Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Fanatic (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=243)
-   -   The miracle i call "Lord Of The Rings" (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=82255)

Demona 19 May 2004 19:26

So fianlly we came to a agreement...Bey! Eu inca n-am LOTR - RotK pe CD! :((

Anne Claire 19 May 2004 19:28

Originally Posted by WraIth:

Anne Claire.........tu asculti Guano Apes?? :?
Asha de curiozitate ....ca nu imi dau seama de legatura

da!ascult :) e cu si fara legatura...

TLD 19 May 2004 19:36

Originally Posted by Demona:

Hmmm... pai se poate asa ceva?! Il am eu care nu-s asa amre fan si tu nimik... In curand o sa-l aiba si olorea dak ma indur eu de ea si ii dau cd-urile! ;)

Oloriel 19 May 2004 20:39

Originally Posted by TLD:

Hmmm... pai se poate asa ceva?! Il am eu care nu-s asa amre fan si tu nimik... In curand o sa-l aiba si olorea dak ma indur eu de ea si ii dau cd-urile! ;)

daca? :((
iar ma omori cu chesti da'stea?... ti-am zis ca nu astept pana la bac-ul tau.. :(

Gaandalf 20 May 2004 08:09

this cannot be ... :shock: i'll hook you up with it .. you hook me up with Confessions ... oki ?

LadyEowyin 20 May 2004 08:55

Gandy vezi ca sunt online pe Messenger azi pana pe la 2 asa ca buzz me. Daca nu treci pe la mine pe seara.
Parodia a fost terminata din partea mea. Trebuie sa ne vedem sa punem totul la punct da?

Gaandalf 20 May 2004 16:35

Originally Posted by LadyEowyin:

Gandy vezi ca sunt online pe Messenger azi pana pe la 2 asa ca buzz me. Daca nu treci pe la mine pe seara.
Parodia a fost terminata din partea mea. Trebuie sa ne vedem sa punem totul la punct da?

Cum se face ca tzi-ai mishcat fundul ala al tau sa postezi pe cinemagia ? che paso ? :P Nici o treaba ... mai ramane sa citeasca shi Demona parodia shi pe urma completez ce am mai scris shi je shi "ne dam drumul" pe forum cu ea :lol:

Demona 20 May 2004 21:33

Originally Posted by LadyEowyin:

Deci faza asta, data viitoare o bagi la PM! Bine? Ca sa nu mai dau shi alte discutzii...

Sm�agol-Gollum 20 May 2004 23:19

peste 5 zile apare lotr-rotk pe dvd... 8)

WraIth 21 May 2004 12:34

Originally Posted by Anne Claire:

Anne Claire.........tu asculti Guano Apes?? :?
Asha de curiozitate ....ca nu imi dau seama de legatura

da!ascult :) e cu si fara legatura...

ma gandeam eu
imi place melodia

WraIth 21 May 2004 12:38

[quote="Olorea"]

Mi-au placut pozele ...........nu mai altele ,da' cu un WitchKing,or something like that :P

like these ones :D ?

Thanks girl .........am avut la ce sa ma uit :D

Sm�agol-Gollum 21 May 2004 18:57

Thanks girl .........am avut la ce sa ma uit

vorbele tale au o usoara tenta sexuala.... ;)

Undomiel 21 May 2004 21:26

si demona are o parodie scrisa.acum sunt curioasa sa vad ce ati scris voi doi,ca pe a ei am citit-o si e haioasa rau. :lol:

Demona 21 May 2004 21:30

..Iar paginile astea...

Demona 21 May 2004 21:30

Originally Posted by Undomiel:

si demona are o parodie scrisa.acum sunt curioasa sa vad ce ati scris voi doi,ca pe a ei am citit-o si e haioasa rau. :lol:

WAS SUPOSE TO BE A FREAKIN` SECRET!!! :x

BeNnY 21 May 2004 22:15

..Iar paginile astea...

Obosesc eu la cati au scris asta... Cand intrati intr-o categorie a forum-ului spre exemplu Fanatic aveti sus, in capul tabelelor urmatoarele chestiuni Subiecte - Raspunsuri - Autor - Vizualizari - Ultimul mesaj si in dreptul coloanei cu Ultimul mesaj aveti data ultimului mesaj, autorul si o pagina mica cu o sagetuta - pentru a vedea ultimul mesaj apasati pe sagetuta aia! Si chiar daca la topic apare ca sunt doar 70 de pagini voi vedeti a 71-a pagina

Sm�agol-Gollum 21 May 2004 23:36

Originally Posted by Undomiel:

WAS SUPOSE TO BE A FREAKIN` SECRET!!! :x

shi acum ca nu mai este secret....ne spui shi noua parodia?.. :happy:

Demona 22 May 2004 17:28

Originally Posted by Sméagol-Gollum:

shi acum ca nu mai este secret....ne spui shi noua parodia?.. :happy:

Am ars-o ieri! After all...it's a secret!

Sm�agol-Gollum 23 May 2004 00:52

pai dc sa fie secret?....daca tot te-ai chinuit la ea, dc sa nu o dezvalui lumii....?

Demona 23 May 2004 12:59

Sau nu Smeagol...Anyway...check this out! :) V-atzi imaginat cum arata LOTR Cast as Asians? Take a look over here...Jet Li as Frodo! ;)

Asian LOTR Cast

All times are GMT +2. The time now is 19:30.