Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Publicitate TV (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=82562)

Danny 12 Oct 2004 14:30

Ma intriga reclama la Dacia Logan. Ce promoveaza de fapt? Adormitul/visatul la volan? Spre sfarsitul reclamei, cand il trezeste fetita si-i spune ca a trecut de scoala, in spate se observa o trecere de pietoni pe care traverseaza niste copii. Pai nu trebuia sa se asigure? :)

nightsorrow 12 Oct 2004 15:10

Danny :
Ma intriga reclama la Dacia Logan. Ce promoveaza de fapt? Adormitul/visatul la volan?
Nu draga , promoveaza Noua masina Dacia Logan . Sa nu cautam nod in papura...

Danny 12 Oct 2004 15:22

Yea....right...Dacia Logan...a dream come true... :hmm:

KORBEN 12 Oct 2004 22:47

reclama de tot kktu pentru "perlute de branza si smantana"
ce nume!!!!!
oamenii astia sunt idioti...
si imaginea si fetele si decoru.....jalnic si jegos

Mala Portugal 13 Oct 2004 00:02

Originally Posted by Danny:

Ma intriga reclama la Dacia Logan. Ce promoveaza de fapt? Adormitul/visatul la volan?

Nu TD promoveaza visul de a avea o masina buna, vis din care tot ei au decenta sa ne trezeasca.
Anyway, favoritul meu e spotul cu mama leoneeeeee care ma face sa nu mai schimb canalul cand e publicitate

jackpot 13 Oct 2004 09:48

Originally Posted by cherryblossom:

Chiar nu prea merita banii devoratorii astia... mai ales ca o buna parte din reclame se repeta de la un an la altul....eu va sugerez sa intarziati putin, adica in loc sa veniti la ora 21.00 cand incepe, veniti pe la 23.00, o sa intrati gratis...oricum nu rezistati toata noaptea...

la 23.05 te astept in poarta.o sa am o palarie de paie in cap.

Jay 13 Oct 2004 16:11

Originally Posted by Mala Portugal:

Anyway, favoritul meu e spotul cu mama leoneeeeee care ma face sa nu mai schimb canalul cand e publicitate

Cand vine reclama asta imi vine sa ma urc pe pereti... o experienta trecuta ...

cherryblossom 13 Oct 2004 16:18

Originally Posted by jackpot:

Originally Posted by cherryblossom:

Chiar nu prea merita banii devoratorii astia... mai ales ca o buna parte din reclame se repeta de la un an la altul....eu va sugerez sa intarziati putin, adica in loc sa veniti la ora 21.00 cand incepe, veniti pe la 23.00, o sa intrati gratis...oricum nu rezistati toata noaptea...

la 23.05 te astept in poarta.o sa am o palarie de paie in cap.

ce spui tu straine?

Nae 13 Oct 2004 18:07

Originally Posted by Danny:

Yea....right...Dacia Logan...a dream come true... :hmm:

cea mai misto reclama la masina asta a fost o poza... nu stiu unde am gasit-o, dar este geniala... este aia cu amprenta aia pe masina murdara si unde scrie ' women need a reason, men need a place'... mi-a placut enorm, dar nu stiu unde mai era... o s-o mai caut, si daca dau de link, il pun aici. :D

Sm�agol-Gollum 26 Oct 2004 21:00

o reclama misto e aia de la campofrio (aia cu cainele)- e mortala! :)

All times are GMT +2. The time now is 17:30.