Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Te uiti si plangi (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=92039)

crin3l 12 Oct 2010 09:04

De ce trebuie tu sa contrazici pe toata lumea? Si mie mi s-a parut un film foarte sensibil. Acum daca e de plans sau nu, depinde de fiecare persoana.

chuckyfan 12 Oct 2010 19:05

Hotaru no Haka-singurul film care a reusit sa-mi smulga cateva lacrimi

andreyuzzu 12 Oct 2010 22:36

Benjamin Button e o adevarata capodopera dar in nici un caz nu plangi la el.

matmircea 12 Oct 2010 23:14

Letters to god e un film care mi-a smuls cateva lacrimi,uitati-va la el si e cam imposibil sa nu lacrimezi,parerea mea :)

gigabyte 12 Oct 2010 23:49

A Moment to Remember ( 2004 )

O fata pe nume Sun-jin este diagnosticata cu forma rara de Alzheimer la doar 27 de ani .
Cum este la 27 de ani sa uiti tot ?
Isi va uita pana si sotul , familia , pretenii , amintirile , uiti cine esti ... te vei stinge incet .
Toate aceste lucruri vor disparea , ca lacrimile in ploaie .

ghost90 13 Oct 2010 00:17

dupa Avatar am plans toata noaptea ca am dat 20 de lei pe kktu ala de bilet...strumfi 3D

si se devenim putin seriosi:Band Of Brothers(de 3 ori l-am vazut si tot de atatea ori am plans la final),La Vita E Bella,Cinema Paradiso..

klaudya_e 13 Oct 2010 04:51

am plans doar la Love Story (1970) dar sunt multe filme care au multe scene emotionante...acum depinde de starea in care esti cand le vizionezi..
de ex:
Humoresca (2007)
Things We Lost in the Fire (2007)
Everybody's Fine (2009)
Million Dollar Baby (2004)
A Beautiful Mind (2001)
Philadelphia (1993)
The Pursuit of Happyness (2006)
The Boy in the Striped Pyjamas (2008)
Brothers (2009)
Blow (2001)
Carnivale (2003)
Okuribito (2008)

si sunt f. multe..astea mi-au atras atentia din lista mea de filme

crin3l 13 Oct 2010 07:33

Originally Posted by andreyuzzu:

Benjamin Button e o adevarata capodopera dar in nici un caz nu plangi la el.

Te contrazic in ambele chestii. Filmul nu este considerat o capodopera (desi mie mi-a placut foarte mult) si depinde de fiecare persoana sau de starea in care il vezi daca este de plans sa nu.

LostinNeverland 13 Oct 2010 08:55

The Kid
Edward Scissorhands
The English Patient
City Lights
Atonement
Wizard of Oz (cand eram mica)
The Painted Veil
La Vie en Rose

andreyuzzu 13 Oct 2010 13:59

@crin3l Sa fie considerat capodopera de cine? Asta consideri tu daca e sau nu . De ex. eu consider "American History X" capodopera , chiar daca nu va ramane in istorie , chiar daca nu a luat 100 de premii , chiar daca nu va fi "one of the best movie ever". Am vazut in Benjamin Button un film perfect , e o drama veritabila dar raman la parerea ca nu e de plans la el , era de asteptat ca o sa moara la final.

Mai emotionant mi se pare finalul de la Terminator 2.

Mihail19881988 13 Oct 2010 15:32

Big fish , My dog skip , The guardian , Finding neverland , titanic , Pay it forward , Finding forrester

Nightowl 13 Oct 2010 17:08

Alien: Resurrection. Sorry, stiu ca ar trebui sa fie horror (dupa unii, din mai multe puncte de vedere), dar eu l-am vazut ca pe o tragica saga de familie. In care vaca aia de Ripley si-a omorat in final copilul (si in ce hal!) ca sa salveze omenirea... Gimme a friggin' brake!

sweetintoxication 14 Oct 2010 19:00

Hachiko a dog's story
Stand by me
La vita e bella
Click(:)) )
I am Sam
Prison Break....sfarsit....

sweetintoxication 14 Oct 2010 19:52

Originally Posted by silv_xd_tweety:

Originally Posted by Supastar:

Originally Posted by oebjoerndalen:

Click

in ce moment ai plans la asta? ca eu cand l-am vazut prima oara am plans la vreo 6 scene. la una din scene, nu mi-am putut retine lacrimile nici la a 5-a vizionare. pur si simplu ma prinde de fiecare data.

ma bucur ca in sfarsit am gasit pe cineva la fel ca mine! :)

si eu am plans:D>:)

si eu am plans la click....:D

balika 15 Oct 2010 11:26

Primul film care m-a facut sa lacrimez a fost E.T. :"> Dupa asta: I am Sam, Instinct, Hachiko, My Sister's Keeper, John Q si au mai fost catveva care mi-au dat noduri in gat :P

crin3l 15 Oct 2010 13:34

Originally Posted by andreyuzzu:

@crin3l Sa fie considerat capodopera de cine? Asta consideri tu daca e sau nu . De ex. eu consider "American History X" capodopera , chiar daca nu va ramane in istorie , chiar daca nu a luat 100 de premii , chiar daca nu va fi "one of the best movie ever". Am vazut in Benjamin Button un film perfect , e o drama veritabila dar raman la parerea ca nu e de plans la el , era de asteptat ca o sa moara la final.

Mai emotionant mi se pare finalul de la Terminator 2.

Nu zic eu ca TCCOBB nu e capodopera, ci multi altii mult mai priceputi ca mine. Nasul, de exemplu, este o capodopera, insa mie Benjamin Button mi-a placut mai mult ca sa nu crezi ca am ceva impotriva filmului.

andreyuzzu 16 Oct 2010 02:08

Nu inteleg de ce e considerat Nasu capodopera :(

crin3l 20 Oct 2010 08:49

Pentru ca pur si simplu este ;)

andreiu7z 20 Oct 2010 09:54

Originally Posted by crin3l:

Pentru ca pur si simplu este ;)

Adevar graieste gura ta B-)

poison4you 28 May 2011 12:51

in realitate eu am plans la un serial: Ichi ritoru no namida .precum o spune si titlul am plans un litru de lacrimi:(( ....este si o pot garanta o poveste extraordinar de frumoasa care merita vazuta

All times are GMT +2. The time now is 23:28.