Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Fanatic (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=243)
-   -   The miracle i call "Lord Of The Rings" (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=82255)

Akasha 13 Jul 2003 18:29

chiar sunt!merci! :)

raptor 13 Jul 2003 19:36

?!vorbesti serios???!!!!Da-mi 2 saptamani(asta in caz ca intru la facultate :lol: )sau 3(in caz ca nu,si atunci o sa am nevoie de putzina 'terapie')si m-apuc!!

Tocmai astept sa vad daca vad un trailer pt rotk!!!Daca da,o sa postez iar in cateva minute.Daca nu,@$#$$!!!!!

May this be a light for you in dark places,when all other lights are gone...

Demona 14 Jul 2003 11:45

vorbesc serios...shi bafta la faculta... :) mey ce copcki muncitori avem noi in tzara asta... :)

Hell_Girl 14 Jul 2003 17:42

Succes la facultate, Raptor!

raptor 15 Jul 2003 13:40

Muncitor my aaaaaa$$$$$$$!!!! :D In sensul ca :D :D :D .If it smells like shit,if it looks like shit,if it talks shit...that's my life!
La ora asta ar trebui sa desenez....dar nuuuuu...eu spend time netting.
datzi un click pe link ca sa vedetzi cum incepusem eu my first vision of a lotr page,acum vreo 2 anisori.Si nu radetzi ca fac buba! :D Demona,daca vrei iti trimit o versiune din februarie anul asta al unei alte tentative de site....

EU nu muncesc.Eu ma descurc... 8) :wink:

raptor 15 Jul 2003 13:42

Ce dobitoc sunt...

http://www.geocities.com/eyeofmordor2001/

cat pe-aci sa uit link-ul.

Demona 16 Jul 2003 10:54

Bey raptore...arata chiar bine...eu ma descurc mai greu decat tine. Te rog trimite link-ul acela de care ziceai...lasa-mi un mesaj privat. Shi nu te mai plange.Cine a zis ca viatza e dreapta?! :) Recunoashte. Daca ai avea totul pe tava, te-ai plictisi. Sau vrei sa traieshti o telenovela? Sau un LOTR sau Matrix?! :D :D :D 8)

"I see...you cannot hide!"

...Descurca-te in continuare...o faci bine! ;)

(*) Keep the LOTR Pride alive! (*)

Demona 16 Jul 2003 10:59

..un P.S. ...

Originally Posted by raptor:

La ora asta ar trebui sa desenez....dar nuuuuu...eu spend time netting.

...sa desenezi ce? Detaaaaaaaaaaaails please!!!...

raptor 17 Jul 2003 16:20

'T will be done!Maine-pentru ca pagina nu-i inca pusa pe net:? am facut pneumonie si hopa! la spital cu 2 zile inainte sa o aduc la o oarecare stare de functionare.Mersi pentru critica favorabila 8) !

pai,tooot felu'....dar mai ales lotr stuff. :D o sa pun cate ceva pe net mai incolo,dupa ce(daca)intru.

morpheus 18 Jul 2003 13:22

Originally Posted by Akasha:

what's the big deal?!?!mai intrebi???????????????????poate doar faptul ca este un film extraordinar,cu efecte speciale la fel de extraordinare si actori si mai extraordinari!!!convins???

:lol: :cry: :cry: :cry: :lol:
Chiar nu poti sa accepti ca exista persoane carora nu le-a placut
LOTR... filmul extraordinar nu este, efecte sunt dragute, actorii dezastru
cel mai bun Gollum care este de fapt virtual!!! Dar totusi eu iti accept
parerea la urma urmei e vorba de gusturile fiecaruia...

Bai Raptor ce-ai facut la BAC? Eu am luat 9.74 dar nu ma laud...

raptor 18 Jul 2003 23:31

:P :P :P :P :P Heeeeeeeeei!

8,95.Nici eu nu ma laud(nici n-as avea cu ce....:?)Faza super urata e ca unde vreau Y sa dau bacu nu se ia in considerare :cry: .

raptor 18 Jul 2003 23:33

LOTR beyond imagination! (*)

Demona 20 Jul 2003 15:59

....morpheus...cum pe tine nu te-a impresionat LOTR, asha nu ne impresionezi tu pe noi...that's the deal!...raptor...trimite-mi nishte desene...itzi trimit eu de ale mele...we'll see who's better! >:> hehe! It's a deal kiddo?!

raptor 21 Jul 2003 08:56

k.....Scuze ca nu ti-am trimis inca paginile de net-saptamana asta'i marele hop! si Dumnezeu cu mila...
Desenezi...probabil ca desenezi mult mai bine si o sa razi de o sa te prapadesti cand o sa-mi vezi desenele...whatever.Ti le trimit saptamana asta,pe vineri sau cam asa ceva. :D

spartacus 21 Jul 2003 09:07

Bre, site-ul asta seamana tot mai mult ca unul unde vb-esc doar doua persoane, si nu-i bini!... Voi, restul, ce faceti, mah?... treziti-va si dati-va cu parerea. Nu conteaza daca v-a placut sau nu LOTR, dar scrieti=va parerile! Personal, filmul mi=a placut foarte mult si poate de accea am cumparat prima parte(acu o astept pe a II-a, da' vad ca asteptarea asta dureaza cam mult!).
Sunt sigur ca ultima parte va fi si ea "de baza"(ca daca ar fi "de acid" s-ar neutraliza :wink: ). Servus!

raptor 21 Jul 2003 09:16

To quote Elijah Wood:

'Better than the Fellowship and The Two Towers combined...'

Da' matalutza de ce nu postezi mai mult?

Demona 22 Jul 2003 16:24

..pai Spartacus...or whatever...uneori se mai baga shi Ysaluna in seama, implorand-ma sa imi placa de un personaj pozitiv..apoi mai e Akasha care ishi mai exprima pararea...e obligatoriu morpheus, ca sa compare LOTR-ul cu o telenovela (???) shi mai e raptor care se dedica trup shi suflet cauzei! :) Era Guinevere shi Oribilul Mosh in alte datzi...dar s-au pierdut in "marshes of the Dead"...eh...cautau..."the precioussss"...Ah raptor...daca itzi spun...o sa ma sudui de acuma intr-o veshnicie...EU AM INELUL!!! Inelul cu inscriptzia pe el...facut frumos...asha cum l-ai vazut la Sauron pe "dejetzel" in film. Doar ca al meu e de argint..urasc aurul!!! Anyway...tu, te rog, trimite desenele...sau le-ai trimis deja?! :P Take care rapty! ;)

(*) Keep the LOTR Pride alive! (*)

raptor 23 Jul 2003 17:03

NU-I CINSTIT!NU-I CINSTIT!NU-I CINSTIT!NU-I CINSTIT!

Si ia zi Demona,unde stai,la ce adresa,cand nu-i nimeni acasa,unde tinetzi cheile si unde anume ai tu toate cartile si inelul si tot ce mai ai?! :D
jst kiddin'

Paaaaiiiii,nu am trimis inca nimic :( Azi am avut prima zi de examen si mama lor de nenorociti....oricum,sper sa nu ma fi facut chiar de kakao.Mai asteapta 3 zile si o sa le primesti-si,sa speram,o sa fiu si eu mai fericit.

'I need a holiday.A very long holiday.' -asta nu-i cu copy/paste :wink:

NoOne 25 Jul 2003 14:34

Daca vrea cineva cartzile lui Tolkien in original sau alte fantasy-uri sa-mi dea un pm. :)

Demona 26 Jul 2003 13:03

hehe rapty...anyway...system (still) waitin`...

All times are GMT +2. The time now is 15:09.