![]() |
Un cliffhanger... nice... Personal, "Family Guy" nu imi place in mod deosebit, deci m-am distrat destul de bine la episodul asta. Asteptam (cu inflacarare) continuarea.
|
...si ca mai animam lucrurile pe la animatie...
.personal, consider ca cele mai bune doua episoade scoase de matt&trey&co sunt: .medalie de argint: episodul special de craciun-colindele specifice s'parkului. vesnic amuzament-mr. garisson (als, un avatar cu el would fit u swell !) cintind: "merry fucking christmas" si cintecelul din casa familiei brofslovsky. .medalie de aur. episodul din nou special si din nou de craciun: "critter christmas?" sau ceva de genul asta, in care aricioaica naste antichristul. absolut superb-bravo!bravo!bravo!. |
Originally Posted by raptor:
Originally Posted by raptor:
--- "The Simpsons Already Did It" --- "Good Times With Weapons" --- "The Jeffersons" --- "Spooky Fish" --- "Merry Christmas Charlie Manson" (c'mon... it's a house full of Cartmans...) --- "Mr. Hankey's Christmas Classics" --- "Chef Goes Nanners" |
Nu stiu cati au vazut ultimul episod din South Park... Cartoon Wars (part 2) ... dar se pare ca acest episod a dat drumul la un val intreg de controverse datorita fapului ca cei doi creatori Stone si Parker au vrut sa-l arate pe profetul Mohamed intr-o aparitie nimeni nu stie cat de deranjanta...
oricum, cei de la Comedy Central au hotarat sa nu arate imaginile, in momentul cand ar fi trebuit sa apara Mohamed a aparut pe ecran mesjaul: "Comedy Central has refused to broadcast an image of Muhammad on their network." si asta nu a fost o strategie pentru a amplifica gluma... http://www.tv.com/tracking/viewer.ht...7&ref_type=101 ignorand faptul ca la sfarsitul episdoului L-au prezentat pe Iisus defecand pe Bush si pe steagul american...de ce credeti ca au reactionat asa cei de la Comedy Central si ce au rezolvat... ciudata treaba... si siteul www.mrtwig.net, cunoscut loc de randevous pentru fani si pentru cei care vor sa dld episoadele s-a inchis... si mai ciudata... sa vedem ce efecte o sa aiba chestia asta in viitoarele episoade de la SP... |
Originally Posted by M0n0:
P.S.: De remarcat intoarcerea lui Terrence si Phillip (a la "Brokeback Mountain"), pe care nu i-am mai vazut in "South Park" de vreo doi ani. |
M-am uitat la ala cu Come out of the closet si primele 2 din sezonul 10. For some reason, astea noi nu ma mai fac sa rad. Adica, sunt destepte si amuzante, dar parca nu te mai fac sa razi in hohote. Or maybe it's just me
|
Pai, sezonul 9 a fost varza rau de tot (cu vreo 2-3 exceptii, respectiv episoadele cu Cartman). Dar ultimele 4 episoade au fost destul de reusite. Nu pot sa zic ca am izbucnit in hohote de ras (doar la mixajele cu vocea lui Isaac Hayes), dar ideile si modul in care episoadele au fost construite mi-au placut foarte mult. Se vede un progres fata de anul trecut, desi trebuie sa recunosc ca sezoanele mai vechi aveau episoade mult mai bine facute.
|
da voi unde le vedeti frate?!?
k vreau si eu... |
.intr-o cutie magica de i se zice in zilele noastre compiutar.
|
personal, m-a dezamagit un pic sezonul 10 pana acum, ultimul episod a fost, totusi... merge... cartman is still deliciously evil... problema mea e ca nu gasesc episodul 4, continuarea de la cartoon wars, si ar cam fi trebuit sa apara pana acum. :(
|
Am sa spun eu unde sa le gasiti...chiar daca e putin ilegal si nu prea :D , avand in vedere ca se da la tv la americani pe gratis...
www.mininonva.org sau www.mrtwig.net si se daunlodeaza torrentul...si acel torrent se deschide cu BitComet (de preferinta) si acesta incepe sa daunlodeze episodul... bafta tuturor... |
10x05
Dureros de vizionat... au adus inapoi personajul "Prosopel" dar l-au facut lame de tot...e intotdeauna high (great joke man...yeah...not) Si-au mai batut joc si de Oprah...sau mai bine zis de vaginu ei ... :sick: ...ce imagine... slab de tot...episod de umplutura... |
Da, a fost cam penal... Ma asteptam la ceva mai multe (sursa de inspiratie putea fi explorata mult mai bine). Pacat de Towelie, care se pare ca nu e un personaj care sa poata 'duce in spate' un episod (precum Butters sau Jimmy). Si pacat de episoadele 1001-1004.
|
1005 - aoleu! doamne! ce bomba! :shock: "cam" pe alaturi, "cam" varza
|
1006 - Manbearpig: nu e unul dintre cele mai reusite si nici unul dintre cele mai amuzante, dar venind dupa "A Million Little Fibers" nu poate sa fie decat o gura de aer proaspat. Mie mi-a amintit oarecum de un episod din "The Simpsons" in care George Bush Sr., aparent uitat de scene politica, se muta in Springfield, vizavi de Homer. Atat doar ca daca acolo se miza pe un portret realist al lui Bush (+ o parodie la "Dennis the Menace"), in "South Park" nevoia lui Al Gore de atentie e dusa pana la absurd (ceea ce nu este deloc neobisnuit). Oricum, am ras bine de tot la faza cand Kyle se trezeste si Cartman e deasupra lui.
|
Mie mi-au placut foarte mult Cartoon Wars. Mai mult decat primul episod.
Si cum nu mai rasesem in hohote la South Park de ceva vreme, am facut-o la "girlie fight" dintre Cartman si Kyle. "C'mon, Kyle... sstop.. Kyle, that was too hard.... ss...stop...time out, time out... that was in the balls... Kyle...." Am ras sa cad din pat. Foarte reusita scena. A, si derapajele controlate cu trotinetele alea, iar fain de tot. Si Cartman EVIL, again, I missed the psychotic sweet bastard!:lol: Kudos. :lol: |
ManBearPig
la fel cum spune si MinRep, e o gura de aer proaspat dupa porcaria precedenta... una din replicile mele favorite a fost cand o vizitatoare l-a pus pe sotul ei sa faca poza la sunetul vantului :lol: prea tare "Take a picture of the sound, Steve." |
Tsst...
Nu stiu exact ce inseamna tsst dar episdoul e bestial. Cartman in unul dintre cele mai bune sale interpretari... |
Originally Posted by M0n0:
technically speaking, un personaj animat nu prea poate sa faca interpretari! :P |
Originally Posted by Supastar:
|
All times are GMT +2. The time now is 19:09. |