![]() |
Originally Posted by buticut:
|
Originally Posted by Led-Ze-Pencil:
Pai tocmai,ca ma gandesc la intalnire,nu la premiul in sine,care ar putea fi chiar frumoasa,mai alesa daca miss & mister sunt single ;).Ar fi pacat sa-i trag clapa misterului prin neprezentare,de aceea DACA as castiga,as dori ca asta sa ramana doar pe hartie si ca urmatoarea fata eligible sa mearga la blind date :). |
Originally Posted by djinjis:
Bai, dati-mi si mie linkul ala de unde sa pot face chestia asta? N-ar strica sa stiti cum ar arata neuptolem in varianta feminina! :lol: |
@neuptolem
http://fc30.deviantart.com/fs32/f/20..._by_MaximK.swf repede, sa vedem ce iese. asteptam doua: varianta ta feminina si idealul tau feminin. ;) |
Dupa ce termin cum postez pe site?
|
Originally Posted by Pauline Kael:
|
Originally Posted by djinjis:
la ce te uiti asa cu jind? :D |
avem notele de la proba 1
-------------Pitbull------Proletar------Cinemania Pauline------?-----------4-------------5 Gloria-------5------------5--------------5 Buticut------4------------3---------------5 Illotempore-5------------4--------------4 Bre----------4------------3---------------4 Norina-------3------------4---------------3 Corinka-----3------------3---------------3 Egoism------?------------4-------------5 daca ne-ar onora si Pit cu cele doua note am putea face o medie. La proba a 2-a doar Proletar a notat: Buticut 4 la proba a 2-a au participat: buticut, EgOisM, corinka, Gloria Note? la proba a 3-a nimeni, consideram ca de vina a fost proba. |
PROBA 4
Sunteti o buna familista? Rezolvati urmatoarea problema: http://www.robmathiowetz.com/ aveti si acolo regulile, le scriu si aici: trebuie sa treceti cu puntea toate persoanele de acolo. numai 2 persoane odata pot merge cu puntea mama nu poate ramane singura cu baietii in absenta tatalui tatal nu poate ramane singur cu fetele in absenta mamei (nu ma intrebati de ce :D ) detinutul nu poate sta cu nimeni din famile in absenta politistului. numai mama, tatal si politistul stiu sa conduca pluta. Ca sa mutati personajele click pe ele. Ca sa plece puntea click pe butoanele rosii. Timp de gandire: nelimitat, pana la 1 Martie :) cand ati rezolvat, faceti printscreen, scrieti in Paint numele vostru peste imaginea capturata si postati-o aici. La cererea juriului, o concurenta trebuie sa poata explica ce miscari a facut ca sa rezolve problema. Succes! |
cam tarziu...da hai
1. ziar de scandal noua fitza a vedetelor - masina de fotografiat vise (sau cosmare). prima care a incercat dispozitivul, diva mihaela radulescu, a fost complet ingrozita de imaginea lui dani otil la batranete, ridat si probabil impotent avand grija de cainele familiei mai mult decat de mihaela. (gurile rele spun ca ca in locul cainelui trebuia sa fie un elan, dar fiindca fostul sot al mihaelei a amenintat ca da compania in judecata, a fost inlocuit cu un labrador) 2. - labus, labus...nu ma mai cunosti?...sunt eu...elena udrea! stapana ta... - ham, ham...o sa fii tu elena udrea cand oi fi io pudel si dambovita sena 3. mai tarziu ca acu tre sa plec la munca |
excelent!
numarul 1 chiar m-a distrat. (Dar se pare ca nimeni nu observa degetelul aratator de la burta catelului. :oops: sau e trecut, pudic, cu vederea?) |
Originally Posted by Led-Ze-Pencil:
|
topul dupa prima proba:
Gloria 5 EgOisM 4,33 (si 7 voturi in poll) illotempore2002 4,33 (si 6 voturi in poll) Pauline 4,33 (si 4 voturi in poll) buticut 4 bre 3,66 norina 3,33 corinka 3 lucrurile evident pot sa se schimbe radical cu notele de la urmatoarele probe. spre seara inchidem si proba 2 si (va rog!!!) dati note. |
am rezolvat testul, am salvat imaginea in word, dar nu stiu cum sa o postez. se pare ca la serviciu imi merge print screen. dar nu stiu posta. :( [/img]
|
de ce ai salvat in word? salveaza in paint.
fa exact la fel ca si la proba cu hainele, acolo te-ai descurcat. dar nu posta imaginea daca nu ai scris peste ea numele tau - deschide-o in paint si scrie acolo, apoi o salvezi jpeg. PS. Bravo, esti foarte tare! Testul e destul de greu. |
proba 4. sper sa mearga.
|
Eu am zis ca nu particip,doar off concurs.Nu mi se pare corect,ba chiar umilitor.
Multumesc Cinemania,Proly,fac cinste. :love: |
corinka
am sters si aici link-ul. ai putut-o vedea? |
voi vedeti ceva? eu nu o pot vedea postata. la serviciu merge printscreen, dar nu o pot posta. incerc deseara de acasa, mi-am salvat-o in email.
|
All times are GMT +2. The time now is 01:02. |