![]() |
la oktober? aia baga meicurile la tv fara sonor! dar e de betzivaneala zdravana acolo.
|
Originally Posted by Presedintele:
Maitre 4i, la Euro or lasa si ei sonor, da-i in primejdii! B-) |
Absolut fantastic cat bulan a avut mizeria asta de echipa!E ziua in care moare fotbalul daca ajung cacatii astia antifotbal sa castige Liga Campionilor.
Intr-un fel,Bayern si-a facut-o cu mana ei,s-a autosabotat dupa atatea ocazii mari pe care le-a ratat si Heynckes a gresit cand s-a grabit sa-l scoata pe Muller. Chelski in cel mai prost sezon de cand ma uit eu la fotbal ajunge sa elimine pe Farsa in semifinale si castiga finala dupa un antijoc scarbos.Cea mai proasta gluma posibila!!!!!!:| |
Principiul Autobazei a triumfat din nou :( Cea mai urata, penala, chickenshity , bulangioaik castigatoare de mare trofeu in fotbal de la Grecia incoace. Vorba unui mare jucator: Daca Chelsea e viitorul fotbalului,atunci e catastrofal. Imi vine sa borasc ! :-&
|
deci...
tinand cont ca eu simpatizez fotbalul englez, nu dateam nici cea mai mica sansa lui chelsea, dar uite ca au reusit sa ia trofeul. golul lui drogba a fost pe departe mai frumos decat cel al lui muller... si la penaltyuri, prin ratarea lui schweinsteiger, cupa a ajuns in anglia. si stau si ma gandesc la cei de la tottenham, erau in playoffu ucl , si acum joaca in grupele europa league. |
Originally Posted by iiii:
Nu,n-a fost.Neuer era prea in poarta si daca era plasat cum trebuia,era de aparat lejer lovitura de cap.La ambele au gresit portarii dar Muller chiar l-a pacalit pe Cech,deci dupa parerea mea a dat golul mai frumos. Degeaba simpatizezi cu fotbalul englez daca au luat Liga Campionilor prin maniera asta.Cei care zic ca nu conteaza felul prin care castigi un trofeu sunt ignoranti,pentru ca de cele mai multe ori cand pomenesti o echipa care a luat un trofeu,tot timpul va reaminti cineva si felul prin care l-au luat! Cu alte cuvinte,se duce fotbalul pe _)_ !!!!:| |
golul lui muller... dupa parerea mea a fost noroc total. mingea a lovit pamantul.. is cech nu a avut nici o treaba.
dar daca stai sa te gandesti... chelsea , prin fotbalul ei tipic englezesc , a reusit sa se impuna. tin minte ca prin minutul 30, arata pe tv o statistica... a meciului pana in momentul respectiv, si bayern avea 12 cornere si cam 7 suturi pe poarta, cand chelsea avea 0 si respectiv 0. dar uite cum e norocul.. joci urat, te scremi, dar tot a reusit sa ia trofeul. si sa nu uitam penaltiul ratat de robbem in timpul meciului. |
LOL!Cum sa fie noroc total?=))
Daca vrei sa vorbim de noroc total,atunci hai sa vorbim de Chelski,care a egalat la primul corner al meciului deabia in min 88,fiind de altfel si cea mai mai mare ocazie a lor. Pur si simplu sunt scarbit de echipa asta si tot nu-mi vine sa cred ca au castigat CL cu atata bulan! |
asta e fotbalul actual frate kriss... ce sa ii faci?
oricum sunt curios la anul, ce fac echipele englezesti. 4 sunt direct in grupele UCL, niciuna nu joaca tururi preliminiare. |
câteva zile până-ncepe EURO. Eu merg pe Germania ca de obicei.
cei ce vor să vadă meciurile pe PC și urăsc dolce:)) TVR HD: http://www.tvr.ro/live_tvrhd_2012.php Moldova 1: http://www.trm.md/ro/tv-on-line/ |
Intrebare:Meciurile se vor da si pe asa-zisa televiziune nationala?
|
da. vor fi toate meciurile. unul va fi în direct iar celălalt de la ora 0:00 înregistrat. live va fi pe dolce sport.
de la sferturi toate meciurile vor fi live pe TVR 1 / TVR HD |
Aha,am inteles.Multam fain.
|
am vazut si eu aseara marea nationala a romaniei, intr-un meci de 2 lei impotriva Austriei. un cili bili prost... meci de 2 lei.
|
n-are rost să discutăm de meciul României...
Franța a făcut spectacol aseară cu Estoni http://www.youtube.com/watch?feature...v=KQgYhk4sQX0#! acum să vedem ce face la euro. |
Primul gol e absolut genial! Ce combinatie intre Ribery si Benzema si la al doilea a fost executie bine plasata dar trebuie luata in considerare si valoarea adversarului care cam lasa de dorit.
Ma indoiesc ca o sa faca ceva Franta la Euro,eu unul sunt fan infocat al Germaniei,asa ca merg pe Panzere.:)) |
Deutschland über alles!Inca un suporter al Panzerelor aici,desi dupa parerea mea Spania e inca favorita.Lucru care se va schimba la CM din Brazilia.
|
Nu stiu cat de favorita e Spania fara Puyol si Villa dar tot ramane periculoasa.
|
Pai si-a cam revenit "the one who will always walk alone".Plus ca si Llorente e in mare forma.
|
sincer sa fiu... eu as fi foarte happy daca ar lua anglia... dar mari sanse nu au... dar sa vedem ce si cum.
|
nu baga nimeni in seama portocala mecanica?
|
Originally Posted by iiii:
Aia n-au absolut nici o sansa! Cu Roy Hotdog la carma si lotul ala de 2 lei care l-a convocat,ce te astepti?Spre exemplu,cum sa-l aduci pe Kelly in locul lui Cahill cand ai de ales intre Ferdinand si Richards?Omu' inca le face favoruri celor de la Liverpool chiar daca l-au dat afara pe usa din spate.:| Despre Olanda nu stiu ce sa zic,dupa parerea mea ei intotdeauna au stat prost in aparare si acum nu e nici o exceptie: Khalid Boulahrouz (Stuttgart), John Heitinga (Everton), Joris Mathijsen (Malaga), Ron Vlaar (Feyenoord), Wilfred Bouma (PSV Eindhoven), Gregory van der Wiel (Ajax), Jetro Willems (PSV Eindhoven). Chiar daca au ajuns in finala CM 2010,eu nu-i vad mai sus de sferturi/semifinale. Tot Germania si Spania raman favoritele dupa parerea mea,sunt cele mai echilibrate echipe ca lot si stil de joc. |
Lăsați Spania, le ajunge...
Germania FTW! |
acum sa vedem , sunt curios ce tara o sa fie " surpriza" acestui european. oricum, grupa B e de urmarit
|
Ce va ziceam de Olanda?Nu poti sa emiti pretentii la castigarea campionatului european cu apararea aia.De fiecare data cand lansa Danemarca cate un atac(rar) spre poarta Olandei,era pericol.
Germania a batut desi pentru o lunga perioada de timp a fost echilibrat meciul si daca o bate si pe Olanda atunci portocala mecanica e out. |
LOL Cotele pt scor corect la Spania - Croatia au disparut instantaneu, brusc si dintr-odata.
Remember Suedia - Danemarca 2-2 la Euro 2004 ? Well, it's THAT situation again :)) |
si pana la urma, dupa incidentele de aseara, cand suporteri croati au aruncat in balotelli cu banane si faceau ca maimutele de cate ori atingea mingea.... oare ii mai omoara? asa cum declara?
|
toate meciurile de la europene numai pe TVR. am scapat de tumoarea numita dolce!
|
Mie unul mi se pare penibil sa dea 1 meci la TV si pe celalalt pe internet,unde daca intri pe site cu 5 minute inainte sau inceapa sau chiar in timpul meciului trebuie sa dai refresh dupa refresh cu speranta ca se va conecta intr-un final pentru ca nu e destula banda.
Nu mai zic de comentatori,care-s mediocri cel mult. |
:-h tovarisch
|
felicit reprezentativa olandei! dupa ce a fost finalista la mondialele din africa de sud, acum... doar locul 4 in grupa, si 0 puncte! =D> =D>
|
poate-i batem și noi în preliminarii. pierdem cu estonia și andorra și batem olanda și turcia=))
|
in preliminari, doameeee abia astept meciurile cu ungaria! pfffff doamne ce o sa iasa! abia asteptB-)
|
Bănuiesc că şi ghost de abia le aşteaptă...
|
Inger ingerasul meu,eu ma rog la Dumnezeu sa se joace meciul cu Ungaria la Cluj. O:-)
|
mai mult ca sigur meciul respectiv v-a fi in buc pe national arena.... abia astept! uf uf.
cat despre meciurile de aseara... chiar mi-a placut cum a jucat croatia... dar deh... |
cre' că o să se lase cu meciuri decise la masa verde:)) acum depinde cine are suporteri mai periculoși...
|
eu nu uit cand au venit aia de la ujpest in bucuresti la meciul cu steaua. era un clip pe youtube cu suporteri maghiari coborand din tren... gizz.. numai namile de oameni.
|
Lasa sa se joace meciul cu Turcia si Olanda pe National Arena,lasati-ne si pe noi sa avem parte de putina actiune.Oricum o sa fie meci cu grad mare de risc oriunde s-ar juca,desi cred ca aici o sa fie mai rau.Eu sper sa ajung la ambele meciuri,si de aici si din Ungaria,chiar daca o sa ma intorc mai greu de acolo :D.
Nu ca as fi fan al Stelei,dar chestia asta mi-a placut http://www.youtube.com/watch?v=Q68mN...eature=related |
ghost. , o sa ma uit la clip cand ajung home.
cat despre meciul cu ungaria, logic ca o sa fie un meci un grad maxim de risc, de violente de tot. la meciul din romania, o sa merg sigur, oriunde o sa se joace. dar la meciul din ungaria, acolo nu stiu daca e ok sa merg... 1 la mana ca e departe de bucuresti, 2 la mana, nu cunosc budapesta, nu am pe nimeni acolo, dar daca se face plecare din bucuresti cu autocarele... atunci o sa ma gandesc serios. |
La mine n-ar fi o problema foarte mare distanta,daca se face deplasare organizata,is acolo indiferent de cirecumstante.
|
oricum , pana in 2013 mai e. tot ce ma rog e sa nu terminam in grupa sub ei.
|
|
Cocosul galic a fost jumulit de catre suedezi si dupa parerea mea nu are sanse impotriva Spaniei iar Anglia a batut datorita gafei de proportii facuta de Pyatov.
Anglia-Italia are sanse mari sa fie cel mai urat meci din tot turneul daca ne luam dupa jocul celor doua. Imi pare rau pentru Suedia,care a jucat cel mai deschis fotbal de la Euro pana acum. |
kriss,
nu conteaza cum joci fotbal! conteaza rezultatul final. ca joci urat ori prost, ori ai parte de gafe, e fotbal si fotbalul se joaca pe greseli si pe goluri da? asa a castigat si chelsea UCL , si eu am zis, daca ia chelsea UCL eu pe facebook o sa am la avatar steagul angliei 3 luni... asa ca ce? suedia a jucat deschis, frumos, dar uite ca scoru nu a fost in favoarea lor. cacat se intampla! cat despre anglia, sti bine ca sustin fotbalul englez, si indeosebi nationala lor, si uite ca au trecut de grupe. fara sa fie favoriti, fara sa bata primul meci cu 4-1 ( vezi rusia) fara sa joace titi-kaka. oricum, ma amuza si ma intristeaza cazul olandezilor, care finalisti in africa de sud... acum pleaca din grupe... offf si daca stai si studiezi lotul lor.. ce jucatori, ce echipe de club, incerci sa intelegi si nu iti dai seama cum naiba au plecat cu 0 puncte. intelegi ce vreau sa zic? |
Eu am zis dinainte ca n-o sa faca nimic Olanda de cand am vazut apararea cu care s-au prezentat la Euro.Intotdeauna au fost deficitari la capitolul asta si vor fi in continuare pentru ca Eredivisie nu e un campionat unde se produc fundasi de calitate,de fapt e tocmai invers pentru ca apararile sunt catastrofale acolo.
In prima instanta e corect ca rezultatul conteaza dar conteaza si maniera obtinerii rezultatului pentru ca daca e obtinut cu antijoc,e foarte posibil sa-ti lase un gust amar dupa. Exista multa lume care ar prefera ca echipa lor sa castige un trofeu prin antijoc din frustrare,dar totusi,sa nu ajungem asa de orbi incat sa sacrificam spectacolul pentru ca pana la urma de asta vine lumea la stadion,nu ca sa vada meciuri ultratacticizate sau trageri repetate de timp de dragul de a ridica un trofeu la sfarsitul celor 90 de minute.;) |
Cred ca arbitrii care stau pe linia portii incep sa fie degeaba. Aseara nu a fost prima greseala de la acest Euro. Pacat de Suedia care a condus in toate meciurile si tot a fost eliminata.
|
asta e. eu nu cred ca franta o sa faca ceva pe viitor in acest european.
|
|
Originally Posted by brax:
Tare :)) Se pare ca e in fiinta grecilor sa se apere lenes tot meciul si sa ciupeasca un gol norocos chiar cand te-ai plictisit sa-ti mai bati capul cu ei. Dar nemtii n-au nici o scuza ca nu l-au bagat titular pe Karl Marx (in locul lui Beckenbauer care parea total depasit de miza meciului). Se vedea clar ca e cel mai in forma (ce ruperi de ritm pe tusa dom'le !) si putea face diferenta daca ar fi jucat de la inceput. |
All times are GMT +2. The time now is 05:24. |