![]() |
Normal ca nu iese Oprescu. Este doar iepurele lui Base.
|
Originally Posted by Judex:
scuze, dar vin după Happy Accidents (2000), deci cred orice.:P |
Am vazut Happu Accidents. ;)
Nu te contrazice cu mine pe teme politice, Drago. :D |
Originally Posted by Judex:
Oprescu e iepurasul P.S.D.-ului. Iar umbrela e a mea! Apropo, tot anul am stat la îndoialä - da' stiti ce m-a convins, totusi, sä-l votez pe Bäse? Exclusiv atacurile contra lui - prin felul cum erau formulate, si prin indivizii care le debitau. |
Exit Poll:
1. Băsescu 32,8%, 2. Geoană 31,7%, 3. Antonescu 21,8% Traian Băsescu şi Mircea Geaonă se vor confrunta în turul doi al alegerilor prezidenţiale, de pe 6 decembrie, potrivit rezlutatelor exit-poll-urilor care a înregistrat preferinţele românilor la ieşirea de la urne până la ora 19.00. |
Interesant cum cei de pe Realitatea prezentau o imagine impartita in 3, cu principalii candidati, cat timp a vorbit Basescu, si imediat ce Geoana a inceput sa vorbeasca imaginile cu ceilalti doi au fost inlaturate si s-au concentrat doar pe Geoana.
|
M-am spart de râs săpt trecută când am trecut prin Valul lui Traian, şi pe stâlpi alternau mesajele electorale:
"Votaţi Traian Băseasu pentru că e de-al nostru" cu "E de-al nostru, dar ce-a făcut el pentru noi?". =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) |
Originally Posted by Liviu-:
E, acum sä vedem: îl votäm pe Prostänac, ca sä ne conducä Mitrea, Nästase si Hrebenciuc, din umbra lu' Tätuka Ilici...? |
Originally Posted by Pitbull:
|
Prostănacu fiind?! :-O
|
Originally Posted by Pitbull:
|
Originally Posted by Dragomara:
|
ok, îl întreb, da zi-i să-şi facă cont pe CineMagia, până fac io baie.:P
şi parcă n-ar sta în spatele fiecărui demnitar o armată de interesaţi care au avut grijă ca alte armate de proşti să-l voteze?! ;) io, şi 90% dintre localnicii cu care-am discutat nu-l mai vrem pe Băse, cu toate că e de-al nostru. X( n-ar mai fi!:"> |
detest psd ca de altfel orice formatiune politica romaneasca importanta, dar concluzille mele ar fi urmatoarele:
1. Predictia mea ar fi ca Basescu a pierdut alegerile (se va vedea in turul 2), pentru ca si-a creat incet si sigur imaginea de ilustru gurist, cu slabe realizari specifice functiei sale constitutiuonale (a se citi aproape inexistente) si subtil ocrotitor de interese dubioase unor camarile. Votul in turul 2 va fi anti- Basescu, cum a fost si in turul 1, adica B va pierde la diferenta foarte mare. 2. Prezenta si raspunsul DA la referendum reprezinta totusi, dincolo de motivele pe care Basescu le-a avut sau nu sa il propuna, reprezinta meritata palma a unui electorat parca mai viguros ca alteori, data unei clase politice execrabile. Nu ii voi vota sub nici o forma, dar macar amarul va fi mai putin acut decat daca ar castiga bandele de pseudocapitalisti pdl-isti. 3. PSD e o gasca sinistra. Dar e singura gasca din Romania ce a putut, furand cu toate mainile, face o (semi) autostrada in eterna si fascinanta Romanie. Ailalti au furat fara sa faca cine stie ce. Doar borduri duble, te uitai pe strata si te apuca plansul. Raman la convingerea ca romanii sunt mai performanti pe scena mondiala sub un lider autoritar si luminat, ei nu au democratia in sange si nici nu prea sunt dispusi/ capabili sa o invete. De aceea cred ca solutia unei republici prezidentiale este cea care ne trebuie in momentul de fata. Dar nu cu Base presedinte. Basescu nu are viitor politic in Romania. As zice ca e foarte bine, desi recunosc ca acum 5 ani l-am votat. |
Originally Posted by Floydman:
|
Nu-i nevoie, stie de mult. ;)
Da, de o alunecare din-astea mä tem si eu: s-ar putea sä ajungä iar la putere super-mafia-pesedistä, în dauna mediu-mafiei-pedeliste, pe creasta unui val gregar de voturi mai degrabä ANTI-Bäsescu decât PRO-Stänac. |
In locul tau as sta cu inima stransa de pe acum, ca oricine iese nu suna prea bine. Votandu-l pe Geoana de fapt ii votezi pe Iliescu, Hrebenciuc, Nastase, Vanghelie. Nici nu mai are rost sa comentez ce situatie roz o sa avem cu ei.
Pe de cealalta parte, daca in 2004 Basescu venea ca o speranta impotriva acestui grup, pe moment e cea mai mare deceptie pentru ca abia isi termina mandatul, unul clar nefericit. Personal inca nu sunt in stare sa judec cat de mult a gresit Basescu sau cat de mult nu a fost lasat sa-si faca treaba, dar cu siguranta conceptia generala e ca ar fi raul principal in momentul de fata. Oricum, alegerea lui Basescu cel mai probabil ar insemna inca 5 ani de instabilitate. Desi personal nu il consider pe Basescu un rau foarte mare, aparent votul de data asta nu e intre raul mai mare si raul mai mic, ci intre relele mai mari. Insa pana nu dispar din PSD persoane precum Iliescu sau Hrebenciuc nu voi vota pe cineva de acolo ca presedinte cu toata stabilitatea pe care ar avea-o ei in mandatul lor. |
Esti foarte aproape de modul meu de gândire.
Stai c-am mai rafistolat putin calamburu', si-am pus de-un banc: Doi alegätori, în drum spre sectia de votare. - Tu esti pro-Bäsescu? - Nu, eu sunt pro-Stänac! |
Tough choice. L-as alege pe Basescu. Oricat de competent mi se pare Geoana care totusi are ceva experiente externe, caru' ala cu boi din spatele lui nu este bine plasat ceea ce il dezavantajeaza enorm.
|
Right again, cu o precizare: nu dau douä parale pe "competenta" Prostänacului. La ce bun experienta în domeniul politicii externe, când nu te duce mintea s-o valorifici? (Ca sä nu mai zic de vizita aia dubioasä la Moscova...)
|
All times are GMT +2. The time now is 13:22. |