Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Filme cu vampiri (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=83949)

ulrich 06 Aug 2008 04:17

confirm,is tare mijto;incercati si "near dark",distractie la maxim ;)

mafalda 11 Aug 2008 10:26

Vlad Tepes alias Dracula?

Saptamana trecuta am vazut pe "National TV" filmul american "Printul noptii" Nu mica mi-a fost mirarea sa descopar ca filmul se voia unul autobiografic despre viata voievodulul Vlad Tepes. Si m-a revoltat lipsa de profesionalism, in primul rand a scenaristilor care nu s-au documentat catusi de putin dpdv istoric cu privire la marele domnitor roman. Au scris un scenariu dupa ureche, doar de dragul senzationalului! Si Hollywoodul are scenaristii lui prosti! :x

GhostGirl 12 Dec 2008 22:44

Daca vreti sa vedeti un film superb cu vampiri uitati-va la Twilight . Deci eu am vz filmul asta de 2 ori intr-o noapte si l-am revazut si a doua zi :oops: Sunt inebunita dupa acest film. Este o poveste de dragoste intre un om si un vampir! :love: UITATI-VA LA EL SI NU VETI REGRETA! Va garantez! Vizionare placuta

Twinsen 13 Dec 2008 00:07

Incearca si Let The Right One In. Cine stie, s-ar putea sa-ti placa mai mult decat Twilight. :)

miercuri 15 Dec 2008 23:37

de-abia astept sa vad Twilight pentru simplu motiv ca sunt aboslut convinsa ca e chiar mai prost decat cartea, care de atlfel, in tampenia ei, m-a amuzat copios.
sunt foarte curioasa pana unde pot sa mearga :P

buticut 16 Dec 2008 00:09

Pe fiecare milimetru patrat al lui Twilight scrie chick flick.

miercuri 16 Dec 2008 00:51

diferenta e ca chick flickurile nu sunt unwillingly funny.

Twinsen 16 Dec 2008 08:44

Originally Posted by buticut:

Hmm, crezi ca Let The Right One In e un chick flick? Pe imdb se vede ca barbatii i-au dat note mai mari. Actually, ca si alte filme cu adevarat bune, nu poate fi incadrat corect in vreun gen. Pentru mine e despre gasirea dragostei, intr-o lume rece si ostila.

biankka 21 Feb 2009 19:30

trueblood

a aparut un nou film cu vampiri...TRUEBLOOD si are ceva original....vampirii sunt acceptati de oameni ...cu mici exceptii!dak va place va recomand si cartea...''morti pana la apus'' de charlaine harris

buticut 21 Feb 2009 19:51

Originally Posted by Twinsen:

Originally Posted by buticut:

Hmm, crezi ca Let The Right One In e un chick flick? Pe imdb se vede ca barbatii i-au dat note mai mari. Actually, ca si alte filme cu adevarat bune, nu poate fi incadrat corect in vreun gen. Pentru mine e despre gasirea dragostei, intr-o lume rece si ostila.

:shock: Am zis Twilight,nu Let the Right One In.

marcusARCUS 27 Feb 2009 12:35

Originally Posted by ArsDeViu:

Blade 3:Trinity will kick ass

It did in 2004 and actually it sucked

vandemm 14 Mar 2009 03:38

1. Interview with a Vampire

Tom Cruies in rolul lui Lester este F cool si filmul este exceptional,l-am vazut intro seara de toamna(si asta conteaza), dar este excelent ca si poveste

2. Blade 2

3. Dracula 2000
Cool film si ala ,nu mai vad zilele astea filme precum cele de mai sus

marcusARCUS 14 Mar 2009 09:25

Originally Posted by vandemm:

Tom Cruies in rolul lui Lester
[/u]

Tom Cruies? :lol:

vandemm 14 Mar 2009 13:23

Scuze de avatar: M-am speriat si eu cand am vazut m-am socat LOL

DEsi n-as avea nik impotriva ca steagu ala sa fie si pe taota pagina

On topic
Nu stiu cum de s-au postat si mai multe mesaje desi eu nu le vedeam.merge cam greu observ desi nu sunt poze marii.Probabil ca sunt enorm de mult pagini

corinka 14 Mar 2009 13:31

vandemm, ce-i cu avatarul ala imens? ma dor ochii.

marcusARCUS 14 Mar 2009 19:11

Flags of our Hitlers :lol:

Liviu- 10 Apr 2009 20:08

Let the right one in e cu siguranta cel mai bun film cu vampiri al ultimului deceniu, de fapt e cel mai bun film cu vampiri pe care l-am vazut pana in prezent. Sunt surprins ca numai Twinsen l-a mentionat, dar probabil ca la noi nici n-a aparut la cinema si cum e suedez mai putina lumea a auzit de el.

Cand am inceput filmul nici nu stiam despre ce e vorba, dar l-am vazut prin top imdb si ca e suedez si am zis sa-l incerc. Am ramas placut surprins, mai ales ca personajele principale sunt niste copii de 12 ani. Dupa ce l-am vazut ma intrebam cum de nu auzisem de el mai devreme, in timp ce de fanii Twilight nu mai scapi nici acum dupa ce a trecut ceva timp de cand a aparut. Oricum filmul e mai mult decat unul simplu despre vampiri si, desi vorbesc in necunostinta de cauza, as putea spune ca e unic in universul filmelor de acest gen.

@Demona - Iti place Ergo Proxy? :D

Suspect de bizar 10 Apr 2009 20:10

Las' că-s haioşi fanii lu' Tweety,am câteva prietene fane şi fac mişto de ele până nu mai pot.

miercuri 10 Apr 2009 23:35

Eu in seara asta m-am apucat sa ma uit la True Blood, m-as avanta sa zic ca e "the thinking man's Twilight" :p In orice caz, one of the better series se gen, atmosfera faina Souther Gothic, iar vampirul lor nu e uber pudrat si coafat si nici virgin.

Betti 24 Sep 2009 12:07

Imi plac.Am vazut de multi ani:Dracula,Interviu cu un vampir,Dracula iubaret(sau Un vampir iubaret),...,si am vazut si citeva seriare.

All times are GMT +2. The time now is 08:02.