluj |
No ca suntem colegi,cu infima diferenta ca sunt doar in anul 2 :)
|
Stoma sau MG? |
Stoma :D
|
:)) Bafta la examene .Nu stiu cum este la voi dar anu 2 la noi a fost cel mai usor pana acum. |
Am o restanta da' is la buget...deocamdata oricum :D
|
|
Rapture, foarte foarte frumoase desenele... :) Sa mai postezi cateva - imi mai relaxez si eu celulele cu con si cu bastonas :D
|
As posta si eu dar din pacate n-am cum ca nu am scanner si nici cu ce sa pozez desenele.Nici nu am mai avut timp sa desenez in ultimul timp,de fapt sa reinvat sa desenez:))
|
Multumesc, Anna. :)
Ceva nou : ![]() |
M-am gandit sa postez ultimul desen poate reinvie topicul asta daca isi mai face cineva curaj sa-si arate desenele.
Original ![]() Digital painting Replica ![]() Schitat si facut in acrilice dupa.A iesit mai deschis pentru ca tineam poza originala marita tot timpul si se deschideau culorile ca sa nu mai zic ca tubul de alb mi s-a terminat si n-am cum sa-l fac mai intunecat deocamdata. Originalul nu e al meu si nici nu stiu al cui e,ca i-as da un big up pe deviantart. |
nicely done!!! ochiometric sau cu cadrane?
|
Totul e din ochi.:P
Cand mai fac rost de un tub de alb cred ca-l fac mai intunecat ca originalul. Pentru un incepator in pictura eu zic ca mi-a iesit foarte bine.In afara de asta am mai facut vreo 3 picturi,tot cu supereroi.As putea sa le postez si pe alea. |
![]() La asta am trisat pentru ca pierdusem deja o ora la un desen unde nu puteam sa imbin cum trebuie culorile si pierdeam timpul asa ca am luat foaia,am pus-o pe ecranul de la laptop si am tras conturul fetei si al corpului dupa care am inceput sa adaug detaliile si sa-l pictez.Am stat 5 ore ca sa-l termin,pana am inceput sa prind care-i treaba cu imbinatul.As zice ca seamana cam 80% cu originalul. |
a iesit chiar bine Kriss !!! Keep going ;)
|
Ce a inceput ca un simplu exercitiu de facut umbre,mai exact mapping in engleza,s-a transformat in asta. M-am mirat ca a iesit asa de bine si nici macar n-am masurat din creion.
Cu ocazia asta mi-am dezvaluit si identitatea pe aici.Damn,now everybody knows I'm Batman!X( ![]() |
De Niro in Godfather II.In afara de cateva schimbari minore la maxilar fata de poza originala eu sunt multumit de rezultatul final.
![]() |
God damn it, boy! u really want to impress girls :P
Ti-a iesit nemaipomenit, imi plac cutele vestonului si cuta de pe pleoapa dreapta, la stanga nu pare naturala. Mana aia nu e cam...manuta?:-? in rest, seems perfect :D |
Originally Posted by Pepper:
![]() Te las pe tine sa decizi,pozitia nu e exact la fel ca in poza originala dar eu zic ca in proportie de 80-85% a iesit cam la fel.N-as mai vrea sa mai corectez anumite lucruri pentru ca mi-e frica sa nu-l stric de tot si sa las urme. Oricum asta a fost un fel de experiment sa vad daca-mi ies still-uri din filme.Eu unul sunt multumit si in curand o sa mai urmeze scene din filme celebre pe care vreau sa le fac numai in creion.Cu putin noroc poate reusesc sa vand cateva din ele daca ies cum trebuie.:P |
K-K, fata ti-a iesit foarte bine, mina mai putin, dar e o pozitie destul de dificila. Ar mai fi luminile si umbrele, chiar daca desenul tau urmareste portiunile mai intunecate si mai luminoase ale fetei, totusi lipseste luminozitatea aia din poza intitiala. Dar, eu zic ca inceputul e excelent si pina la urma o sa-ti iasa ce vrei.
|
All times are GMT +2. The time now is 11:08. |