Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Loc de dat cu picioru' (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84043)

Presedintele 11 May 2012 23:51

LOL! Vorba ceea MUIE CFR! >:)

iiii 12 May 2012 10:13

deci meciul se joaca de la 0-0 din minutul 1 . buuuuun. ma rog ca U sa ii incurce pe bozgori si sa nu ia arpi titlul.

parca cfr ameninta cu tasu nu? se mai duc?

ghost90 12 May 2012 10:44

Du-te ma de aici.Ca sa piarda cu 3-0?Echipa cfr-ului a iesit de pe teren,si nu atunci cand i-a trimis Tudor,ci chiar dupa ce a iesit Cadu si atunci s-a creat meleul ala ala vestiare.In momentul ala nu era oprit jocul si din cate stiu eu n-ai voie sa parasesti terenul fara incuviitarea arbitrului.Eu sper din toata inima sa se joace cu spectatori,doamne feri ce o sa fie la meci :D.

iiii 12 May 2012 12:27

si azi am aflat ! merg la meciul cu dinamo care nu stiu de ce , dar banuiesc, e pe national arena. acum sa vedem ce si cum... noi etapa asta avem cu brasovu , le javrette cu mioveniul....

ghost90 12 May 2012 15:11

Atentie! Inca o diversiune horthysta!

Smiorcăielile Scrofului Iulică au inundat televiziunile. Fostul securist torţionar, aşa zisul medic, preşedintele care conduce clubul de fotbal horthyst deluros este putred de rele. Capul de paie al preşedintelui a luat foc de la atâtea reflectoare îndreptate în această săptămână spre el. Şoricul ambulant s-a văietat, apoi, ca o muiere abandonată şi la menopauză, unde şi cum a vrut. A plâns, şi-a frânt dejtele, mizerabila, făcând pe inocenta. TAS în sus, TAS în jos, numai acolo ar fi vrut să ajungă, de parcă în Elveţia e ignatul în mai şi cuţitul mai ascuţit.

Dar el e un copilaş. Celălalt, şeful lui, groful horthyst Arpike, patronul clubului, fiinţa născută din esenţă de jeg secuiesc, ăla e mama şi tata diversiunilor. El le pune la cale pe toate. De la emberul defect şi bolnav de ură te poţi aştepta la orice. Ăsta a luat-o razna şi cineva trebuie să îl oprească. Dacă ziariştii plătiţi de el, precum Sabin Gherman de la infectul citynews.ro, alungă românii din Cluj, ca în 1940 sub plină ocupaţie ungurească, ne putem aştepta la absolut orice.

Însă, acum, patronul clubului din colonia panonică Gruia, liderul big, nagy, şi mare (trilingv, că numai aşa le place să li te adresezi), pregăteşte diversiunea maximă. Asta susţin apropiaţii de la firmele lui, mai prieteni cu alţii decât cu el. Cică, la rejucarea meciului cu "U", securitatea pe stadion ar trebui asigurată de jandarmi. Asta cere Horthy Jr., deja, pe toate canalele TV şi Mitică Dragomir, în necunoştinţă de cauză, ar fi de acord, după cum a declarat pe gsp.tv. Păi asta înseamnă, din start, că pierdem cu 3-0. Jandarmeria Cluj este apendicele clubului horthyst. Fostul şef al Poliţiei Cluj, pesedistul Teodor Pop Puşcaş e prieten şi asociat cu Horthyke Arpike. Când a trebuit să treacă în rezervă, că numai tâmpenii făcea ca şef al IPJ, a fost angajat la firma grofului cu 1500 de dolari salariu. Acum au firmă de pază făcută împreună, PP Protect. Pop Puşcaş are, din informaţiile care circulă pe piaţă, rude şi prieteni foarte apropiaţi în conducerea Jandarmeriei Cluj. Şi dacă nu ar avea... Poate interveni Janos Oros, românizatul forţat Ioan Rus, alt pesedist. (Gherman îl apelează, în "ardeleneşte", Rusz.) Actualul ministru de interne, "capul" Jandarmeriei Române, este asociat cu Paszkany la trustul media care prigoneşte românii şi ar vrea să îi expulzeze aiurea. Ei ne-ar face săpun, dacă îi întrebi, dar au stocuri de untură suficiente de la purceii kavesecişti şi Scrof. Ăştia cred că au ţara lor, în Cluj, sunt plecaţi rău cu sorcova.

Ce se va întâmpla la rejucare? Simplu. La ordinele lui Horthyke Arpike, prin Rusz şi Pop Puşcaş, prieteni buni între ei, în galeria lui "U" vor fi introduşi nişte agitatori, provocatori. Ăia vor sări gardul, vor arunca cu ceva pe teren, vor face ceva neregulamentar. Jandarmii vor interveni. Suporterii lui "U", incitaţi, vor riposta, va ieşi ditamai scandalul şi meciul va fi întrerupt. Vom pierde meciul. Horthy va fi campion din nou. Ăştia, pe lângă că sunt nişte mocicoşi ordinari, ne mai şi cred proşti pe toţi. Până când?

Adrian Cinpoeru

PS Better than Shitty fans

Kriss_Kringle 12 May 2012 22:07

Dortmund a realizat dubla dupa ce-a mascarit-o pe Bayern in finala cupei Germaniei.
Goluri multe,combinatii de PS3 pentru Dortmund si gafe de proportii in apararea lui Bayern.

Cireasa de pe tort a fost golul lui Ribery,o demonstratie de skill cu o finalizare world class.
Ferguson cu asistentul lui erau in tribune urmarindu-l pe Kagawa care a dat primul gol si assist-ul la al doilea.
Lewandowski in 2 sezoane pleaca pe o suma mai mare de 30 de milioane la ce talent are si nici macar nu a ajuns la potentialul maxim.

In concluzie,se pare ca Bayern are acelasi complex pe care-l avea Real atunci cand a preluat-o Pep pe Barca.:))

ghost90 12 May 2012 22:18

Unde ai vazut meciul Kriss?

Kriss_Kringle 13 May 2012 00:09

L-am vazut pe net,mai exact pe rojadirecta ca nu l-au dat nenorocitii pe Eurosport 2.Am nimerit si transmisie fara delay,singura problema era comentariul in spaniola.:))
Ai ratat un meci de pomina.:D

ghost90 13 May 2012 00:34

Mie imi spui...lasa ca ai prins bine in spaniola.Cu chineza ii distractie :D.

iiii 13 May 2012 10:01

kriss,,, acum sunt curios ce o sa faca dortumnd in grupe. sper sa nu se faca de cacao ca anu trecut si sa termine ultima..

oricum, eu anul asta am ramas masca de juventus! bravo lor! au reusit sa revina din liga 2, sa stagneze ceva vreme si acum sa fie iar campioni. eu nu urmaresc fotbalul italian, dar de remarcat si de apreciat isprava lor.

Kriss_Kringle 13 May 2012 11:56

Eu zic ca Dortmund e mai matura acum si probabil o sa se descurce mai onorabil in grupe.
Despre Juve,jos palaria ce-a facut Conte acolo.I-am urmarit putin sezonul asta,de obicei nu ma uit la Serie A ca ma plictiseste tare de tot dar pare o echipa solida si bine organizata.
Cu cativa jucatori noi in anumite pozitii pot sa zic ca o sa devina iar o forta Juve.Pacat ca il lasa sa plece pe Del Piero care a jucat putin sezonul asta dar tot a reusit sa dea goluri sau assist-uri atunci cand le ardea buza.
E genul de jucator care are grija de el si dupa parerea mea mai ducea lejer 1-2 sezoane bagat in ultimele 30 de min.

Presedintele 13 May 2012 12:29

Mie mi-au iesit anul asta campioane trei preferate: Dortmund, Juve si Real. :D

Kriss, vere, spaniola ti-a creat probleme sau te-a enervat?

Kriss_Kringle 13 May 2012 13:15

M-a enervat.Comentatorii spanioli sunt foarte stresanti si exagereaza rau de tot la goluri,la fel ca brazilienii si asiaticii.

Eu m-as bucura daca ar pune Juve ceva pretentii in sezonul urmator de CL sau in cei care vor urma pentru ca e nevoie rau de niste diversitate in competitia asta dupa intoxicatia cu Farca,Manure si iReal(doar de cand a venit Mourinho au reusit sa treaca si ei de optimi si acum toata lumea crede ca o sa castige CL in fiecare sezon).

redmen 13 May 2012 17:58

Multa muie pentru Mancini si pentru Manchester City!

Presedintele 13 May 2012 18:15

Ce nebunie in Anglia!!!
Doua goluri pe finalul finalului finalului, in superioritate numerica, impotriva unei echipe, QPR, care se straduia sa scape de retrogradare, intorc rezultatul, iar Shitty ia Premier League!

Kriss_Kringle 13 May 2012 18:18

Ultima etapa din Premier League a fost o nebunie! Arsenal a prins locul 3 dupa ce si-a facut singura viata grea(tipic) impotriva lui West Brom si ce final de meci la City!

Condusi 2-1 de catre QPR,care erau in 10 si revin in prelungiri cu 2 goluri in mai putin de 2 minute,al treilea dupa parerea mea a fost world class,tinand cont de combinatie,controlul lui Aguero,finalizarea si mai ales momentul crucial in care l-a marcat.

Chiar daca nu suport politica lui City pentru ca baga sume uriase in jucatori care destabilizeaza fotbalul european in general,trebuie sa recunosc ca au meritat titlul asta daca ne gandim la felul in care au jucat de-a lungul sezonului.
Ma bucur ca n-au castigat jigodiile alealalte din Manchester care au tot beneficiat de arbitraje favorabile si bulan cu carul in sezoanele trecute.

ghost90 14 May 2012 00:06

http://www.youtube.com/watch?v=grwhGObugYU

iiii 14 May 2012 15:10

Universitatea Craiova dezafiliata oficial!

Presedintele 14 May 2012 15:12

Mdeah, cam sucks. X(

iiii 14 May 2012 15:17

asta e... degeaba tot . degeaba mitingul din bucuresti, unde a iesit cu bataie... degeaba la finala cei 2 au intrat sa protesteze pe teren...
.

Presedintele 16 May 2012 12:38

Cica se exista un nou trofeu pentru campioana Romaniei:

Altfel, faza cu Higuain la sosirea pe aeroportul din Kuwait:
http://www.youtube.com/watch?v=f15PG...layer_embedded
>:)

ghost90 18 May 2012 09:20

Stoichita:"Speram sa castige Clujul vineri" :))

iiii 18 May 2012 09:23

heheh.
si crainicul a urat noroc celor de la u cluj!
apoi frate ghost, ai vazut coregrafia stelei?

Presedintele 18 May 2012 10:00

Oh, yeah, ce batuta le-am tras spartanilor. :D
Cred ca trebuia sa se termine vreo 6-1, dupa cum s-a jucat.

iiii 18 May 2012 10:12

trebuia dar uite ca nu a fost.
ideea e ca i-am batut tur-retur! asta e cel mai important lucru

sa nu mai zic , am ajuns la 3 dimineata acasa.. pe jos!

Presedintele 18 May 2012 10:29

Plm, de ce n-ai dat un semn? N-am stiut ca vii la stadion, bagam o berica dupa si te trimiteam cu un taxi dupa, sa nu faci 10km pe jos. ;)

iiii 18 May 2012 10:33

pai , hai sa iti zic, amicul meu din ghencea, nu a reusit sa mai ia bilete, si am aflat abia ieri, cand l-am sunat sa il intreb cum facem, cum ne vedem, si atunci shok! imi zice ca nu a luat.

si s-a apucat mandea sa dea telefoane, la oameni, de la sud, de la nord, amici, si cu greu, am gasit un bilet, si am mers la meci.

si am intrat pe la muncii, nu pe la pierre de coubertain.

Presedintele 18 May 2012 11:27

Ei, era in zona, stiu cateva bodegi, ii urneam si pe lenesii astia de planuisem sa vedem meciul cu bere dupa sedinta... Asta e, la finala cupei de-acum. :D

Oricum, m-a surprins in mod placut atmosfera, nu credeam sa fie o idee buna mutarea meciului pe Arena Nationala.

iiii 18 May 2012 11:37

sa inteleg ca nu ai ajuns la meci... ntz ntz ntz

oricum atmosfera nota 10+

iti placu' coregrafia?

Presedintele 18 May 2012 12:18

Nici nu-mi propusesem sa merg pe stadion si nici n-as fi avut timp - Ponta si Antonescu s-au bagat la meci abia dupa ce a inceput, de ce mi-as fi amanat eu treburile pentru fotbal? ;)

Atmosfera da, a fost faina.

Dar coregrafia aia... Puteau gasi si ei ceva mai inteligent decat "Mori Mitica". >:)

iiii 18 May 2012 12:36

pai, initial era o coregrafie, in care era chipul lui lacatus!
dar a fost interzisa nu stiu de ce, asa ca s-a luat decizia sa fie just : MORI MITICA

Presedintele 18 May 2012 12:50

Da, stiu ca era Lacatus si ca din cauza interdictiei respective au modificat - dar modificarea asta as fi vrut-o mai desteapta. ;)

ghost90 18 May 2012 13:18

Era incitare la violenta daca punea chipul lui Lacatus!Daca s-ar si indeplini mesajul de pe coregrafie ar fi extraordinar.

iiii 18 May 2012 13:21

deci ma rog la barbosu, sa nu ia cfr titlul , sa ii batem noi, si U, si vasluiu sa piarda cu U, si sa se termine balciul asta blatistic

ghost90 18 May 2012 13:29

Nici U n-o sa vrea sa castige la Vaslui.Desi nu stii niciodata,poate isi da Vasluiul 2 autogoale si se termina 0-2.

ghost90 18 May 2012 13:33

http://www.timesnewroman.ro/sport/72...a-e-mai-ieftin

=)) =))

Presedintele 18 May 2012 14:11

Originally Posted by ghost90:

Demential!!! =))

iiii 18 May 2012 15:27

frate ghost , daca bateti astazi, ai 3 beri de la mine. daca faceti egal, ai 1 bere. daca pierdeti ciuciu berici.
ca la puncte:)

ghost90 18 May 2012 15:50

Ba ce bine mi-ar prinde amu vreo 3 beri :D.

Presedintele 18 May 2012 16:09

Bre, 4i, contribuim la berile lui Ghost daca ne scoate "U" campioni - il punem sa inoate-n bere! B-)

iiii 18 May 2012 16:11

dap.
il chemam in bucuresti si in imbatam! :D
vi azi la concert cargo?

Presedintele 18 May 2012 16:26

Concert nein, iar sedinta, apoi meciul de la Cluj. ;)

Da, normal, il ducem la Argentin pe Ghost. :D

Manusa 18 May 2012 16:30

Nu stiu de ce mai visati voi stelistii la campionat. Daca Cfr se incurca de U si Steaua bate la Cfr, degeaba toate rezultatele astea daca Vaslui bate U Cluj in ultima etapa. :)) deci mai visati in continuare.

iiii 18 May 2012 16:32

pai speram. de ce sa nu speri cand inca mai exista sanse. chit ca sunt mici. capisci manusa?

pai da, in Argentin la bodegareala!

Manusa 18 May 2012 16:33

pai nu zic ca nu trebuie avuta speranta, chiar daca trebuie sa se intample multe lucruri in favoarea Stelei......dar dupa mine, sunt sanse slabe.

Eu, totusi sper sa ia Vasluiul :)

iiii 18 May 2012 16:37

decat cfr e de 1000 de ori mai bine sa ia vasluiu! :D

de vrei poti veni si tu in vatra de cultura si civilizatie numita argentin cand vine ghost sa primeasca berile, asta daca o sa vina si daca o sa bata diseara!

vave 18 May 2012 17:04

Ghost îți dau eu o bere, nu trebuie să bată sau să piardă U. Doar să ne vedem pe la TIFF. :P

Presedintele 19 May 2012 09:36

Oh, crap! Din ce penalty caraghios au luat franarii titlul! X(

Lasa, Ghost, ca tot iti dam niscai beri daca ne vizitezi. Nu, 4i? ;)

iiii 19 May 2012 10:27

deci...
trec ieri prin fire... vad scoru : 2-1 pt U, si zic wow , se pot intampla minuni. daaaaaaaaaaaaaaar.... peste 2 ore de baut grav intr-un moment de luciditate, rog un prieten sa se uite pe un smecher phone, sa imi zica scoru si cand imi zice... seara a devenit urata.

asta e! dar sunt fericit ca am terminat campionatul asta blatistic peste rapid si mai ales peste dinamo! ( poate Liviu- sa imi zica orice acum, ca stiu ca e dinamovist, dar dinamo era la 8 puncte de steaua si acum e la 6 puncte in urma stelei) haha

si referitor la berici... daca fratele ghost apare in buc, ii facem noi instructajul carciumaristic corespunzator si benefic rinichilor

Presedintele 19 May 2012 11:27

Bien sur! Stii unde ar mai merge sa-l ducem? La Oktoberfest! Parca Selari ii zice strazii...:-S

All times are GMT +2. The time now is 11:48.