![]() |
De ce trebuie tu sa contrazici pe toata lumea? Si mie mi s-a parut un film foarte sensibil. Acum daca e de plans sau nu, depinde de fiecare persoana.
|
Hotaru no Haka-singurul film care a reusit sa-mi smulga cateva lacrimi
|
Benjamin Button e o adevarata capodopera dar in nici un caz nu plangi la el.
|
Letters to god e un film care mi-a smuls cateva lacrimi,uitati-va la el si e cam imposibil sa nu lacrimezi,parerea mea :)
|
A Moment to Remember ( 2004 )
O fata pe nume Sun-jin este diagnosticata cu forma rara de Alzheimer la doar 27 de ani . Cum este la 27 de ani sa uiti tot ? Isi va uita pana si sotul , familia , pretenii , amintirile , uiti cine esti ... te vei stinge incet . Toate aceste lucruri vor disparea , ca lacrimile in ploaie . |
dupa Avatar am plans toata noaptea ca am dat 20 de lei pe kktu ala de bilet...strumfi 3D
si se devenim putin seriosi:Band Of Brothers(de 3 ori l-am vazut si tot de atatea ori am plans la final),La Vita E Bella,Cinema Paradiso.. |
am plans doar la Love Story (1970) dar sunt multe filme care au multe scene emotionante...acum depinde de starea in care esti cand le vizionezi..
de ex: Humoresca (2007) Things We Lost in the Fire (2007) Everybody's Fine (2009) Million Dollar Baby (2004) A Beautiful Mind (2001) Philadelphia (1993) The Pursuit of Happyness (2006) The Boy in the Striped Pyjamas (2008) Brothers (2009) Blow (2001) Carnivale (2003) Okuribito (2008) si sunt f. multe..astea mi-au atras atentia din lista mea de filme |
Originally Posted by andreyuzzu:
|
The Kid
Edward Scissorhands The English Patient City Lights Atonement Wizard of Oz (cand eram mica) The Painted Veil La Vie en Rose |
@crin3l Sa fie considerat capodopera de cine? Asta consideri tu daca e sau nu . De ex. eu consider "American History X" capodopera , chiar daca nu va ramane in istorie , chiar daca nu a luat 100 de premii , chiar daca nu va fi "one of the best movie ever". Am vazut in Benjamin Button un film perfect , e o drama veritabila dar raman la parerea ca nu e de plans la el , era de asteptat ca o sa moara la final.
Mai emotionant mi se pare finalul de la Terminator 2. |
Big fish , My dog skip , The guardian , Finding neverland , titanic , Pay it forward , Finding forrester
|
Alien: Resurrection. Sorry, stiu ca ar trebui sa fie horror (dupa unii, din mai multe puncte de vedere), dar eu l-am vazut ca pe o tragica saga de familie. In care vaca aia de Ripley si-a omorat in final copilul (si in ce hal!) ca sa salveze omenirea... Gimme a friggin' brake!
|
Hachiko a dog's story
Stand by me La vita e bella Click(:)) ) I am Sam Prison Break....sfarsit.... |
Originally Posted by silv_xd_tweety:
|
Primul film care m-a facut sa lacrimez a fost E.T. :"> Dupa asta: I am Sam, Instinct, Hachiko, My Sister's Keeper, John Q si au mai fost catveva care mi-au dat noduri in gat :P
|
Originally Posted by andreyuzzu:
|
Nu inteleg de ce e considerat Nasu capodopera :(
|
Pentru ca pur si simplu este ;)
|
Originally Posted by crin3l:
Adevar graieste gura ta B-) |
in realitate eu am plans la un serial: Ichi ritoru no namida .precum o spune si titlul am plans un litru de lacrimi:(( ....este si o pot garanta o poveste extraordinar de frumoasa care merita vazuta
|
All times are GMT +2. The time now is 23:28. |