![]() |
Back to the future ... nu are cum sa nu fie! :D
|
arsdeviu, ai uitat sa mentionezi un indiciu mai important decart 'plastic' -'papusa'! prima parte din 'jucaria' chiar mi-a placut, dat fiind ca a fost facuta si de un preferat al lui stephen king, tom holland...
iar referitor la 'back to the future' - corect era 88 miles per hour. dar sa nu par ca te iau la bani marunti... ia incercati-o pe asta: new york cuplu actor copilas fiti atenti si nu va repziti. |
nu stiu ce film e, dar indiciile astea 4 s-ar potrivi si la cateva filme de Woody Allen
|
Originally Posted by notorious:
ROSEMARY'S BABY Pe când felicitarile, masa si dansul??? :lol: |
bravos, te-ai prins, blitz 43.
stiti ceva, mi s-a cam acrit de ghicit filme. eu ies... |
Hai sa mai propun eu unul.
Iosif din Arimateea. Quete Iepurele ucigas. "Ni". |
n-am nici cea mai vaga idee.
|
Monty Python si Pocalu' Sfant.
the knights that say NI :D super tare :D sper k ala e :) |
Da.
Iosif din Arimateea - cel care a strans sangele lui Iisus in Potirul Sfant. Quete du Graal - cautarea Graalului, motiv des intalnit in literatura medievala. |
PAZEA! ... ca tre' sa propuna Nightwane indicii :lol:
|
maimutza
PeeJay masina de tuns iarba |
dupa primele doua indicii m-as risca la un King Kong,da' este prea evidente ca sa fie pe bune cum zic je.Asa ca hai sa gasim un rost pentru masina de tuns iarba...
|
este Braindead ... da nu l-am vazut de ani de zile ... nici nu shtiu dk se mai poate face rost de el ... Nighty ... il ai ?
|
bravo Gandalf...eram sigur ca tu o sa-ti dai seama :D
pot sa-ti fac rost de el :) |
Si e rindul lui Gandalf... :roll: hai ca asta e ultima mea postare la topicul asta. :D Ma simt in plus...
|
palarie, gangster, carcalaci, elefanti, H20, pod ...
e foarte ushor... chia mi s-a facut pofta de film akuma... :P |
Mai continuam asta?
|
da bineinteles ca o sa continuam:
cazino, om bogat , pariuri, 2 milioane de dolari, o mana de oameni disperati There u go! |
Nu stiu. Poate mai dai si tu alte indicii.
|
pai unul din actori e Rowan Atkinson!
|
All times are GMT +2. The time now is 04:08. |