Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cinematografia romaneasca (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=229)
-   -   Baietii buni (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=86202)

nume 18 Jun 2005 17:05

Originally Posted by bhuttu:

pe pelicula.

Chestia aia in care e vad poze mici si are niste gaurele pe margine de intra crucea aia de Malta.

Bravo tie. Si de ce nu i-ai zis "depozit mobila"? "tristess" :D

Plictisim lumea p-aici, dar conform planului studiourilor (anexat si in "Probleme de cinematografie", nr. 1 din 1957, corpul respectiv se numeste "CORP L, COSTUME", pentru ca are forma de L (doh) si pt. ca se tin costume in el. Mobila e undeva pe langa cantina, unde s-a construit un depozit nou, gen cele facute de nemti in ww2.

Originally Posted by nume:

Ala de-o da aici isi asuma resposabilitatea si pentru ziaristii tampiti pe care-i citeaza, nu asa e normal?

Da-ma in judecata.

bhuttu 18 Jun 2005 17:26

Originally Posted by nume:

Plictisim lumea p-aici, dar conform planului studiourilor (anexat si in "Probleme de cinematografie", nr. 1 din 1957, corpul respectiv se numeste "CORP L, COSTUME",

S-o fi numit in 1957. Acu' e reprofilat.

PS: Ai dreptate, am cam fasait-o. Postu' asta l-am pus doar sa am io ultimul cuvant. Nu te obosi sa raspunzi.

nume 18 Jun 2005 18:57

S-o fi numit in 1957. Acu' e reprofilat..

Nu e reprofilat, dimpotriva. La etaj (unde e pasarela aia care duce in platoul 10 ("La bloc" :sick: ) se fac numai costume. Pe restul etajului e recuzita si depozitul de costume vechi, inclusiv cele din filmele idolului tau. Acum 1 saptamana am dus unul acolo, asa ca nu vorbesc vorbe. Intr-o vreme acolo isi "crea" costumele marea "creatoare" de moda Janine.

PS: Ai dreptate, am cam fasait-o. Postu' asta l-am pus doar sa am io ultimul cuvant. Nu te obosi sa raspunzi.

Mda.

GhitzaCartitza 22 Jun 2005 22:00

I'm back! Am promis ca ma intorc odata cu serialul, dar... N-am mai dat pe-aici ca am avut si eu o lucrare de diploma de dat (9,75 TCM 8) ). Vreau sa se stie ca nu am nici o legatura cu MEDIAPRO! Am vazut ca s-au facut ceva scenarii cum ca as fi avut oarecare interese. Nici gand! Cand am aflat cum se termina (am un prieten care a lucrat la film si mi-a spus) am hotarat ca oricum nu mai aveam nimic de spus si am vrut sa vad daca topicul continua si fara mine, pt. ca incepusem sa vorbesc singur.
Cat despre primul episod, NU A FOST TRAS IN PELICULA, dar s-a muncit mult sa para.

Airlight 23 Jun 2005 08:17

io zic ca te-ai intors ca sa ne anunti noul sezon :D

GhitzaCartitza 23 Jun 2005 10:45

Oare cum trebuia sa fie k sa va placa? Ce anume vroiati sa vedeti? E usor sa critici. Hai un pic de exercitiu de creatie.

Airlight 23 Jun 2005 10:52

sex traffic :D

GhitzaCartitza 25 Jun 2005 20:05

Deschideti Cinemagia (revista) si cititi editorialul :w00t: ! Uite asa crestea inima in mine de bucurie :love: ! Astept noutati despre noua serie. Am inteles ca se vor hotara daca continua pe baza audientelor. Eu unul mi-as dori un film artistic daca nu mai continua cu serialul. Sigur ar aduce o caruta de bani. Dar facut k lumea! Nu in graba.

Airlight 26 Jun 2005 12:07

"hotara" cu i la sfarsit ,Ghita :)

Il las pe Pitbull sa-ti explice de ce.

fer_Zapa 01 Sep 2006 11:30

buna

vreau sa va intreb si eu ceva:episoadele din baieti buni se gasesc undeva pe net??a fost tare filmul...

Dragos Bucur 10 Feb 2007 18:17

vesti bune pt voi,iubitorii artei in televiziune:se continua Baieti Buni si se face si lung metraj.Va fi regizat de Sarbu lung-metrajul!

Carmine Galante 10 Feb 2007 18:35

Originally Posted by Dragos Bucur:

vesti bune pt voi!

O fi pentru tine si echipa, ca iar va luati bani multi.

ubitorii artei in televiziune

Sa nu exageram, pls.

Va fi regizat de Sarbu lung-metrajul!

S-a hotarat in sfarsit sa treaca de la Fabrica tineretului (1986) Omagiu patriei, omagiu Partidului; Start spre viitor (1988) *** la ceva mai "complex" ?
Btw, emisiunea aia "Marfa" nu mai e marfa de ceva timp, ar trebui sa va opriti. Bafta, succes!

*** sursa 1234 Cineasti romani

GhitzaCartitza 10 Feb 2007 21:51

vesti bune pt voi,iubitorii artei in televiziune:se continua Baieti Buni si se face si lung metraj.Va fi regizat de Sarbu lung-metrajul!

Ok. Noi suntem (o mica parte) tot aici, asteptand sa se intample ceva bun. Si asteptam, asteptam, asteptam....

st3fan 11 Feb 2007 10:34

artei in televiziune

Eu chiar simt o ironie aici...

All times are GMT +2. The time now is 17:54.