![]() |
1-0 pentru Freak_on_a_Leash
|
oooooh noooooo...my eeeeeyeeees!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
i don't like your attitude evanescence...oh great whale rider... :P |
Originally Posted by Nightwane:
Petru asta era poza.in fine.eu nu o sa arat ever ca Demona asa ca nu stiu de ce mai faceti caz pe chestia asta. |
Originally Posted by Evanescence:
BINGO BIATCH!!! Asta ca sa nu te mai prind o data ca ma imitzi in vre-un fel sau altul. Mai fa tampenii shi o sa itzi sapi singura groapa. Nu ma ambitziona ca o sa itzi fie frica pana la urma sa ieshi pe strada...Nu e amenintzare...e promisiune...!!! |
Originally Posted by Demona:
popcorn..get your popcorn... :lol: :lol: (inca ma dor ochii) |
Originally Posted by Nightwane:
|
tu chiar crezi ca imi este frica de tine?crezi ca daca mi-ai rupt m-ai spriat? |
Deci tu chiar vrei s-o iei in freza!!! Nu uita ca ai fost aruncata shi in Muresh de pe pod...shi ai facut shi cunoshtinza cu tastatura!!! Joaca-te cu mine E!!! |
MAINE!ORA12:00 SA FII IN FATA LA PRIMARIE!!! |
Da` ce mah? Asta e western sa fiu in fatza la primarie? Las` ca vin in seara asta pana la tine acasa. Itzi redecorez interioru`...O sa fie un poster mare in camera ta cu tine...marime naturala...Ce zici? |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OMG!!!! THIS, I HAVE TO SEE!!! Demona asteapta-ma la gara maine la 12 ![]() |
Da priviti partea buan a lucrurilor oameni buni! Poate vor sa se casatorerasca! In acest caz casa de piatra si sa anuntati si Sfanta Treime! :lol:
|
Dar nu e corecta faza asta cu ne vedem maine in fata primariei ca probabil ca Evanescence vine cu jumatate din familia ei + prieteni + prietenii prietenilor care vin cu prietenele lor care vin cu familiile lor s.a.m.d. ... oricum Demona ii taie pe toti cu her KILLER BRACELETS :lol:
|
Nah! Uite ca o disparut fata de pe net! Nasol! Gata! Ma duc shi eu acasa! Noapte buna everybody! :) She' dead!!!!
|
Originally Posted by TLD:
So you wanna be the next one?! |
|
Din "The Holy Shit We`Re Gonna Die If We Piss Off Demona Order"
|
Si ca sa revenim la subiect, votez si eu tot cu Demona!
Fa-o praf! |
LOL, ce tare e discutia asta! Demona, daca mergi maine la primarie, sa fi atenta sa nu cada balena pe tine. Daca vine cu toata familia, si daca aia seamana cu ea, o sa faca eclipsa totala...
I love chick fights! I'l bring the camera. Bets anyone? Eu pun pariu pe Demona... Cred ca e in stare sa merga maine la primarie with a gun and bust a cap in the whale's ass... :D |
BREAKING NEWS
Reporting live from Bucuresti getting the information from where it all happened! In urma celor scrise aici, Demona s-a dus acasa la Evanescence impreuna cu Freak_on_a_Leash ... Demona i-a dat 2 palme lui Evanescence, mama acesteia a iesit din casa si a inceput sa urle in consecinta au iesit vecinii pe afara si babele la geamuri... Pana la urma mama victimei a chemat politia si citez din scrisul lui Freak de pe mobilul Demonei "WE`RE GONE" |
All times are GMT +2. The time now is 01:56. |