![]() |
Originally Posted by GhitzaCartitza:
I thought only American girls suck at WC 2006...scuze, dar nu m-am putut abtine...scuze again :P |
Yeeeeeeeeeeeee! I don't suck anymore :P. In sfarsit am nimerit-o. Si am fost atat de aproape la meciu cu Germania. I'm getting better and beautiful 8). |
GERMANIA-ARGENTINA /1-1 se califica nemtii dupa prelungiri.
ITALIA-UCRAINA / 1-0 |
Germania - Argentia: foarte greu de zis... Cred ca totusi un 2-1 pentru Germania...
Italia - Ucraina: 2-0 |
Originally Posted by qwerty:
Argentina a fost mai buna si putea sa ajunga in semifinala daca nu se retragea in aparare.Nemtii au avut noroc nu e mare lucru de capul lor dar merg mai departe. |
dur, nevoie mare, comentatorul ãla chinez la meciul Italia-Australia :lol:
Germania-Argentina, meci oarecare, cu puþine momente de fotbal autentic, tolerabil over all Italia-Ucraina, mai fain, ukrainienii au luat-o pã costum, totul previzibil ºi plictisitor. mâine: Anglia-Mala, (my fav. Anglia din considerente "estetice" ºi nu din iubire pentru reginã, prefer mai degrabã fotbalul de angajament, propriu englezilor, decât tacticizarea portughezã ) Franþa - du Brasil, ( hai brasilu du echipu, trãiascã individualismul, egoismul ºi pauperitatea sud-americanã) |
Anglia-Portugalia / 1-2
Brazilia - Franta /2-0 Eu vad Italia in finala alaturi de Brazilia.Si italieni vor castiga CM. |
Am facut-o de oaie. Cand in sfarsit nimerisem si yo meciu cu Italia, vreau sa ma laud, si ce fac? Apas pe "edit" in loc de "citat". Asa ca cine o sa ma mai creada ca am ghicit un meci si ca am scapat de ghinionul pronosticurilor ratate :(( :((. Mai am sanse sa-mi arat noul talent astazi:
Anglia - Portugalia 2-2 si in prelungiri castiga Portugalia Brazilia-Franta 3-1 |
Originally Posted by qwerty:
mda...Germania a anulat jocul tehnic al Argentinei, Argentina a anulat viteza Germaniei..de aici impresia de joc urat...ce ne facem in semifinale cand Germania va da piept cu Italia??? ce sa se mai anuleze acolo? cred ca va fi unul din cele mai urate jocuri ale CM...si desigur oricat de bine se va juca, tot Germania se califica :lol: |
io te cred |
Originally Posted by Cinemania:
o faci sa sune de parca ar fi ceva rau :D |
Originally Posted by Longshot:
da de unde..chiar asta vreau :D |
....... si RICARDO califica Portugalia!!!!!! Frumos. Foarte frumos.
|
Dezamagitoru du Brasilu.
|
Chiar daca au avut un inceput slab de campionat, Franta a aratat astazi ca nu degeaba e campioana mondiala. Mi s-a facut mila de brazilieni. Zidane cu Henry au facut un joc perfect. Au crezut ca joaca cu TOGO :? la cum s-a prezentat Brazilia.
|
las pe Brazilia sa mearga acasa...mai bine il vad pe Zizou (ce fotbalis!!!)mai departe decat o Brazilie fraiera...au crezut ca un fotbal europenizat le va folosi mai mult decat cel spectaculos cu care ne-a obisnuit...Franta - Portugalia ar trebui sa fie finala, oricat de mult tin cu nemtii
|
Am mai spus ca nu e anul Braziliei.Dupa cum au jucat aseara ma mir ca au ajuns si pana aici.Au cativa jucatori care sunt batrani si nu rezista .Nu poti sa castigi atunci cant Ronaldo este tinut in joc 90 de min cand abia se mai poate misca.Franta mi-a placut nu stiu ce au patit dar au facut cel mai bun joc de pana acum.
Italia joaca finala cu Portugalia. |
..corect. Si castiga Italia cu 1-0
|
nu vad unde e Germania in ecuatia voastra :)
|
:D
Germania aproape ca s-a facut cu un titlu mondial. However, in momentul acest incep sa sper la o finala Italia - Franta, pe care macaronarii sa o castige in stilul lor: defensiv, cu multe faulturi, cartonase si proteste. :P |
All times are GMT +2. The time now is 19:26. |