![]() |
Salut ! Am castigat o invitatie la cinematograful studio , la festivalul de film bucuresti si m-ar interesa daca stie cineva ce film ruleaza si la ce ora. Multumesc !
|
Are de gand cineva din Romania sa lanseze pe DVD Autobiografia lui Nicolae Ceausescu?
|
nu cred ca v-a lansa nimeni pentru ca bugetul este sarac
|
*va ... E fara liniuta in contextul asta pt ca reprezinta o parte din timpul viitor ;)
|
Intrebare: despre film:
Cand va fi lansat The Human Centipede II ? |
Cand apare Bloody Bloody Bible Camp?
|
Originally Posted by Kuhaylan:
|
precum intrebarea asa si raspunsul =))
|
oricum ar fi, uita-te cum i s-a raspuns utilizatorului anterior si cum mi s-a raspuns mie, totusi, mi se pare mizerabil, dar prefer sa las totul asa, sper doar sa nu mi se comenteze comentariul cu rautati :| .
|
eheeee fiule.... conteaza si ce impresie ai lasat :)
intrebare : a baut careva Bergenbier nefiltrata la sticla? cum e? ca sa nu imi iau teapa cumparand una si sa am surprize neplacute |
Originally Posted by Kuhaylan:
Thanks Arnold, nu mai intreba de filmu' ala, cand apare o sa-l vedem. Cred ca o sa-mi placa. |
Originally Posted by chuckyfan:
|
arnold+iiii ce aveti cu Kuhaylan?
|
Originally Posted by Cristina_:
|
Nu vezi bine?
Din cate vad i-am spus thanks si am spus ca astept sa apara filmul ala al lui arnold. Nu e prima data cand ma ajuta, chiar ii sunt recunoscator. Mai uita-te odata peste topic. |
Desigur, daca sunteti atat de sensibil la blasfemii v-ati adresa cu formula "Domnul nostru Iisus Hristos", "lui Iisus" pare usor nepoliticos, desigur, in cazul nu aveti o relatie mai speciala cu el.
|
De ce se ajunge din orice cacat la religie si divinitati care merg pe apa? E doar un film. Patimile lui Christos de ce nu e considerat blasfemie?
Suntem pe un forum de film nu pe unu' de fanatism religios. Amin. |
"Lasati copiii sa se uite la filme":))
|
Originally Posted by Cristina_:
in alta ordine de idei imi raspunde si mie cineva la intrebarea cu berea? |
iii, nu. :D :D
|
All times are GMT +2. The time now is 19:32. |