![]() |
Da' ce e aici ma?! Forum de lupte intre cocosi?! Poate ar trebui sa ne strangem toti sa te batem pe tine! What the fuck do you think about that?!
|
degetul mijlociu pt tine benny
nu inteleg cine naibi te crezii? oi fi mare smecher pe forumul asta. vezi ca ai 1 luna in fata mea cu inregistrarea pe forum asa ca taci naibi din gura :x |
Nah calmo baietzi. De cand am inceput eu cu Evanescence show-ul nu va mai calmatzi. Am scos la iveala dracii din voi te pomeni. Gatah cu din astea.
|
pai tu nu vezi ce vorbe are pe el?, tot el incepe
iar apoi spune ca io il injur pe el. sa-si masoare cuvintele :x |
Daca esti prost si propui sa facem topic in care sa se "bata" 2 cinemagisti! Ce om in deplinatatea facultatilor mintale ar propune un cacat ca asta?
Nu ma cred de nici un fel dar te cred pe tine prost! Poate nu o fi asa... dar pana la proba contrarie ramai un prost pentru mine si atat! |
nu ma refeream sa se bata, ci sa se voteze unul dintre ei si sa vedem care e mai placut pe aici
|
Nu te duce capu' baaaaa...
Tu iti dai seama ce-ar naste o chestie ca asta ma?! Si daca mai vrei sa polemizam as aprecia daca ai aduce argumente si nu injuraturi |
io injur si tu ameninti, multumit?
si nu prea am injurat scuza-ma sa-ti spun |
ce dracu ma!!!!!!! nu vad mesajele care s-au dat pe data de 23!!!!! :evil:
|
Originally Posted by BeNnY:
pai tu la ce crezi ca se va ajunge in turul 2? nu vezi pana acum s-au califica numai cinemagistii? |
Bey! Nu o sa fie nici un fel de topic cu cinemagishtii care se i-au la injuraturi pe aici. emanuel avea dreptate...asta facetzi pe mesaje private, sau in real life...asha totzi suntem viteji...
|
Noul meci..
Ca sa distragem atentzia in alta parte shi pentru ca a sosit timpul...vom incepe un nou meci...
Our contestants for today are...BeNnY shi Haley Joel Osment. Cast your votes people!!! ...Votul meu merge la Bennito! ;) Deci e 1 - 0 pentru BeNnY!!! Let the games begin...!!! |
Votez cu BeNnY, e mai haios... si nu vede "dead people"... ce putin nu inca!
Dar daca o va face in viitor, sa ne spuna si noua! Vrem sa comunicam cu ei! |
hahahaha emanuel.pai daca ii urmeaza exemplul demonei o sa vada in curand dead people.oricum votul meu merge la BeNnY.he looks cuter then haley.nu i-ar strica sa zambeasca un pic in poze.
|
Benny..k presupun ca nu e la fel de pussy ca HJO
|
fie BeNnY.ma enerveaza la culma haley ala.i see dead haley...
|
the one and only ...BENNY!!!! :wink: he's a (*) (*) (*) (*) (*) boy!
|
Benny,recordman-ul nostru in materie de posturi-si un cinstit 'la cat mai multe!'
|
8 - 0 pentru Bennito... ;)
|
Mother Fuckers... (in modul cel mai bun posibil, bineinteles!)
Abia acum am vazut chestia asta ... :) |
All times are GMT +2. The time now is 15:08. |