![]() |
Originally Posted by bhuttu:
Originally Posted by nume:
|
Originally Posted by nume:
S-o fi numit in 1957. Acu' e reprofilat. PS: Ai dreptate, am cam fasait-o. Postu' asta l-am pus doar sa am io ultimul cuvant. Nu te obosi sa raspunzi. |
|
I'm back! Am promis ca ma intorc odata cu serialul, dar... N-am mai dat pe-aici ca am avut si eu o lucrare de diploma de dat (9,75 TCM 8) ). Vreau sa se stie ca nu am nici o legatura cu MEDIAPRO! Am vazut ca s-au facut ceva scenarii cum ca as fi avut oarecare interese. Nici gand! Cand am aflat cum se termina (am un prieten care a lucrat la film si mi-a spus) am hotarat ca oricum nu mai aveam nimic de spus si am vrut sa vad daca topicul continua si fara mine, pt. ca incepusem sa vorbesc singur.
Cat despre primul episod, NU A FOST TRAS IN PELICULA, dar s-a muncit mult sa para. |
io zic ca te-ai intors ca sa ne anunti noul sezon :D
|
Oare cum trebuia sa fie k sa va placa? Ce anume vroiati sa vedeti? E usor sa critici. Hai un pic de exercitiu de creatie.
|
sex traffic :D
|
Deschideti Cinemagia (revista) si cititi editorialul :w00t: ! Uite asa crestea inima in mine de bucurie :love: ! Astept noutati despre noua serie. Am inteles ca se vor hotara daca continua pe baza audientelor. Eu unul mi-as dori un film artistic daca nu mai continua cu serialul. Sigur ar aduce o caruta de bani. Dar facut k lumea! Nu in graba.
|
"hotara" cu i la sfarsit ,Ghita :)
Il las pe Pitbull sa-ti explice de ce. |
buna
vreau sa va intreb si eu ceva:episoadele din baieti buni se gasesc undeva pe net??a fost tare filmul...
|
vesti bune pt voi,iubitorii artei in televiziune:se continua Baieti Buni si se face si lung metraj.Va fi regizat de Sarbu lung-metrajul!
|
Originally Posted by Dragos Bucur:
Btw, emisiunea aia "Marfa" nu mai e marfa de ceva timp, ar trebui sa va opriti. Bafta, succes! *** sursa 1234 Cineasti romani |
|
|
All times are GMT +2. The time now is 17:54. |