![]() |
Ma intriga reclama la Dacia Logan. Ce promoveaza de fapt? Adormitul/visatul la volan? Spre sfarsitul reclamei, cand il trezeste fetita si-i spune ca a trecut de scoala, in spate se observa o trecere de pietoni pe care traverseaza niste copii. Pai nu trebuia sa se asigure? :)
|
Danny :
Ma intriga reclama la Dacia Logan. Ce promoveaza de fapt? Adormitul/visatul la volan? Nu draga , promoveaza Noua masina Dacia Logan . Sa nu cautam nod in papura... |
Yea....right...Dacia Logan...a dream come true... :hmm:
|
reclama de tot kktu pentru "perlute de branza si smantana"
ce nume!!!!! oamenii astia sunt idioti... si imaginea si fetele si decoru.....jalnic si jegos |
Originally Posted by Danny:
Anyway, favoritul meu e spotul cu mama leoneeeeee care ma face sa nu mai schimb canalul cand e publicitate |
Originally Posted by cherryblossom:
|
Originally Posted by Mala Portugal:
Cand vine reclama asta imi vine sa ma urc pe pereti... o experienta trecuta ... |
Originally Posted by jackpot:
ce spui tu straine? |
Originally Posted by Danny:
cea mai misto reclama la masina asta a fost o poza... nu stiu unde am gasit-o, dar este geniala... este aia cu amprenta aia pe masina murdara si unde scrie ' women need a reason, men need a place'... mi-a placut enorm, dar nu stiu unde mai era... o s-o mai caut, si daca dau de link, il pun aici. :D |
o reclama misto e aia de la campofrio (aia cu cainele)- e mortala! :)
|
All times are GMT +2. The time now is 17:30. |