![]() |
]
Cel mai misto lucru la AB e prietena lui |
.mala e mala, au cantat multi despre ea, eu o sa incerc sa nu repet pe nimeni: spiritul britanic si zambetul.
|
Unii ne-am fumat, altii ne-am prajit... asta e
cat despre crize de gelozie... nu ai de ce... ti-am furat-o si asta e... |
Când cãlare pe o iapã
Când cãlare pe un cal Cãnd cãlare pe o þeapã ...Ala Mala Portugal |
I love it when circumstances make me wonder who exactly's fukking a certain woman.
You've all created the circumstances, and now mala, you're the target of my curiosity. As for the topic, you're all gods, I love you, except for als, who would accuse me of being gay at the slightest mention of love. |
Intr-o gara parasita
Cu o mina de hartist, Asteapta o Maricica, A/la/bula, inc'un trist Cu deosebita consideratie, M. (asta ca sa nu ziceti ca nu ma tin de topic) |
Fotogenica.
|
on topic: ogto e ubicuu si vital, cultiva sentinta precisa, inteligenta si economicoasa. are un potential creator de care ar trebui sa se ingrijeasca, adica sa nu-i faca infidelitati...
offtopic: Mala, nu te lasa provocata de poetii garilor... vor sa exploateze fondul, potentialul tau de vulgaritate. cum ti-am mai spus, nu da bine la imagine, chiar daca, banuiesc, "sucurile fierb"... |
asa e herberte
am luat " feedback"-ul Draga Ala Mala Portughana, in poezie e exact ca in dragoste: nu se ºtie cine dã ºi cine ...prime(ne)ºte take care ;) ur poet |
Aproape ca imi gasisem un partener de porcaiala. Ar fi fost placut - puneam sangele in miscare, trecea iarna mai usor...
|
mala are cel mai tare halat de pe pamant. si slava domnului ca are cu ce sa-l umple. naughty!
|
Nighty este unu' dintre putinii forumisti pe care-i respect pentru sinceritatea lor deplina... inafara de asta, Nighty scrie cele mai tari cronici de muzica pe care le-am citit pana acuma, iar siktirul cu care-si imparte intamplariile cinematografice cu cinemagia, este unic. genial.
by far, one of the best people (human-wise) cinemagia has ever had, cu umor, cu minte, si cu personalitate. imi lipseste berica cu el prin bucurestiu' prafuit din vara asta... cine stie, poate la praga Nighty, sau pe la tine prin Granada. bafta multa. |
Originally Posted by Nae:
cinemagia e impartita in doua parti egale, nightwane and everybody else. let's all hug nightwane! si inca ar mai fi loc pentru multa lume. |
i'm in for this big group-hug-thing with nightwane...
|
we could sell tickers.
and putem folosi banii ca sa finatam proiectul 'Dude'. sau filmul meu idependent 'kill chisu'. "come one, come all. Hug Nightwane, the hug of the century." |
yup, we can make the Big Nightwane Hug "on tour" through europe.
buy a hug, get a hug free!!! (special christmas offer only) |
geez...i'mblushing, i'mblushing.cut it out!
PS:samafut in ea de tastatura ca merge spaceulca dracu. nae,benny,ogto - u rulzorz supremezorz.roxxorz. L337 and stuff. |
Sooooo much nightwane to hug, sooooo little time.
|
We're doing publicity stunts now?
Internet access: 20$ Watching virtual same-sex hugging: 1 Japanese yen = 0.00838856 U.S. dollars (just so you fukkers know the real value of things) Finding out mala can fill a house-robe: priceless |
Originally Posted by Essor Nougier:
|
All times are GMT +2. The time now is 08:17. |