![]() |
confirm,is tare mijto;incercati si "near dark",distractie la maxim ;)
|
Vlad Tepes alias Dracula?
Saptamana trecuta am vazut pe "National TV" filmul american "Printul noptii" Nu mica mi-a fost mirarea sa descopar ca filmul se voia unul autobiografic despre viata voievodulul Vlad Tepes. Si m-a revoltat lipsa de profesionalism, in primul rand a scenaristilor care nu s-au documentat catusi de putin dpdv istoric cu privire la marele domnitor roman. Au scris un scenariu dupa ureche, doar de dragul senzationalului! Si Hollywoodul are scenaristii lui prosti! :x
|
Daca vreti sa vedeti un film superb cu vampiri uitati-va la Twilight . Deci eu am vz filmul asta de 2 ori intr-o noapte si l-am revazut si a doua zi :oops: Sunt inebunita dupa acest film. Este o poveste de dragoste intre un om si un vampir! :love: UITATI-VA LA EL SI NU VETI REGRETA! Va garantez! Vizionare placuta
|
Incearca si Let The Right One In. Cine stie, s-ar putea sa-ti placa mai mult decat Twilight. :)
|
de-abia astept sa vad Twilight pentru simplu motiv ca sunt aboslut convinsa ca e chiar mai prost decat cartea, care de atlfel, in tampenia ei, m-a amuzat copios.
sunt foarte curioasa pana unde pot sa mearga :P |
Pe fiecare milimetru patrat al lui Twilight scrie chick flick.
|
diferenta e ca chick flickurile nu sunt unwillingly funny.
|
Originally Posted by buticut:
|
trueblood
a aparut un nou film cu vampiri...TRUEBLOOD si are ceva original....vampirii sunt acceptati de oameni ...cu mici exceptii!dak va place va recomand si cartea...''morti pana la apus'' de charlaine harris
|
Originally Posted by Twinsen:
:shock: Am zis Twilight,nu Let the Right One In. |
Originally Posted by ArsDeViu:
|
1. Interview with a Vampire
Tom Cruies in rolul lui Lester este F cool si filmul este exceptional,l-am vazut intro seara de toamna(si asta conteaza), dar este excelent ca si poveste 2. Blade 2 3. Dracula 2000 Cool film si ala ,nu mai vad zilele astea filme precum cele de mai sus |
Originally Posted by vandemm:
|
Scuze de avatar: M-am speriat si eu cand am vazut m-am socat LOL
DEsi n-as avea nik impotriva ca steagu ala sa fie si pe taota pagina On topic Nu stiu cum de s-au postat si mai multe mesaje desi eu nu le vedeam.merge cam greu observ desi nu sunt poze marii.Probabil ca sunt enorm de mult pagini |
vandemm, ce-i cu avatarul ala imens? ma dor ochii.
|
Flags of our Hitlers :lol:
|
Let the right one in e cu siguranta cel mai bun film cu vampiri al ultimului deceniu, de fapt e cel mai bun film cu vampiri pe care l-am vazut pana in prezent. Sunt surprins ca numai Twinsen l-a mentionat, dar probabil ca la noi nici n-a aparut la cinema si cum e suedez mai putina lumea a auzit de el.
Cand am inceput filmul nici nu stiam despre ce e vorba, dar l-am vazut prin top imdb si ca e suedez si am zis sa-l incerc. Am ramas placut surprins, mai ales ca personajele principale sunt niste copii de 12 ani. Dupa ce l-am vazut ma intrebam cum de nu auzisem de el mai devreme, in timp ce de fanii Twilight nu mai scapi nici acum dupa ce a trecut ceva timp de cand a aparut. Oricum filmul e mai mult decat unul simplu despre vampiri si, desi vorbesc in necunostinta de cauza, as putea spune ca e unic in universul filmelor de acest gen. @Demona - Iti place Ergo Proxy? :D |
Las' că-s haioşi fanii lu' Tweety,am câteva prietene fane şi fac mişto de ele până nu mai pot.
|
Eu in seara asta m-am apucat sa ma uit la True Blood, m-as avanta sa zic ca e "the thinking man's Twilight" :p In orice caz, one of the better series se gen, atmosfera faina Souther Gothic, iar vampirul lor nu e uber pudrat si coafat si nici virgin.
|
Imi plac.Am vazut de multi ani:Dracula,Interviu cu un vampir,Dracula iubaret(sau Un vampir iubaret),...,si am vazut si citeva seriare.
|
All times are GMT +2. The time now is 08:02. |