![]() |
Oricit de larg si permisiv ar fi fenomenul trip hop, tot nu intra acolo Kosheen. E mult mai usor sa introduci aici Dub Pistols si DJ Krush, doua nume care au vrut sa faca hip hop si dub, si carora le-a iesit un trip hop foarte misto. Kosheen intra in discoteci, alaturi de suflatorii in fluiere.
|
Originally Posted by Jay:
:lol: Pai incercam si eu sa gasesc ceva care sa imi placa la trip-hop :P Sa nu fiu chiar asa de dur si sa zic ca nu-mi place nik :D
Quote:
Pur si simplu nu-mi place. What more can I say? A mai zis cineva mai devreme...genul asta induce o stare de somnolenta si de wanna-kill-urself, fapt pe care nu prea il apreciez la o piesa sau un gen muzical. P.S:Eu am impresia ca te-ai cam suparat Jay :P N-am vrut! :(( Uite, ca sa fim chit, o sa iti zic ce-mi place mie ca sa poti si u sa ma critici :P Deci....mie imi place...aaa...aproape tot ce tine de RnB si hip-hop(dar za american oan, adica..DMX, 50 Cent cu tot cu G-Unitu' lui, Usher, Ginuwine, Obe Trice, 2Pac...inca caut in disperare OST-urile de la seria "Friday"..de la noi imi place Cheloo ca face o bascalie de nu se poate si Ombladon ca e mult mai serios...acu depinde de dispozitia in care sunt)....asaa....imi mai place ATB, Linkin Park, Enrique(asta mi se trage de prin a 12-a)....si ar mai fi dar nu mai imi vin in minte acum...dar cand o sa mi le amintesc pe parcurs i'll let u know :P |
Trebuie sa recunosc ca m-am speriat putin...
Pai tu vii cu Enrique? DMX? Linking Park? ... si critici trip-hop-ul? Nu-mi vine sa cred ca am avut aceasta "sa zicem disputa" .. Da, mai suparat, dar acum mi-am revenit... You should really listen to some good music... Crapp-ul ala pe care l-ai enumerat... is a brainwasher... |
Originally Posted by Jay:
De ce oare eram sigur ca primul de care o sa te iei o sa fie Enrique? ooff...ce sa-i fac...asta e...imi place...i'm a liitle ashamed, da' asta e :P Cat despre restul... :shock: ..chiar ca nu mi-e rusine....e super muzica...si cu astea daca vrei, ne certam pana la anu' pe vremea asta! Si...cum ziceai si u...ceva argumente pt care "it's a brainwasher"? forget about Enrique...ca ala nu-l ascult decat cand am probl cu corazonu' :D |
Kosheen n-au nimic de-a face cu trip-hopul, lucru evident dupa un listening comprehension de cinspe minute.
Eu recomand sa calmati disputa asta oricum sterila- poate la o Tea Session cu niste Delicious Dub Doughnuts, dar astea's doar pentru cunoscatori. |
Originally Posted by K's:
The Tea Seassion care te da mai bine cu barca decit Michi cu Romanian Dub. |
Finally, nu ca mi-ar place enya or something, dar am aflat de ce seamana whisper to the wild water al m. brennan cu albumele enyei: pt ca cele doo sint surori.
|
Originally Posted by Ambra Blu:
Pai da, dar in dubu lui Michi se mai fac valuri, mai sunt focuri, chestii, nu ne mai cantarim!... Mai nou liniile baiatului din strada- Original Pirate Material si A Grand Don't Come For Free- fac agitatie p'aici. Delerium cineva? |
In seara asta la Cuando Republic in Mamaia - Judge Jules :w00t: |
Sint calare pe cintar, nu se vede c-am bagat un gram? Or 21? Daca tragi din liniile baiatului de pe strada, ajungi sa faci un labirint in cap, de linii luminoase du-te/vino, blinded by the lights. Apopou, trebuie s arecunosc ca imi place sa ma plimb prin Dead Cities, de mina cu The Future Sound of London. |
|
Cred ca merge si 90 hbpm (heartbeats/ minute)
Mda, as they say: sint vorbe de fum, cit fumam o tigara. Si stii cum fumez eu tigarile, da? ;)
Atirnarile cinstite sint nitel paradoxale pentru ca, desi a atirna implica ceva atras de forta gravitationala in jos, atirnarile cinstite sint si ascendente si uplifting. ;) Oricum, merg si atirnarile mina in mina cu a walk thru mindfields. |
That is really some original stuff.... great album "Uhh yeahh I'm floating on thin air" |
(People pushin' by, and walkin' off into the night)
These toilets are a piss take, queue's bigger than the door. Gotta get rid of this pill taste, what are they chattin so much for? Glad i'm not a girl in this place, they'll be here til dawn. Sure my belly's tingling a bit, somethings happening im sure. And im thinkin'... (Lights are blinding my eyes) |
question: cine poate sa imi spuna cine canta soundtrack-ul de la "Smallville"........i realy need it thx
|
Album... cu adevarat original...
Genetic World - Telepopmuzik. |
30 august -> Medulla -> Bjork de-abia astept.
am ascultat cateva melodii de pe album si suna excelent. Oceania are chiar si un videoclip ce imi aduce aminte de video-ul de la NAture Is Ancient. |
Originally Posted by Nightwane:
|
Originally Posted by Gaandalf:
|
Originally Posted by daniel:
|
All times are GMT +2. The time now is 02:13. |