![]() |
seriale, hmmmm......, imi plac urmatoarele:
-Star Trek_The Next Generation -Star Gate_sg 1 -Seinfeld -Maried with children -Alias -La piovra -The X files -Neveste disperate -O.C. california -First Wave -Highlander -Friends -The Visitor (era mai demult peTVR2 ) -Baywatch -Sports Night (era mai demult peTVR1) -Dallas -Andromeda -Beverly Hills 90210 -Fastlane -Razbunare fara limite -Nip/Tuck (e pe ProTv joi la ora 0:00, a.k.a. Prietenie pe muchie de cutit ) |
ce gasitzi la LOST ???
mi se pare :sick: :sick: :sick: |
Friends, will and grace, sub pamant srl,angels in america, huff, razboiul de acasa,joey,radio, ruuuuuuulz 8)
|
HM..
NEVESTE DISPERATE, PRIETENIE PE MUCHIE DE CUTIT (SUPER FILM), FRIENDS...SI CAM ATAT
|
Fac si eu un update la toate serialele care ma uit...
pe primul loc tot Scrubs apoi... South Park The Simpsons Family Guy My Name is Earl Everybody Hates Chris Prison Break Joey (pe Hbo) The War at Home (tot pe Hbo...dar asta nu-mi place) Extras (serial nou pe Hbo...amuzant) Saturday Night Live (pe ProCinema) si cum sa uit de Futurama seriale la care m-am uitat: Angels in America Seinfeld Six Feet Under Rome Friends (ma mai uit din cand in cand, cand sunt difuzati pe ProCinema) Married with Children (cine nu a vazut serialul asta?) si cam atat... |
Originally Posted by Ambra Blu:
la vremea respectiva, cand rula la TVR1 eram prea mic sa-mi amintesc de Dallas, dar am recuperat, deshi apreciez mai mult filmele care au urmat serialului, "J.R. se intoarce" si "Ultima confruntare" mult mai interesante parca dcat serialul...... ca veni vorba, tot in acea perioada rula un alt serial delicios "La piovra",...... pe asta l-ai prins ? dar ulterior "Star Trek_The Next Generation" ? |
altul buuuuun
dar despre "The shield" care a fost la Pro Cinema, nu ziceti nimik? Ce naiba, ca mie mi-a placut mult. Din pacate s-a terminat seria 2 sau trei si nu mai stiu cand vor continua. Stie cineva?
|
Zic eu, cu mare placere
The Shield rules!!! Orice amator de seriale politiste trebuie sa il aiba in lista. Neaparat. Muzica, atmosfera, actiune - totul original si de 5 stele. Serialul politist(cu politisti normali, nu agenti speciali) al noului mileniu, nu ati mai vazut asa ceva. Daca nu ati ajuns inca la el (au fost 2 serii pe AXN anul trecut si seria 3 tocmai s-a terminat la PRO Cinema) mergeti pe imdb sa cititi opinii. |
Incepand de duminica, ora 22:10 la TVR 2, "Decalogul" lui Kieslowski.
|
Mie imi plac la nebunie Friends :P Nu Cred k am ratat vreun episod :D
|
Originally Posted by ATB4FOREVER:
Blasfemie va zic, BLASFEMIE!!! :(( |
Originally Posted by M0n0:
Din curiozitate MONO, pe ce canal vezi tu acest serial? Nu de alta dar nu stiam ca ale noastre companii de cablu preiau FOX. Iti multumesc, baiete. |
CHARMED
Dar cele 3 frumoase amazoane din Farmece nu va plac? Mie mi-a placut f mult serialul asta (recunosc si mai mult cu Prue dar nici cu Paige nu mi-a devenit antipatic) Din pacate am ascultat cu ceva timp in urma un news-flash pe Radio Romania Actualitati potrivit caruia in Statele Unite nu a mai ramas decat un sezon si trag obloanele. :o Ei, asta e, ce sa-i faci, ne gasim noi alte amazoane. :happy:
|
Originally Posted by XED:
se cheama torrent...si e folosit la greu... |
LOST
vazut primele 5 episoade...shit...m-a prins din prima...foarte interesant...de modul in care este construita actiunea, nu are rost mai vorbesc o intrebare pt cei care l-au urmarit: cum incepe exact? cu prabusirea avionului si "adunarea" supravietuitorilor in jurul doctorului? de unde l-am facut rost zice ca e sezonul 2 :? |
"Married with children":vulgar,la fel ca si familia americana(si nu numai) obisnuita,cu efectul unui pumn in plina figura pentru cei care se ascund pe dupa degete cand vine vorba de a arata gandurile unei familii
|
Originally Posted by Cinemania:
Da,serialul incepe cu prabusirea avionului pe insula.Ar trebui sa vezi si sezonul 1 pt ca e destul de interesant.Eu le-am vazut pe ambele in cateva zile,sez 1+sez2 pana la ep 21 iar acuma e cam greu ca trebuie sa astept o saptamana pt un nou ep.Nu sunt un fan al serialelor dar acesta a reusit sa ma captiveze.Sa te uiti ca merita. |
Nu credeti ca ar fi mai bine sa vorbim de serialele de acum? Adik da, Friends si Seinfeld rules, dar gata! S-au dus. Get over it! Intorceti-va fata spre prezent si viitor. Mai sunt altele care merita.Daca ne limitam doar la serialele de la televiziunile romanesti, merita urmarite (dupa parerea mea): Lost, Desperate Housewives, Nip/Tuck (so sad ca acum s-a terminat :( ), Deadwood si Rome...adik acele seriale care chiar iti spun ceva, care nu te fac pe urma sa te gandesti ca ai pierdut timpul la televizor.
|
Am inceput sa vad Prison Break si e destul de bun.
|
Ma uit ca boul pe national, ca dau Cosby, Grounded for Life si That 70's Show. Futurama si La Piovra pe tvr2. si Scrubs din nou pe antena1 :w00t:
|
All times are GMT +2. The time now is 04:35. |