Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Cel mai recent film vizionat. (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84967)

Bulumulu 26 Mar 2006 14:24

what's new pussycat? 7-8/10 a humourous delight, mai ales ca dialoguri :happy: dar cu prea mult slapstick-like boing-boing plictisitor

Cinemania 26 Mar 2006 14:25

Dead End (2003)

Terifiant rau de tot. Ca iti dai seama inainte de jumatatea filmului ce a patit familia nu mai conteaza. Acel sentiment claustrant de care se vorbea pe aici e prezent pe durata intregii actiuni si e al naibii de "placut". :D
Excelent. 8/10

qwerty 26 Mar 2006 14:51

SHOOTING GALLERY (2005) nota 7/10-Un jucator de biliar (Freddie Prinze Jr) se infiltreaza intr-o banda pentru asi putea razbuna fratele.Filmul nu straluceste dar e destul de interesant incat sa nu te adoarma.

Nightwane 26 Mar 2006 17:58

L'uccello Dalle Piume di Cristallo

Primul Argento ever. Foarte Argento-istic si giallo, ofc. Schioapata in unele momente, ducandu-se in cacat dar iese repede la suprafata. Foarte non-gore, ceea ce e shocking pentru un Argento. Sorta.
Oricum, de vazut chiar si pentru aerul de inocenta si stangacie pe care il emana.

The hills have eyes

Craven-urile pre-NOES are just my cup of tea. Alea de dupa, niet. Therefore, i love HHE1. Pentru ca e gritty, dark, raunchy si brutal. E undeva p-acolo sus pe langa TCM1. Just lovely.

The hills have eyes 2

Este un Crave post-NOES. Si e rusinos de prost. Chiar mai rusinos decat NOES. Cred ca de fapt era o incercare de ''franchising'' a HHE-ului. Slava domnului ca a esuat.

Profondo Rosso

F-u-c-k-i-n-g HELL! Cel mai tare Argento dupa Phenomena, Suspiria si Opera. Goblins si Daria Nicolodi. What more could you ask for?

Murderock

Un Fulci modest si stupizel. E totusi un Fulci and it's got the Fulci feeling all over it. Flashdance übercamp si übergiallo.

Barbarella

Jane Fonda si-o trage prin galaxie. Inaltator dpdv spiritual, dialoguri geniale (se vede ca e oarecum din aceeasi epoca cu Adam West - hehe--) si cu ala din Profondo Rosso. Tres cool!

The Hitcher

I love Rutger Hauer and i especially love modul in care tot fute el in cur oamenii just for the fun of it. De notat prezenta lu' Jenniffer Jason Leigh care nu era hot la vremea aia. Film de vazut pe drum, in masina. Doar ca sa te sinucizi dup-aia.

KORBEN 26 Mar 2006 18:25

@bellhop
esti un ignorant
bloodrayne e orice numai "grezoshenii" nu
over

1. bloodrayne 1/5
pentru ca e o placere sa te uiti la michelle rodrigues, meat loaf sau
michael madsen
in rest
totul e nul
povestea ar avea ceva potental
daca ar fi dusa spre un fel de conan the barbarian world
si daca costumele nar fi obsolete si decorurile cacatoase

2 alone in the dark 3/5
20% x files
20% starship troopers
20% indiana jones
20% alien
20% tomb raider
dar enjoyable

bellhop 26 Mar 2006 19:28

Originally Posted by KORBEN:

@bellhop
esti un ignorant
bloodrayne e orice numai "grezoshenii" nu
over

:lol:
michelle cum o cheama era sugativa sanguina sau cealalta? :D
pe madsen l-au carat degeaba, florin calinescu era mai bun, Ben Kingsly cu coltzi, that wuz like culmea degradarii intr-o cariera de actor :sick: ;

qwerty 26 Mar 2006 20:26

UNDERCLASSMAN (2005) nota 7/10-o comedie destul de buna.Un pusti face pe politistul si este trimis sub acoperire la o scoala pentru a demasca o banda de traficanti.

obvious 26 Mar 2006 22:21

Color of Pomegranates - genul de film care nu se discuta. si care nu se incadreaza in nici o "liga".

Singing in the Rain.

American Splendor - filmul perfect brechtian. foaaaarte misto. si giamatti care arata mai mult decat in frectii gen sideways ca e un actor cat se poate de bun. si personaje mult mai bine construite decat in franele cinematografice pe care le vad in ultima vreme (gen capote - in afara de p.s.h care e bun filmul e o colectie de rateuri). "i'm a gloomy kinda guy"

europe_east 26 Mar 2006 23:57

walk the line: cine zicea ca seamana leit cu ray? avea dreptate... doar atat phoenix are un sarm real... loved every scene with him. reese m-a impresionat placut, cu accentul ei de all american southern gal. si oamenii astia canta chiar mai misto decat adevaratul johnny cash si june carter!! (am cautat de am innebunit melodia aia cu 'time's a wastin'', degeaba, nu e pe soundtrack, nu e pe nicaieri...) una peste alta, un film bunutz...

BeNnY 27 Mar 2006 02:29

Chestia cu R. Witherspoon in filmul ala e ca joaca un personaj foarte foarte misto.

Basic Instinct - 6/10 - Treaba cu twisturile peste twisturi m-a cam plictisit, sincer. Poate merge ca noir revival, altfel, e mediocru sau, in cel mai bun caz, un thriller ok.

bellhop 27 Mar 2006 02:51

Originally Posted by BeNnY:

Basic Instinct - 6/10 - Treaba cu twisturile peste twisturi m-a cam plictisit, sincer. Poate merge ca noir revival, altfel, e mediocru sau, in cel mai bun caz, un thriller ok.

guess you talking about Basic Instinct 2 (2006), l-am trecut deja pe lista de ignorat din motive ca Sharona e deja hoashca si nu ma mai excita nici machiata, primul a fost tare la vieatza lui si-a ei ;) ;

Nae 27 Mar 2006 02:56

Libertine - pentru toti actori/regizori-de-teatru-si-film/scenografi in devenire, a definite must! 9,8/10

Alex Leo Serban 27 Mar 2006 06:28

... well, in that case ce bine-mi pare k nu sint 'regizor-actor-scenograf' & whatever! 8) am inteles (de la colegii mei critici & nu numai) k e un film de evitat... a definite waste of time & talent. or sti ei ceva - unlike mr nae... care, btw, spunea k nu mai intra pe forum ?! :o
sau o face doar asa, k sa ma indispuna de dimineatza?...

BeNnY 27 Mar 2006 12:34

Originally Posted by bellhop:

guess you talking about Basic Instinct 2 (2006), l-am trecut deja pe lista de ignorat din motive ca Sharona e deja hoashca si nu ma mai excita nici machiata, primul a fost tare la vieatza lui si-a ei ;) ;

Nu, despre primul.

The Big White - 5/10 - R. Williams e un tip care incearca sa faca rost de banii din asigurarea pe viata a lui fra-su, desi asta nu e mort.Sotia lui - Helen Hunt - s-ar putea sau nu sa aiba sindromul tourette, apare si fratele prin peisaj, sotia e rapita etc. Filmul arata o comunitate disfuncta din Alaska, avea potential cat cuprinde, dar a decis sa fie o comedie ieftina si previzibila.

ulrich 27 Mar 2006 13:45

Originally Posted by BeNnY:

Originally Posted by bellhop:

Nu, despre primul.

pai din primul e hoashca,in al doilea e deja charogne :lol:

"broken flowers".ca in toate filmele lui jarmusch,sub aparenta unei glumitze se ascunde o concluzie de fier-beton:totul este ireversibil,drumurile nedeschise asa vor ramane pana la racirea soarelui,iar "oamenii din trectul nostru..(ma rog,nu stiu,a.gorzo in dilema a scris fraza completa,nu mai tin minte).sufocant de deprimant.

mai da-l in plm cu resemnarile lui,stiam eu de ce-am renuntat la avatarul ala seni(l)n cu ghost dog :x

Bulumulu 27 Mar 2006 15:41

erik the viking - terry jones (1989) 7,43/10 cute and funny, not more + great atmosphere :happy:

RinTinTin 27 Mar 2006 16:01

Originally Posted by obvious:

Color of Pomegranates - genul de film care nu se discuta. si care nu se incadreaza in nici o "liga".

Singing in the Rain.

American Splendor - filmul perfect brechtian. foaaaarte misto. si giamatti care arata mai mult decat in frectii gen sideways ca e un actor cat se poate de bun. si personaje mult mai bine construite decat in franele cinematografice pe care le vad in ultima vreme (gen capote - in afara de p.s.h care e bun filmul e o colectie de rateuri). "i'm a gloomy kinda guy"

de ce e frectie sideways?
Paul Giamatti kicked ass in both. and Sideways rulz.

RinTinTin 27 Mar 2006 16:07

Memories of a geisha - i took it as a popcorn movie, ceea ce si e. e filmat f. frumos, subiectul e ieftin si cliseu pana la Dumnezeu, dar macar apare si Ken Watanabe, desi nu l-au lasat sa joace, mama lor. Ieftinutz.

Revazut Mystic River - Mr. Eastwood care incearca sa ne arate ca poate face filme serioase, ca exista drame, ca exista probleme sociale. Vax. Excelent jucat de Tim Robbins, prost jucat (dupa mine) de Sean Penn, bibilit la maxim sa fie well crafted. Insa facts are facts: Eastwood NU are talent.. pacat de tot efortul din partea tuturor.

Alex Leo Serban 27 Mar 2006 16:48

Originally Posted by RinTinTin:

Revazut Mystic River - Mr. Eastwood care incearca sa ne arate ca poate face filme serioase, ca exista drame, ca exista probleme sociale. Vax. Excelent jucat de Tim Robbins, prost jucat (dupa mine) de Sean Penn, bibilit la maxim sa fie well crafted. Insa facts are facts: Eastwood NU are talent.. pacat de tot efortul din partea tuturor.

this is SO true! i can't agree more. nu as fi totusi atit de categoric in privinta 'lipsei de talent' a dlui eastwood... el e (= ramine) un actor, as such e un bun regizor de actori - kestie care, pe mine personal, nu prea me gusta ;)... n-as zice, deci, k nu are talent - ci doar k nu are destul... in orice caz, nu destul pt a fi un regizor mare sau important.
(& u r so right about tim vs sean too!)

PS & nici eu n-am inteles copita lui obvious re: sideways... :?

RinTinTin 27 Mar 2006 17:51

Originally Posted by Alex Leo Serban:

this is SO true! i can't agree more. nu as fi totusi atit de categoric in privinta 'lipsei de talent' a dlui eastwood... el e (= ramine) un actor, as such e un bun regizor de actori - kestie care, pe mine personal, nu prea me gusta ;)... n-as zice, deci, k nu are talent - ci doar k nu are destul... in orice caz, nu destul pt a fi un regizor mare sau important.
(& u r so right about tim vs sean too!)

PS & nici eu n-am inteles copita lui obvious re: sideways... :?

Cred ca e prima oara cand cadem de acord..:) Asta arata cat de personale pot fi gusturile la filme..
Totusi uite, George Clooney are cadere spre regie.. Oarecum. Clar mai mult ca Mr. Eastwood, e mai.. "firesc".

About Sean.. Mie-mi placea f. mult mai demult (in U Turn mi s-a parut misto), dar in ultima vreme he's over-reacting..E tot timpul agitat, plange...

Nu stiu, l-am vazut in 3 filme recent (All about love, MR mentionat mai sus, 21 Grams) si in toate juca de parca i se termina lumea interioara azi!

gionloc 27 Mar 2006 22:58

duminica dupa-masa, mai ca dadea sa ploua prin cj, asa ca ce poti face mai frumos decat sa mergi la film. ce film? unul de duminica dupa-masa, cand afara ploua si prin oras - singura zi in care poti sa faci o plimbare fara sa risti sa fi calcat pe picioare sau sa te scuzi la fiece pas ca lovesti pe cineva in mers - nu prea ai la ce te plimba, dar nici nu poti inca inota... mergi la.... OLIVER TWIST!!

prietenei mele i-a placut atat de mult incat eu nu am putut decat sa fiu de acord cu ea. baietelul crescut in orfelinat se razvrateste fiindca primesc prea putina mancare - trebuia sa se rataoiasca el la conducatori fiindca facusera o tragere la sorti... e amenintat cu spanzuratoarea, e mai sa fie vandut, pana la urma fuge inspre londra, unde se inhaiteaza cu niste tineri aflati sub indrumarea unui batran mestesugar intr-ale hotitului.... dar poate ati citit romanul lui Dickens... sau poate ati vazut deja filmul.

daca nu, incercati sa-l prindeti printr-un cinema, dar neaparat dupa-masa, in weekend si.. neaparat cu iubitele voastre, mai ales daca prefera Printul Fericit al lui Wilde romanului Despre Eroi si Morminte al lui Sabato, macar in sau un weekend, doua ore si zece minute, cat dureaza filmul lui Polanski!

qwerty 28 Mar 2006 00:02

THE TENANTS (2006) nota 8/10.Un scriitor traieste singur intr-un apartament dintr-o cladire ce trebuie evacuata incercand sa-si termine cartea.El fiind pe principiul ca nu poate termina cartea decat acolo unde a inceput-o.In respectiva calatire isi mai face aparitia un scriitor chinuit de talent care lucreaza si el o carte.Intre cei doi se leaga o oarecare prietenie la inceput dar lucrurile degenereaza atunci cand primul ce culca cu prietena celuilalt.Filmul e placut si interesant desi povestea se deruleaza doar in jurul celor 3 personaje.

Bulumulu 28 Mar 2006 00:53

Lilja 4 Ever - Moodyson 2002 8.6/10 bitter, bitter, bitter dar ff bine facut

europe_east 28 Mar 2006 05:20

a history of violence -- bun-bun. howard shore a fost personajul meu favorit. :)

tixy 28 Mar 2006 10:23

Wow, vad ca o gramada de lume aici vede filmele mai inainte ca ele sa apara pe ecrane.

ce pot sa zic, nu vreau sa fac morala, dar mi se pare, intr-un fel, trist.

pentru mine este una dintre cele mai mari placeri de wk sa merg la cinematograf.

nimic nu se compara cu vazutul unui film pe ecranul mare, cu o gramada de alta lume in jur. Mi se pare magic.

cand vine vorba de cumparat dvd-uri insa, se schimba treaba, e adevarat.

ceea ce poate face din mine un lup moralist, nu stiu.

tot ceea ce as vrea sa va comunic este: duceti-va la cinema daca puteti. lasati vizionatul filmelor de pe canapea si digeratu-l lor in cantitati uriase, unul dupa altul, de nu se mai intelege nimic.

In fine, sa trecem la altele:

in wk am vazut, pe ecrane:

Legenda lui Zorro- cam slabut, nu m-a impresionat. are destul umor, interactiunea dintre Amtonio Banderas si CZJ este buna, pustiul lor este deosebit de simpatic, calul lui Zorro devine si el un personaj haios, este actiune, dar parca totusi a lipsit ceva. Poate ca s-au schimbat prea mult vremurile si nu mai este loc pentru Zorro. Nu stiu. E placut de vizionat, totusi. Daca vreti sa va relaxati, va recomand sa mergeti sa-l vedeti

Match Point-- cam plictisitor pe alocuri, dar merita vazut. daca nu pentru altceva, macar pentru 1. Londra-cei care au fost vreodata pe acolo o sa fie incantati de imagini 2. mesajul filmului si sfarsitul. meajul este ceva de genul: in viata nu conteaza asa mult sa fii genial. conteaza insa sa ai noroc. si viata este compusa din multe match point, cand mingea se loveste de fileu, si trece dincolo de fileu, si atunci ai castigat, sau ramane in propriul teren, si atunci ai pierdut. Pentru final va las sa vedeti filmul.

Nu ma omor dupa Scarletta, totusi. As putea spune ca nu imi place mai deloc.

Alex Leo Serban 28 Mar 2006 12:58

treci peste!
ce conteaza cum e scris mesajul? ai prins ideea, the point e k nu esti de acord cu ea, si de aia bagatelizezi legindu-te de 'gramatica'... pula! - poate fi un typo, so what?

Alex Leo Serban 28 Mar 2006 13:00

mesaju meu era un raspuns dat lui ulrich... care-ntre timp a disparut! :? :o
wtf is happening here?!

RinTinTin 28 Mar 2006 13:36

phucken` censorship.. am mai vazut post-uri in care efectiv scriau adminii.. in post-ul omului...

guys, change the admins/moderators with some decent ones :)

Supastar 28 Mar 2006 13:55

phucken` censorship.. am mai vazut post-uri in care efectiv scriau adminii.. in post-ul omului...

alea se vad cu culori diferite de obicei...cel putin asa cred...
mai degraba omu si-a sters postul inainte sa scrie als reply

Nightwane 28 Mar 2006 14:19

mda, aia se numeste ne-impovararea forumului cu mesaje explicative. si censorship e cand bagi tu prea mult smiley-uri.

BeNnY 28 Mar 2006 14:28

Tu vorbesti cam mult. N-a sters nimeni nici un mesaj.

Alex Leo Serban 28 Mar 2006 17:11

hel-LO? a fost un mesaj de un rind al lui ulrich, la care am raspuns eu! nu stiu cine l-a sters, dar a fost sters!! :x

Bogie 28 Mar 2006 17:15

Da, l-am vazut si eu...poate l-a sters chiar Ulrich...cum ar trebui sa fie sterse toate off-topicurile...chiar si acesta...stergeti tot...chiar tot.

Alex Leo Serban 28 Mar 2006 17:42

da, stergeti, stergeti... intotdeauna va mai ramine ceva! :)

obvious 28 Mar 2006 20:54

Nae,
agree with ALS pe problema "libertine". s-ar putea sa fie unul dintre cele mai prezumtioase filme infecte (exagerez un pic pentru ca imi place) care au atins vreodata ecranul. prost jucat (adica mult, si culmea, din partea unui actor/ actori pe care ii ador), filmat foarte bine dar intregul concept de imagine facut parca pentru cu totul altceva, conformism total in tot ceea ce priveste art department. nici nu vreau sa incep.
asteptam atat de mult de la filmu ala si s-a dovedit o tristete crunta.

obvious 28 Mar 2006 20:55

MINUS samantha morton care e prea misto ca sa greseasca..desi nu prea ai cum sa intri in noroi (funny choice of words) si sa iesi nepatat...

Nae 28 Mar 2006 21:18

maybe i was too smoked to judge right... yeah, guess overexcitment. :D

ogto 28 Mar 2006 22:42

a doua jumatate din Full Mont - refreshing, love it.

qwerty 28 Mar 2006 23:59

BANLIEUE 13 (2004)nota 8/10.Scenele de lupta sunt cam exagerate dar e un film bun.Actiunea se petrece intr-o suburbie a Parisului,un politist sub acoperire este trimis alaturi de un ex-locuitor al suburbiei sa dezamorseze o bomba atomica.

bill_the_butcher 29 Mar 2006 14:16

v for vendetta 9/10. mi-a placut tot la fil mul asta, in afara de accentul lui natalie portman, bun sau rau, nu-i statea bine vorbind asa.
sunt multe faze tari, si discursuri, si scene emotionante, e un film povestit f. bine, si o scena clasica de lupta la sf.

Alex Leo Serban 29 Mar 2006 16:44

mda, l-am vazut la berlin. lousy: l-am trecut la re: but in re: publik :lol:

notorious 29 Mar 2006 17:12

hel-LO? a fost un mesaj de un rind al lui ulrich, la care am raspuns eu! nu stiu cine l-a sters, dar a fost sters!!

cool. ALS is seeing things ! :w00t:

notorious 29 Mar 2006 17:34

the bridge on the river kwai - merita vazut pt cateva chestii: personajele (profunde, complexe, ce alte clisee mai putem gasi - e si normal, oarecum, data fiind natura lor 'romanesca') memorabile jucate de alec guiness, william holden (splendid cu cinismul sau 'bogartian' !) si sesuye hayakawa (col. saito), conflictul dintre col. nicholson si saito (frumos dirijat de lean), acting si prima ora din film, stralucitor construita... ah, si cadrul de la inceput, cu crucile de pe marginea caii ferate. in rest, de la 60 de minute incolo, evolueaza total, in intregime & cu totul liniar si previzibil. lean reuseste o scena de suspans remarcabila in finalul filmului (bine structurat)... dar zau asa, chiar se astepta cineva sa mai ramana podul in picioare ? :D (doar a explodat si in realitate !)

zelig - este genul de film pe care il descrii prin formule-cliseu precum 'genial' & restul. dar e pe bune - mi se pare cea mai puternica sclipire de geniu a lui allen ! e un tur de forta care te nauceste ! in 79 de minute de film, allen reuseste sa reproduca fara cusur atmosfera anilor '20-'30, sa creeze (si sa joace) cel mai fascinant personaj al sau (in care raman, oricum, vestigii din, sa zicem, alvy singer), sa dezvolte un romance (cu mia farrow, evident !) la granita dintre cinic (vezi 'manhattan') si dulce-amar (vezi 'the purple rose of cairo') si sa isi dezlantuie si umorul neobosit (bancul cu rabinul, spus sub hipnoza, e genial !). e iritant de perfect ! iar forma in care este livrata povestea (ca pseudodocumentar) il face o mica bijuterie a filmului american al anilor '80.

totusi, valoric, raman la parerea ca tot 'crimes and misdemeanors' e cel mai bun (mai apropiat de spiritul uman, mai preocupat de latura psihologica), iar in ceea ce priveste comediile 'pure' (pt ca exista, totusi, la allen), merg pe 'love and death'.

Alex Leo Serban 29 Mar 2006 18:07

Originally Posted by notorious:

hel-LO? a fost un mesaj de un rind al lui ulrich, la care am raspuns eu! nu stiu cine l-a sters, dar a fost sters!!

cool. ALS is seeing things ! :w00t:

mi s-a confirmat k si l-a sters kiar ulrich... katza ce esti! decit 'azi il vedem si nu e', mai bine 'azi nu-l vedem, dar a fost', nu?...

PS ma bucur k ti-a placut 'zelig', it's my favorite w.a.! :love:
& after that it's 'crimes & mis.' ;)

qwerty 29 Mar 2006 20:59

IT'S ALL GONE PETE TONG (2004) nota 6/10-Povestea unui DJ care isi pierde auzul iar dupa o perioada mai grea din viata lui se apuca din nou de mixat.

bellhop 30 Mar 2006 06:28

She's the Man (2006), 6/10
comedioara saptalunii, ignoring the teenage waste - balastul imbarligaturilor adolescentine-, can make it for a quick refreshment, lolita is cute and funny desi la fotbal nu se pricepe defapt toti sunt ciumeti la fazele de fotbal inclusiv regizorul, the jokes are so-so..teenage wasteland, comparabil cu The Hot Chick;

Bulumulu 30 Mar 2006 14:12

klute - alan j. pakula (1970) - 7/10

notorious 30 Mar 2006 21:58

match point (--7/10)

so, how shall i put it ?... eu nu cred ca problema lui 'match point' este, dupa cum aminteau unii, ca este un allen 'auto-alienat' (or smth), ziolat in cariera regizorului. este si normal, de-a lungul deceniilor allen a evoluat, s-a transformat, si asta observ si eu care nu am vazut chiar atat de multe allen-uri ! adica, de la tanarul care arunca frenetic cu glume (partial sarcastice, partial sucit-marxiene) in stanga si-n dreapta ('love and death', 'sleeper') sau isi exorciza nebuneste frustrariile/nevrozele pe ecran ('annie hall') in anii '70, la mai coerentele si mai precisele 'manhattan', 'zelig' s.a. si la riguroasele si maturele 'crimes and misdemeanors' si 'husbands and wives' in anii '80-'90 - este un drum destul de lung ! omul are acum 70 + de ani, iar maturitatea si varsta aduc schimbari de perspectiva. ca la eastwood, schimbarea inseamna coborarea in canalizare, de unde nu se mai vad decat waste material, e alta kestie...

nu, cred ca 'match point' nu e un allen 'alienat' sau altceva, e pur & simplu unul mai matur. e foarte bine realizat - muzica, absenta aproape cu desavarsire si imaginea dau filmului un realism aproape frust. pt un moment, chiar simti fiorul, pericolul ce pandeste fiecare cotitura viata personajelor, jocul lor amoros nu mai este privit cu detasarea si cinismul dintr-un, sa zicem, 'manhattan', ci este periculos si nelinistitor. nu tocmai w.a.-ian, intr-adevar, dar ar fi fost o schimbare buna !

PROBLEMA e alta, este copy-paste-ul la nivel narativ din precedentele allen-uri MULT mai reusite. ideea personajului ce se indragosteste de iubita celui mai bun prieten (eh, ma rog, aici e viitorul cumnat) vine gonind din atotpomenitul 'manhattan', dar cel mai serios C/P vine din filmul meu favorit de la geniul american, dupa cum deja sacaitor mentionez, 'c & m': tipul vrea sa-si omoare amanta care ameninta sa dea in vileag legatura lor, filmul concentrandu-se pe criza de cinstiinta a personajului prncipal and so on... nothing new. daca venea inainte de 'c & m' era mai mult decat ok, dar asa...

dezamagire. profunda.

bill_the_butcher 31 Mar 2006 02:35

the inside man, oarecum entertaining, dar nu exceleaza la nimic

Alex Leo Serban 31 Mar 2006 06:38

pt notorious

nu inteleg ce esti atit de 'dezamagit. profund' de 'match point', cita vreme ii recunosti niste merite care nu sint de colea...? ce te deranjeaza - k se repeta?? woody se 'repeta' de cind face film - cind in keie comica, cind bergmaniana... dca-l compari cu 'c & m', sint de acord, e sub; dar daca-l compari cu ult. sale filme - it stands out. plus k trebuie salutata mutarea lui pe gazon, la o cup of tea & some muffins dear, faptul k nu apare in film (ar fi fost gag garantat!), tensiunea dramatica (dar nu overall-dramatica: momentele comice sint savuroase!), jocul excelent al actorilor si precizia entuziasmanta a finalului. ai senzatia k a refacut 'c & m' cu gindul la 'everyone says i love you' - ceea ce, cronologic vbind, e kiar adevarat... :)
tot atitea motive pt a aprecia ac. film.
pe de alta parte, cred k insatisfactia multora de pe ac. forum - la un film sau altul, asteptate k pe sfintele moashte - tradeaza o nevroza. pt a o depasi, un sfat: nu mai puneti atita pret pe un film, it's only a movie cum spunea marele hitch. filmele nu inlocuiesc viata; daca o fac, u got issues...

All times are GMT +2. The time now is 17:59.