![]() |
Da, HW are un traseu ascendent anul asta... eu am urmarit un interviu si mi-a placut ca vadea o preocupare aparte pentru fiecare gest, pentru mimica si pronuntie, subliniindu-le importanta in raport cu amploarea rolului sau...
|
Chestia asta potzi s-o vezi in film...pretty ironic this Agent Smith. Dar NU EXISTA altul ca el. Imaginatzi-va Matrix-ul cu nishte nume hollywood-iene mari (sau mai mari). Rolul lui Morpheus sa fie jucat de Samuel L. Jackson, al lui Trinity de Jennifer Lopez, al lui Neo, de Ben Afflec sau Matt Damon shi al Agentului Smith de Harrison Ford...The "Architect" (scuzatzi eventualele gresheli ortografice)...sa fie jucat de nimeni altul decat Sean Connery.
|
Mie mi se pare ca Fishbourne si Reeves sunt staruri foarte mari. Reeves oricum mi se pare mult mai bun decat Afflec si chiar decat Damon.
|
nu ca nu sunt actori mari..dar vreau sa zic..nu genul de...Ken-doll...cum e Damon sau Afflec...
|
De acord, Ken-dolls nu s-ar fi potrivit deloc.
|
heh...tocmai imi venise in minte o imagine din Matrix "jucata" de nishte Ken-dolls...shi uite asha e imprashtiat Neo in bucatzele...o mana sub pat...un picior sub dulap...capul sub masa... :P Smith scores again!!! ;)
|
Imi pare rau ca se ajunge a se vorbi de Affleck ca un Ken-doll. Eu inca mai cred ca baiatul asta e un actor bun. Desi daca ma uit in urma nu pot sa citez niste filme care sa sustina pretentia mea.
Acu insa cu fundu ala mare care ii va umple viata..... |
..well...he is not such a Ken-doll...dar mai un pic shi v-a fii...J-Lo a avut grija sa contribuie la imaginea asta! :)
|
Matrix a fost un film slab. Nici nu vreau sa ma gandesc cum e partea a doua.
|
Originally Posted by piguy:
|
TLD...piguy este genul de user care trebuie pur si simplu ignorat.
De soundtrack nu zice nimeni nimic? Mie cel mai mult imi place "Rob D - Clubbed To Death (Kurayamino Mix)" |
Danny..nu eshti singurul caruia ii place melodia aceea! :) Dar acela e primul sound track. L-ai ascultat pe cel de la Matrix Reloaded? Linkin Park au o melodie "Session" super faina ( o potzi asculta shi pe albumul lor Meteora) shi Marilyn Manson s-a "scos" cu "The New Shit". :)
|
Presimt un nou trailer pe net, dupa ce in UK dupa t3 a aparut un trailer nou. In sfarsit...
http://matrix.ugo.com/zionswitchboar...threadid=13812 |
Originally Posted by Demona:
Stiu ca e de pe primul dar ce conteaza? E super_ba. :) Soundtrack-ul de la Matrix Reloaded inca nu il am. Poate ma ajuta cineva... ;) :) |
...I think that can be arranged!!! :D
|
Hmm...daca pana si pentru un soundtrack se fac aranjamente... ;)
|
La noi cand drak apare dvd-ul? Ca la americani p 10 oct sau vine cu delay?! Tinand cont ca am dvd-r de pe net(ma rog o sa-l am sper) pana peste vreo luna ma lunistesc :lol: . Da dvd-r are 1 cd, in timp ce dvd original are i extrasuri deci 2 cd. Deci cand da pe la noi? Si apare la HM&F?
|
DVD-ul l-am vazut prin Arad, dar piratat...nu shtiu daca "functzioneshte". Nu risc sa dau bani...shi vizionat...din partzi...cica 350.000 ete pretzu`!!!
|
A aparut un nou trailer, ma rog nou e prea mult spus. E cel din UK, si contine cateva(cateva insemnand ceva mai multe decat cateva). Pt cei interesati asa ca mine si ca fanii matrix:
http://www.comingsoon.net/movies/m/matrix3.php |
Originally Posted by Danny:
...got a problem with that? ;) |
All times are GMT +2. The time now is 20:10. |