Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Fanatic (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=243)
-   -   The miracle i call "Lord Of The Rings" (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=82255)

Gaandalf 24 May 2004 07:18

Originally Posted by Demona:

Sau nu Smeagol...Anyway...check this out! :) V-atzi imaginat cum arata LOTR Cast as Asians? Take a look over here...Jet Li as Frodo! ;)

Asian LOTR Cast

Vai ce fatza are Gandalf ... :lol: :lol: :lol: Chiang ho tio moahaaa :lol: :lol: :lol: Zici k e luat din filmele alea cu maeshtrii Kung Fu care zboara... :lol:

Gaandalf 24 May 2004 07:20

Originally Posted by Undomiel:

si demona are o parodie scrisa.acum sunt curioasa sa vad ce ati scris voi doi,ca pe a ei am citit-o si e haioasa rau. :lol:

WAS SUPOSE TO BE A FREAKIN` SECRET!!! :x

aha! you never said anything... why ? now i am sooo curious ... :w00t:

LadyEowyin 24 May 2004 13:52

Parodia va intra pe FORUM zilele astea. Sau de Luni incolo. Este in sfarsit gata. + sa nu uit:

Originally Posted by LadyEowyin:

Gandy vezi ca sunt online pe Messenger azi pana pe la 2 asa ca buzz me. Daca nu treci pe la mine pe seara.
Parodia a fost terminata din partea mea. Trebuie sa ne vedem sa punem totul la punct da?

Deci faza asta, data viitoare o bagi la PM! Bine? Ca sa nu mai dau shi alte discutzii...

fiind mare fanatica Star Wars mai Demona o sa iti ce i-a zis Dooku lui Obi : "Back Down!" Nu te-a facut nimeni moderator pe aici da? scriu ce vreau.

Demona 24 May 2004 16:27

Originally Posted by LadyEowyin:

fiind mare fanatica Star Wars mai Demona o sa iti ce i-a zis Dooku lui Obi : "Back Down!"

Whatever...

Demona 24 May 2004 16:30

Originally Posted by Gaandalf:

aha! you never said anything... why ? now i am sooo curious ... :w00t:

It's destroyed! Everythin` is...

Sm�agol-Gollum 24 May 2004 17:28

mama ce fatzau are gandalf!!!! chinezoiu naibii.....!!!! :P :lol:

Sm�agol-Gollum 25 May 2004 17:54

am vazut scris undeva ca legolas este mai batran ca elrond....is that true? :huh:

elanor 25 May 2004 20:48

Originally Posted by Sméagol-Gollum:

am vazut scris undeva ca legolas este mai batran ca elrond....is that true? :huh:

Nu are cum sa fie asa. Elrond e fiul lui Earendil si s-a nascut mai devreme decat Thranduil, tatal lui Legolas.

Vezi Encyclopedia of Arda:
http://www.glyphweb.com/arda/default.htm

Sm�agol-Gollum 25 May 2004 23:03

pai am cumparat recent niste cartonase( :P ) cu lotr in care prezinta aproape fiecare personaj......iar la legolas scie ca are varsta de 7000 ani iar la elrond 6700 de ani... :huh:
shi in plus mai scrie ca aragorn are 88 de ani!! :huh:
could that be possible?!

Gaandalf 26 May 2004 06:57

pai am cumparat recent niste cartonase( :P ) cu lotr in care prezinta aproape fiecare personaj......iar la legolas scie ca are varsta de 7000 ani iar la elrond 6700 de ani... :huh:
shi in plus mai scrie ca aragorn are 88 de ani!! :huh:
could that be possible?!

Aragorn este moshtenitorul numenornilor shi nu are 88 ci 87 de ani shi a luptat cu Thengel - tatal lui Theoden knd Theoden era mic.
Elrond - nu are cum sa fie mai mic ca Legolas - clar asta ... e atesta in fiecare carte ...
+ a mai fost o confuzie shi cu Gandalf - in joc zice ca are 7000 de ani, in film zice k "300 lives of men he walked this earth and now he has no time", dar el este atestat shi in Silmarillion - sub numele de Olorin - "one of the Maia" - most wise and powerful - shi obijnuia sa pribegeasca pe Middle-Earth.

Gaandalf 26 May 2004 07:04

Shi mai interesant este k Aragorn este un descendent al fratelui lui Elrond ... pretty freakin' weird! :shock:

Gaandalf 26 May 2004 15:47

Gil-Galad - Return Of the king Special Extended Edition

Sm�agol-Gollum 26 May 2004 17:54

Originally Posted by Gaandalf:

Shi mai interesant este k Aragorn este un descendent al fratelui lui Elrond ... pretty freakin' weird! :shock:

hmmm.....asta stiam shi eu....deci intr-un fel arwen shi aragorn sunt verisori!!! :sick: :sick: :hmm:

WraIth 26 May 2004 21:18

Cu deosebita placere de a intarzia....................am vazut shi eu asian-ul :lol: Daca Legolas mai face shi kung-fu om s-a facut

elanor 26 May 2004 21:47

pai am cumparat recent niste cartonase( :P ) cu lotr in care prezinta aproape fiecare personaj......

De unde ai facut rost de asa ceva?

TLD 29 May 2004 09:02

A pus mana careva ep dvd.. Merita cumparat.. sau pirateria sa traiasca?! ;)

Gaandalf 29 May 2004 17:25

Legolas al nostru shi-a dovedit maiestria shi in Troia ... :P
Originally Posted by TLD:

A pus mana careva ep dvd.. Merita cumparat.. sau pirateria sa traiasca?! ;)

film k asta merita vazut original .... :sleep:

Sm�agol-Gollum 29 May 2004 22:23

Originally Posted by elanor:

pai am cumparat recent niste cartonase( :P ) cu lotr in care prezinta aproape fiecare personaj......

De unde ai facut rost de asa ceva?

din anglia!! :happy: :happy:

Sm�agol-Gollum 31 May 2004 21:58

extended editionu de la rotk a aparut?

LadyEowyin 03 Jun 2004 07:55

Din Anglia am luat si eu caruri dintr-astea

All times are GMT +2. The time now is 23:24.