Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   o bere? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=87672)

jeleu 10 Aug 2006 18:40

GATA. 80. PUNCT.

Nightwane 10 Aug 2006 20:46

eu nu stiu cu ce sa ma imbrac :(
probabil ca daca o sa ploua o sa am hanoracul mov de la Pull & Bear da' pe dedesubt? Cred ca ori o sa am my special t-shirt ori o sa-mi iau hanoracul roz, fara maneci de la Zara. Plus, perechea de blugi gri-fad or whateva si geanta cu cutzu' de la Pull & Bear.

E bine asa sau sa imi iau una din camasile de la Zara? Sau camasa verde de la Springfield? Ca n-am chef de restu' camasilor de la Springfield.

Sa-mi iau geanta Calvin Klein?

Hm...sa vin in pantaloni scurti si slapi?

HELP! :((

Leonard 10 Aug 2006 21:04

poþi sã vii nud.
deci la 80 ora 18? sau era Frame?

Pitbull 10 Aug 2006 21:40

:((

'80s!!!

Mâine (cu Mî), Vineri (cu Vî), Unspce (cu Uî), August (cu Aî).

La ora Shese (cu She) Seara (cu Se).

Cine nu stie unde-i '80s, eu la 17:30 poposesc pe la statuia lui Mihai Viteazu de la Universitate, sä mä-ntâlnesc cu Emanuel, asa cä vä mai pot culege si de-acolo.

Nightwane 10 Aug 2006 22:22

care e statuia lu' mihai viteazu?

aia cu nenea ala barbos si anti-fashion pe cal?

Pitbull 11 Aug 2006 00:56

Da, si cu tomahawku-n mânä.

notorious 11 Aug 2006 09:01

ok, o sa fiu acolo, dar pe mai tarziu, pe la vreo 7 jumate, opt.

o sa am blugii din carrefour si tricoul de la zara. :P

Nightwane 11 Aug 2006 09:11

OMFG!!! BLUGI DIN CARREFOUR???? WTF??? EEEEW.

Ce tricou de la Zara? :hmm:

notorious 11 Aug 2006 09:37

o sa vezi, dulcineea.

Nightwane 11 Aug 2006 10:23

No, i won't. O sa imi protejez ochii mei sensibili :P

Da' tot nu stiu cu ce sa vin imbracat. Ok, blugii si incaltamintea le-am ales deja. Da' sa vin cu my custom-made t-shirt sau nu?

norina 11 Aug 2006 11:23

Originally Posted by Nightwane:

No, i won't. O sa imi protejez ochii mei sensibili :P

Da' tot nu stiu cu ce sa vin imbracat. Ok, blugii si incaltamintea le-am ales deja. Da' sa vin cu my custom-made t-shirt sau nu?

ma bag si eu in seama :D
cred ca vei fii trendy, orice ai alege :love:

Nightwane 11 Aug 2006 14:00

go eff yourself lady!

jeleu 11 Aug 2006 14:51

Pull & Bear, Zara.......Hugo Boss nu va mai place?

norina 11 Aug 2006 15:20

Originally Posted by Nightwane:

go eff yourself lady!

nici nu ma asteptam sa spui altceva

Nightwane 11 Aug 2006 16:24

muie.

Cinemania 11 Aug 2006 16:38

damm job...sper sa mai ajung

GhitzaCartitza 11 Aug 2006 22:25

Nu eram sigur daca o sa pot ajunge, asa ca nu m-am anuntat, insa in ultimul moment am reusit sa-mi fac timp sa pot veni. Pe drum se intampla sa ma intalnesc cu silver_boy :w00t:. Am crezut ca si el era spre locul de intalnire, dar din pacate trebuia sa fie prezent in alta parte. Mai schimbam cateva vorbe, asa ca de revedere, si ii zic ca ma duc spre voi. Mi-a spus sa va transmit salutari tuturor si ca ne ureaza distractie placuta. Ne luam la revedere si imi continui drumul spre Universitate. Toate bune si frumoase pana aici. Se anunta un final de saptamana placut. Pam Pam. Sa nu o mai lungesc. Pana la urma m-am intalnit cu niste prieteni si am ajuns pana la urma prin Cismigiu. Tot bere da' nu cu voi :(.
Imi pare rau ca nu am putut ajunge si ca nu am avut placerea sa mai cunosc niste useri de seama de pe Cinemagia. Pe cativa ii stiu si voiam sa mai schimb doo vorbe cu ei. Asa ca sper ca v-ati distrat si ca nu va mai trece atat de mult timp pana la urmatoarea intalnire, mai ales ca unii dintre voi ati venit de departe pentru aceasta intalnire. Poate o sa venim si noi in vizita pe la voi. Gata!
Al dumneavoastra GhitzaCartitza

silver_boy 12 Aug 2006 00:03

yup Ghitzã, ca sã vezi ce micã e lumea. :lol:
sper cã dragii noºtri cinemagicieni au dezbãtut în cel mai pur stil... "balcanic"

Alex Leo Serban 12 Aug 2006 10:04

well, eat yr heart out, silver_boy, a fost o seara f placuta!
'balcanica' n-a fost decit neprezentza ta... ;)

europe_east 12 Aug 2006 17:12

da, a fost f placut sa vad cinemagicienii in carne si oase, ALS is really charming--no wonder here--, Airlight pare mai putin calm si peaceful ( adica 'aerian' :) -- e de bine, btw) decat pare pe Cinemagia, Leonard pare foarte deschis si nu asa intransigent (ca pe site), iar Jeleu este mai tanar decat credeti... Ok, ma opresc cu deconspirarile. Mi-a facut mare placere sa va vad pe toti.

All times are GMT +2. The time now is 17:25.