![]() |
So fianlly we came to a agreement...Bey! Eu inca n-am LOTR - RotK pe CD! :((
|
Originally Posted by WraIth:
da!ascult :) e cu si fara legatura... |
Originally Posted by Demona:
Hmmm... pai se poate asa ceva?! Il am eu care nu-s asa amre fan si tu nimik... In curand o sa-l aiba si olorea dak ma indur eu de ea si ii dau cd-urile! ;) |
Originally Posted by TLD:
daca? :(( iar ma omori cu chesti da'stea?... ti-am zis ca nu astept pana la bac-ul tau.. :( |
|
Gandy vezi ca sunt online pe Messenger azi pana pe la 2 asa ca buzz me. Daca nu treci pe la mine pe seara.
Parodia a fost terminata din partea mea. Trebuie sa ne vedem sa punem totul la punct da? |
Originally Posted by LadyEowyin:
|
Originally Posted by LadyEowyin:
Deci faza asta, data viitoare o bagi la PM! Bine? Ca sa nu mai dau shi alte discutzii... |
peste 5 zile apare lotr-rotk pe dvd... 8)
|
Originally Posted by Anne Claire:
ma gandeam eu imi place melodia |
[quote="Olorea"]
like these ones :D ? Thanks girl .........am avut la ce sa ma uit :D |
vorbele tale au o usoara tenta sexuala.... ;) |
si demona are o parodie scrisa.acum sunt curioasa sa vad ce ati scris voi doi,ca pe a ei am citit-o si e haioasa rau. :lol:
|
..Iar paginile astea...
|
Originally Posted by Undomiel:
WAS SUPOSE TO BE A FREAKIN` SECRET!!! :x |
Obosesc eu la cati au scris asta... Cand intrati intr-o categorie a forum-ului spre exemplu Fanatic aveti sus, in capul tabelelor urmatoarele chestiuni Subiecte - Raspunsuri - Autor - Vizualizari - Ultimul mesaj si in dreptul coloanei cu Ultimul mesaj aveti data ultimului mesaj, autorul si o pagina mica cu o sagetuta - pentru a vedea ultimul mesaj apasati pe sagetuta aia! Si chiar daca la topic apare ca sunt doar 70 de pagini voi vedeti a 71-a pagina |
shi acum ca nu mai este secret....ne spui shi noua parodia?.. :happy: |
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
Am ars-o ieri! After all...it's a secret! |
pai dc sa fie secret?....daca tot te-ai chinuit la ea, dc sa nu o dezvalui lumii....?
|
Sau nu Smeagol...Anyway...check this out! :) V-atzi imaginat cum arata LOTR Cast as Asians? Take a look over here...Jet Li as Frodo! ;)
Asian LOTR Cast |
All times are GMT +2. The time now is 19:30. |