![]() |
chiar sunt!merci! :)
|
?!vorbesti serios???!!!!Da-mi 2 saptamani(asta in caz ca intru la facultate :lol: )sau 3(in caz ca nu,si atunci o sa am nevoie de putzina 'terapie')si m-apuc!!
Tocmai astept sa vad daca vad un trailer pt rotk!!!Daca da,o sa postez iar in cateva minute.Daca nu,@$#$$!!!!! May this be a light for you in dark places,when all other lights are gone... |
vorbesc serios...shi bafta la faculta... :) mey ce copcki muncitori avem noi in tzara asta... :)
|
Succes la facultate, Raptor!
|
Muncitor my aaaaaa$$$$$$$!!!! :D In sensul ca
![]() La ora asta ar trebui sa desenez....dar nuuuuu...eu spend time netting. datzi un click pe link ca sa vedetzi cum incepusem eu my first vision of a lotr page,acum vreo 2 anisori.Si nu radetzi ca fac buba! :D Demona,daca vrei iti trimit o versiune din februarie anul asta al unei alte tentative de site.... EU nu muncesc.Eu ma descurc... 8) :wink: |
|
Bey raptore...arata chiar bine...eu ma descurc mai greu decat tine. Te rog trimite link-ul acela de care ziceai...lasa-mi un mesaj privat. Shi nu te mai plange.Cine a zis ca viatza e dreapta?! :) Recunoashte. Daca ai avea totul pe tava, te-ai plictisi. Sau vrei sa traieshti o telenovela? Sau un LOTR sau Matrix?! :D :D :D 8)
"I see...you cannot hide!" ...Descurca-te in continuare...o faci bine! ;) (*) Keep the LOTR Pride alive! (*) |
..un P.S. ...
Originally Posted by raptor:
...sa desenezi ce? Detaaaaaaaaaaaails please!!!... |
'T will be done!Maine-pentru ca pagina nu-i inca pusa pe net:? am facut pneumonie si hopa! la spital cu 2 zile inainte sa o aduc la o oarecare stare de functionare.Mersi pentru critica favorabila 8) !
pai,tooot felu'....dar mai ales lotr stuff. :D o sa pun cate ceva pe net mai incolo,dupa ce(daca)intru. |
Originally Posted by Akasha:
:lol: :cry: :cry: :cry: :lol: Chiar nu poti sa accepti ca exista persoane carora nu le-a placut LOTR... filmul extraordinar nu este, efecte sunt dragute, actorii dezastru cel mai bun Gollum care este de fapt virtual!!! Dar totusi eu iti accept parerea la urma urmei e vorba de gusturile fiecaruia... Bai Raptor ce-ai facut la BAC? Eu am luat 9.74 dar nu ma laud... |
:P :P :P :P :P Heeeeeeeeei!
8,95.Nici eu nu ma laud(nici n-as avea cu ce....:?)Faza super urata e ca unde vreau Y sa dau bacu nu se ia in considerare :cry: . |
LOTR beyond imagination! (*)
|
....morpheus...cum pe tine nu te-a impresionat LOTR, asha nu ne impresionezi tu pe noi...that's the deal!...raptor...trimite-mi nishte desene...itzi trimit eu de ale mele...we'll see who's better! >:> hehe! It's a deal kiddo?!
|
k.....Scuze ca nu ti-am trimis inca paginile de net-saptamana asta'i marele hop! si Dumnezeu cu mila...
Desenezi...probabil ca desenezi mult mai bine si o sa razi de o sa te prapadesti cand o sa-mi vezi desenele...whatever.Ti le trimit saptamana asta,pe vineri sau cam asa ceva. :D |
Bre, site-ul asta seamana tot mai mult ca unul unde vb-esc doar doua persoane, si nu-i bini!... Voi, restul, ce faceti, mah?... treziti-va si dati-va cu parerea. Nu conteaza daca v-a placut sau nu LOTR, dar scrieti=va parerile! Personal, filmul mi=a placut foarte mult si poate de accea am cumparat prima parte(acu o astept pe a II-a, da' vad ca asteptarea asta dureaza cam mult!).
Sunt sigur ca ultima parte va fi si ea "de baza"(ca daca ar fi "de acid" s-ar neutraliza :wink: ). Servus! |
To quote Elijah Wood:
'Better than the Fellowship and The Two Towers combined...' Da' matalutza de ce nu postezi mai mult? |
..pai Spartacus...or whatever...uneori se mai baga shi Ysaluna in seama, implorand-ma sa imi placa de un personaj pozitiv..apoi mai e Akasha care ishi mai exprima pararea...e obligatoriu morpheus, ca sa compare LOTR-ul cu o telenovela (???) shi mai e raptor care se dedica trup shi suflet cauzei! :) Era Guinevere shi Oribilul Mosh in alte datzi...dar s-au pierdut in "marshes of the Dead"...eh...cautau..."the precioussss"...Ah raptor...daca itzi spun...o sa ma sudui de acuma intr-o veshnicie...EU AM INELUL!!! Inelul cu inscriptzia pe el...facut frumos...asha cum l-ai vazut la Sauron pe "dejetzel" in film. Doar ca al meu e de argint..urasc aurul!!! Anyway...tu, te rog, trimite desenele...sau le-ai trimis deja?! :P Take care rapty! ;)
(*) Keep the LOTR Pride alive! (*) |
NU-I CINSTIT!NU-I CINSTIT!NU-I CINSTIT!NU-I CINSTIT!
Si ia zi Demona,unde stai,la ce adresa,cand nu-i nimeni acasa,unde tinetzi cheile si unde anume ai tu toate cartile si inelul si tot ce mai ai?! :D jst kiddin' Paaaaiiiii,nu am trimis inca nimic :( Azi am avut prima zi de examen si mama lor de nenorociti....oricum,sper sa nu ma fi facut chiar de kakao.Mai asteapta 3 zile si o sa le primesti-si,sa speram,o sa fiu si eu mai fericit. 'I need a holiday.A very long holiday.' -asta nu-i cu copy/paste :wink: |
Daca vrea cineva cartzile lui Tolkien in original sau alte fantasy-uri sa-mi dea un pm. :)
|
hehe rapty...anyway...system (still) waitin`...
|
All times are GMT +2. The time now is 15:09. |